Sta je to sto promeni zenu/devojku ????

Ја нисам љута. Али сматрам да си поставио питање на ружан начин и да не можеш да прихватиш да ако ти имаш такво искуство са девојкама-не значи да смо све исте...

A cekaj sta sam ja to lose reko o devojkama?? Ja nisam optuzio, niti osudjivao ni one nevine ni one koje nisu, vec samo sam pitao sta se to desi devojci u razmisljanju kad izgubi nevinost, jer ocigledno promene pogled na muskarca i promeni svoje prioritete itd???

Iz mog iskustva doso sam do sledeceg zakljucka. Devojke, malte ne sve do jedne, koje nisu imale seksualnog iskustva za prvi put iskljucivo traze muskarca koji je ekstra lep, i izgled muskarca im je jedino, ali, bukvalno jedino bitan.

Kasnije kad se puste u "promet" zenama izgled muskarca nije vise primaran i pada na drugom, trecem pa cak nekim zenama izgled gotovo vise i nije bitan. Naravno nekim zenama izgled i dalje ostaje bitan ali ni izbliza toliko kao kad nisu imale nikad odnose.

Moje pitanje zenama je, zasto kad postanete promiskuitetne vise vam nije toliko bitan izgled muskarca???

e sad cu ja da kazem kako mi je izgled bitan pa da ispadnem em povrsna em nepromiskuitetna :mrgreen:

mislim glupost prijatelju svakom je bitna fizicka privlacnost...samo ljudi imaju razne ukuse...nekad bas cudne..

A cekaj sta sam ja to lose reko o devojkama?? Ja nisam optuzio, niti osudjivao ni one nevine ni one koje nisu, vec samo sam pitao sta se to desi devojci u razmisljanju kad izgubi nevinost, jer ocigledno promene pogled na muskarca i promeni svoje prioritete itd???

:eek: Прочитај поново своје уводно питање. УОПШТЕ НИЈЕ ЛЕПО!

:eek: Прочитај поново своје уводно питање. УОПШТЕ НИЈЕ ЛЕПО!!!!

Mislis na rec "promet"???

Ako je to u pitanju onda neznam zasto se ljutite jer rec "promet" je u ulicnom zargonu isto sto i nasminkana naucna rec "promiskuitet" jer i jedna i druga rec opisuju istu pojavu kad devojka skace od muskarca na muskarca ko leptir od cveta na cvet.

Mislis na rec "promet"???

Ako je to u pitanju onda neznam zasto se ljutite jer rec "promet" je u ulicnom zargonu isto sto i nasminkana naucna rec "promiskuitet" jer i jedna i druga rec opisuju istu pojavu kad devojka skace od muskarca na muskarca ko leptir od cveta na cvet.

:eek: A шта сте ви када скачете тако са једне на другу? Фрајери?:eek:

:eek: A шта сте ви када скачете тако са једне на другу? Фрајери?:eek:

Pa onda su takvi ljudi promiskuitetni isto. Ja nisam takav naravno. Ranije, u stara vremena za promiskuitet je postojao jako zanimljiv termin, da li se neko seca???? Ovako kad kazes "promiskuitet" to i ne deluje nekako lose. Medjutim ta osobina ljudska je vrlo losa i treba se osuditi najstroze takav i covek i zena. Kad neko da zavet pri vencanju a kasnije prekrsi to je prevara kao i svaka druga i treba da se kazni takva osoba najstroze i to zatvorskom kaznom jer je unistio citav zivot svog supruznika. Ja sam protiv svalerisanja i kurvanja uvek.

Super, ti si moj idol. A da ti sad malo pokvarim iluzije: te nevine sa kojima si pričao preko neta su bile tu samo zbog te priče. Verovatno ih zanima da kroz razgovor sa muškarcem razmotre svoju situaciju (bilo da ih to muči ili samo da provere šta muški misle o tome). Nemaju toliko iskustva sa otkačinjanjem momaka i iz predostrožnosti su prekidale kada bi počeo da smaraš sa nagoveštajima da bi hteo nešto više od sajberisanja. Koliko kapiram iz toga što pišeš, ti si se držao na distanci dok nisi video njihove slike, da bi se nakon toga pretvorio u Silvestera (daj mi, daj mi, daj mi...). Ove koje nisu nevine imaju malo više iskustva sa momcima, znaju da im nisi ravan u toj igri i kako da prekinu u svakom trenutku, tako da im nije problem da nastave komunikaciju sa tobom ma kako se ponašao (a ponašeš se predvidljivo). Saberi utiske, pazi kako se postavljaš u startu i zaebi ovakve nedoumice.

Iz mog iskustva doso sam do sledeceg zakljucka. Devojke, malte ne sve do jedne, koje nisu imale seksualnog iskustva za prvi put iskljucivo traze muskarca koji je ekstra lep, i izgled muskarca im je jedino, ali, bukvalno jedino bitan.

