- Poruka
- 4.490
da im je neka devojka bila najbolja? i da joj to kazu?
evo ovako...imam 2 licna primera:
1. on stariji 17 god od mene,duga veza...
sex--super,ali kako ja pocinjem da se opustam i experimentisem,on pocinje da bude ljubomoran--od koga si ovo naucila? sa kim si ovo radila?
ja se povlacim,i dalje je sve ok,u sexu ja uzmem koliko mi treba i ne pruzam nista.
2.on stariji 18 god od mene,duga veza...
sex--super,kako veza odmice,ja se sve vise opustam i on na to odlicno reaguje...pruzamo max jedno drugom...bez tabua...
prvu sam vezu raskinula jer se licni interesi nisu podudarali...
drugu,jer nije tehnicki moguce da smo sada zajedno...
ali...i jedan i drugi su mi rekli da sam im bila najbolja....da im je osecaj sa mnom bio najbolji...
prvi je rekao---ne znam,ali,sa tobom mi je bilo najlepse,iako mi nista nisi pruzila....
(cak ni oral...)
drugi mi je rekao--ti si mi bila najbolja,osecaj je neverovatan,potpuno si me razmazila sto se sexa tice...potpuno se podudaramo....
znaci,ne radi se o klincima..imali su i jedan i drugi mnogo devojaka...
a nisu ni morali tako nesto reci jer znaju da mene bas boli uvo za necije komplimente itd
sad pitanje glasi,tj moj zakljucak:
da li to znaci da u celoj toj prici "najbolja" uopste nije u pitanju "tehnika u sexu" koju devojka koristi?
jednostavno u pitanju je "nesto" ? a?
evo ovako...imam 2 licna primera:
1. on stariji 17 god od mene,duga veza...
sex--super,ali kako ja pocinjem da se opustam i experimentisem,on pocinje da bude ljubomoran--od koga si ovo naucila? sa kim si ovo radila?
ja se povlacim,i dalje je sve ok,u sexu ja uzmem koliko mi treba i ne pruzam nista.
2.on stariji 18 god od mene,duga veza...
sex--super,kako veza odmice,ja se sve vise opustam i on na to odlicno reaguje...pruzamo max jedno drugom...bez tabua...
prvu sam vezu raskinula jer se licni interesi nisu podudarali...
drugu,jer nije tehnicki moguce da smo sada zajedno...
ali...i jedan i drugi su mi rekli da sam im bila najbolja....da im je osecaj sa mnom bio najbolji...
prvi je rekao---ne znam,ali,sa tobom mi je bilo najlepse,iako mi nista nisi pruzila....
(cak ni oral...)
drugi mi je rekao--ti si mi bila najbolja,osecaj je neverovatan,potpuno si me razmazila sto se sexa tice...potpuno se podudaramo....
znaci,ne radi se o klincima..imali su i jedan i drugi mnogo devojaka...
a nisu ni morali tako nesto reci jer znaju da mene bas boli uvo za necije komplimente itd
sad pitanje glasi,tj moj zakljucak:
da li to znaci da u celoj toj prici "najbolja" uopste nije u pitanju "tehnika u sexu" koju devojka koristi?
jednostavno u pitanju je "nesto" ? a?
Poslednja izmena: