Шта је то тако страшно урадио Александар Конузин?

Ма немој... па ето, проблем је управо У ДРСКОМ И БЕЗОБРАЗНОМ ОДНОСУ ПРЕМА РУСИМА НАШИХ НАТО/ЦИА-ШПИЈУНА, сети се само какву је ЈАВНУ КАМПАЊУ ПРОТИВ "АЕРОФЛОТА" ВОДИО КРЕТЕН ДИНКИЋ - а Веља Илић је већ био постигао споразум са Русима... и они су једноставно ДИГЛИ РУКЕ. Зашто себи да дозволе да их којекакве шуше вређају и понижавају. Исто се сада десило и у Дому војске Србије.

Па је л' су дошли и понудили МИЛИјАРДУ ЕВРА али ДА ИМ СЕ ДОСТАВЕ ПРОЈЕКТИ --- па шта мисле овдашње лопуже, да су они блесави... свашта...колико знам ДО ДАНАС НЕМА ПРОЈЕКАТА.

1) Pa dobro, ko se ljuti taj se razljuti. Ako zaista imaju interesa i zele, nece da gledaju na to (sta je nekad bilo).

2) A ovo nagadjas.

Ja bi recimo da sam Rusija platila Srbiji da nikada ne uđe u EU pa šta košta da košta :manikir:

Pa dabome...

Ja nisam kriva što od silnog zalaganja Rusije da pomogne Srbiji mi tu pomoć nigde materijalizovanu ne vidimo. Dal sam sada bila jasna?

Pa dobro, u pravu si, ali kako i da vidis kad im ova bagra na vlasti ne dozvoljava da pomognu!!!!!!!!!! Opstruisu ih na svakom koraku!!! Znaju oni odlicno kako bi narod reagovao kada bi video zalaganje Rusa! I sta bi bilo na kraju sa njima na izborima.

Pa dobro, u pravu si, ali kako i da vidis kad im ova bagra na vlasti ne dozvoljava da pomognu!!!!!!!!!! Opstruisu ih na svakom koraku!!! Znaju oni odlicno kako bi narod reagovao kada bi video zalaganje Rusa! I sta bi bilo na kraju sa njima na izborima.

Eh, a Rusi su kao "zapeta puska" da nam pomognu!

Kako to misliš, neda Rusij našai vlast da nam pomogne. Bi li to malo pojasnio, molila bih te.

Kako to misliš, neda Rusij našai vlast da nam pomogne. Bi li to malo pojasnio, molila bih te.

Lepo, ne daju zuti. Vode neprijateljsku politiku protiv rusije, suruju sa NATO patkom, salju trupe u NATO misije.

Zuti be pustaju ruske trupe i ruski kapital u Srbiju. Kako rusi da nam pomugnu izdaleka? Treba ih dovesti ovde. Ali nasa vlast pusta da se NATO ovde seta i da Nemci i Hrvati kupuju firme, a ruske firme sklanjaju sa tendera jer nije podobno poslovati sa njima. Da se EUrupa ne naljuti.

Izgleda da Rusi stvarno iskreno vole Srbiju vise od Srba, cim se jos zamajavaju sa nama. Posteno, ja da sam Ruski predsednik, ja bi digo ruke od ovakve Srbije.

Pa sto da ne, nisam protiv, stavise...

Pa znas kako kazu - prijatelj nas trazi kad nam treba, a ne kad nam ne treba. Tako da...ako Slobu nisu ispostovali,na osnovu cega da se nadamo da ce ovu vlast ispostovati?

ne znaš......vidiš u tome je problem.....srbi ne znaju šta bi.....srbi bi u evropu al rusi da daju pare......srbi bi u nato al rus da ga brani od natoa.......ni mi sami ne znamo šta hoćemo......narod je za jedno.....vlast tera drugo......prvo treba da se pošalju jasni signali iz srbije da bi se očekivala konkretna pomoć od rusa......i ubeđen sam dok su na vlasti prozapadni poslušnici i prosrpski precednici rusi nama ne mogu pomoći

ne znaš......vidiš u tome je problem.....srbi ne znaju šta bi.....srbi bi u evropu al rusi da daju pare......srbi bi u nato al rus da ga brani od natoa.......ni mi sami ne znamo šta hoćemo......narod je za jedno.....vlast tera drugo......prvo treba da se pošalju jasni signali iz srbije da bi se očekivala konkretna pomoć od rusa......i ubeđen sam dok su na vlasti prozapadni poslušnici i prosrpski precednici rusi nama ne mogu pomoći

'Ajde da vidimo i to cudo. Nisu nam mnogo pomogli za vreme bombardovanja, ali...

:dontunderstand:
Kakve veze Japanci imaju sa Balkanom?
Sa Nemačkom imaju. Tako si naveo. Oni su je poslušali i dobili po njonji.

Japanci nisu poslusali Nemce, oni su imali svoje planove, pocev od invazije Kine, koja je pocela jos 1894. daleko pre pojave i fasista i nacista.

A napisao sam da je svako ko je pravio planove na Balkanu, a nije uzeo u obzir Nemacku i/ili Tursku, najebao , a to su pre svih Srbi.

Davno sam citao, kad se Putin sastao sa Kostunicom, da ga je pitao, zasto vlast prodaje ljudima sa zapada preduzeca za male pare i na otplatu od 20 god. a ne zeli da proda Rusima po realnoj ceni i odmah u gotovom. Toga se odlicno secam.

Па то је неко СРЕДЊЕ решење да би олош комунистички престао да малтретира СПЦ у ЦГ - није у питању аутокефалност него нека врста аутономије... зашто да не...

Pitam se, da li je poznato foruimasima da vojska Srebije podoni raporte Americkoj ambasadork.... I da se pred njom postrojavaju specija;lci Vojske Srbije.
Zamislite samo situaciju, da neko pred njim u Srbiji kriitikuje SAD.

Не верујем - ТАКО НЕШТО БИ БИЛО ИСПОД СВАКОГ НИВОА... ако би ово што си навео била истина - ПА ОНДА ТРЕБА ПОКРЕНУТИ ТОТАЛНУ ГРАЂАНСКУ НЕПОСЛУШНОСТ И ОДБИЈАЊЕ ПЛАЋАЊА ПОРЕЗА И ДАЖБИНА.......

Па то је неко СРЕДЊЕ решење да би олош комунистички престао да малтретира СПЦ у ЦГ - није у питању аутокефалност него нека врста аутономије... зашто да не...

Znaci, mislis da to nije put u autokefalnost?

Не верујем - ТАКО НЕШТО БИ БИЛО ИСПОД СВАКОГ НИВОА... ако би ово што си навео била истина - ПА ОНДА ТРЕБА ПОКРЕНУТИ ТОТАЛНУ ГРАЂАНСКУ НЕПОСЛУШНОСТ И ОДБИЈАЊЕ ПЛАЋАЊА ПОРЕЗА И ДАЖБИНА.......

Не верујеш? Ево како ШуНАТОвац извештава америчку амбасаду.
Читај:

sunatovac.jpg

Не верујеш? Ево како ШуНАТОвац извештава америчку амбасаду.
Читај:

sunatovac.jpg

Пуј, семе му се затрло квислиншко, издајничко......... ПА ОВО ЈЕ СТРАШНО.....:dash::dash::dash::dash::dash:

п.с. дај линк.... ово до сада нисам видео.....

Back