Kasnije kad se puste u "promet" zenama izgled muskarca nije vise primaran i pada na drugom, trecem pa cak nekim zenama izgled gotovo vise i nije bitan. Naravno nekim zenama izgled i dalje ostaje bitan ali ni izbliza toliko kao kad nisu imale nikad odnose.

Moje pitanje zenama je, zasto kad postanete promiskuitetne vise vam nije toliko bitan izgled muskarca???

Zene,odgovorite sad :mrgreen:

И по томе ти закључујеш једино да је њима битан изглед за секс? А што не можда да би први пут ипак да им буде када су у вези у којој има емоција? Шта фали тој теорији?

Fali jer nisu sve stvari nazvane pravim imenom. Devojke gledaju samo izgled, čitaj FACU i ništa drugo im nije bitno, samo FACA, FACA, FACA,....j.b.la ih....Pitam se samo kad će to jednom priznat iskreno, jer ozbiljno počinju da me nerviraju sa ovom pričom HEMIJA, HEMIJA .... , ljubav je FIZIČKA HEMIJA a ne samo hemija. Niti FIZIKA može bez hemije ni obratno:dash:.

Ja nemam drustvo tasko da ne izlazim i onda mi preostaje preko interneta da nadjem srodnu dusu za brak. Medjutim ja sebe ne smatram ruznim. Nisam ni debeo, ni celav, bavim se sportom tako da imam atletsku gradju, imam i pravilne crte lica, itd. Medjutim stvarno ne kontam sta to nevine devojke tako odbije ko da ugledaju vanzemaljca???

Mislim, obzirom da pogledaju moje slike i vise ne pisu ja to logicno povezem sa mojim izgledom, mada nije iskljuceno da mozda i nema veze sa izgledom ali stvarno mi ne pada na pamet ni jedan drugi logican razlog. A eto devojke sa iskustvom se tako ne ponasaju.

Pa sto ne izlazis sam pa ces da nadjes i drustvo? :)
Eto ako nisi ruzan, mozda su prestale da se javljaju jer ni one nisu nevine? Kako znas da jesu preko ekrana :think:
A da postavis ovde jednu sliku?
Ili ozenis neku koja nije nevina, a?
Vidis nevinoj moze da padne na pamet da te sutra vara, da proba i drugacije, jesi razmisljao o tome?

Fali jer nisu sve stvari nazvane pravim imenom. Devojke gledaju samo izgled, čitaj FACU i ništa drugo im nije bitno, samo FACA, FACA, FACA,....j.b.la ih....Pitam se samo kad će to jednom priznat iskreno, jer ozbiljno počinju da me nerviraju sa ovom pričom HEMIJA, HEMIJA .... , ljubav je FIZIČKA HEMIJA a ne samo hemija. Niti FIZIKA može bez hemije ni obratno:dash:.

Cek zar nisi ne treba ti da budes sada na parobrodu? :eek:
I da znas da devojke ne gledaju fizicki izgled. Ko te to slago?

Tvrd kupac i crne cipele nikad ne izlaze iz mode

:eek: Грешиш. Дечко мора да има НЕШТО, а то не мора увек бити фаца.
Може бити став. Прилаз.

Promiskuitetne??wtf??

Prvo maštamo o princu...lepom, zgodnom, pametnom, dobrom...kao klinke, kad uglavnom to svoje prvo sexualno iskustvo i doživljavamo svaki konj može da nas zahebe i da prođe k'o princ...
Kasnije iskustvo čini svoje...i na kraju dođemo do zaključka da su najbolji oni koji ništa ne hebu...jer se posvete duhovnim vrednostima...a ovi koji mogu uglavnom i dalje forsiraju samo sex....i tako...iskustvo sa vama je čudo....može čoveku svašta u životu da zgadi...

Promiskuitetne??wtf??

Prvo maštamo o princu...lepom, zgodnom, pametnom, dobrom...kao klinke, kad uglavnom to svoje prvo sexualno iskustvo i doživljavamo svaki konj može da nas zahebe i da prođe k'o princ...
Kasnije iskustvo čini svoje...i na kraju dođemo do zaključka da su najbolji oni koji ništa ne hebu...jer se posvete duhovnim vrednostima...a ovi koji mogu uglavnom i dalje forsiraju samo sex....i tako...iskustvo sa vama je čudo....može čoveku svašta u životu da zgadi...

Nemoj biti tako sigurna, upravo njima se prevara najviše i najlakše osladi...

pa i ja bi brate da gubim nevinost, a da iam ribicu gledo da ne bude neki ružni, štrokavi, glupi...

Promiskuitetne??wtf??

:lol::lol:

Ova tema je :cool:..
Pozdrav Marsovci, dolazim u miru :lol:..

Back