Sta je to Slika ili Ikona Zveri?

STA JE TO SLIKA ILI IKONA ZVERINA?

Sta je to slika ili ikona zverina koju apostol Jovan pominje?

Da napomenem, ne odvracam nikoga od V-akcinacije, svako je odgovoran sam za sebe i treba da ima slobodu da sam odluci o tome i po potrebi se vakcenise ili ne?
Podrzavam samo slobodu odlucivanja:

Otkrivenje 13,14 I vara one koji žive na zemlji znacima, koji joj biše dani da čini pred zvijeri, govoreći onima što žive na zemlji da načine SLIKU ZVERI koja imade ranu smrtnu i osta živa.
Upravo ce nam slika zverina namtenuti ZIG ZVERIN.
Nece nam prva i druga zver nametnuti zig zverin, to jest zig ili znak prve zveri.
To ce biti SLIKA ZVERINA koja ce nametnuti zig zverin.
Slika zverina nam nece namtenuti svoj zig, jer ga i ona nema.
Niti ce nam nametnuti zig druge zveri jer on i nece postojati.
Vec nam biblija kaze da ce druga zver uciniti da sve drzave priznaju prvu zver, a onda ce uciniti da svi nacine sliku zveri i slika zveri ce onda uciniti da joj svi budu poslusni i nacine zig zverin.
Tako kaze biblija, samo tamo imamo taj izvestaj i tamo moramo da trazimo razumevanje.
Kako da to razumemo?
Sadasnja situacija sa ovom zarazom nam to odlicno pokazuje.
Radi lakseg razumevanja.
Primer
Sadasnji strucni tim nije nista drugo nego sprovodioci onoga sto kaze Svetska zdravstvena organizacija, SZO.
To jest, SZO su oni koji upravljaju SZO
Strucni tim nije super strucan nad svim strucnjacima u zemlji, pa da odlucuje nesto bolje.
Strucni tim ocigledno radi sto kaze SZO.
Sve zemlje imaju strucni tim.
A to sto sve zemlje rade, jeste sto kaze SZO ne sta odlucuje njihov strucni tim i vlada.
Strucni tim i vlade zemlaja u stavri gledaju kako da najbolje sprovedu upustva, pravila, SZO.
Svetske zdravstvene organizacije.
Vas strucni tim ne sprovodi nesto svoje strucno.
Dakle strucni tim nije strucan, on je samo paravan za uvodjenje pravila SZO
Orudje u njenim rukama da sprovede pravila SZO u tvojoj zemlji..
Strucni tim ne odlucuje nista.
Sada da uporedimo sa Otkrivenjem i Zveri
STRUCNI TIM je slika, Zdravstvene organizacije u tvojoj zemlji.
Njena desna ruka.
Moze da se podigne koji hoce strucnjak, ili anrod, i kaze, to nije dobro ili tacno.
On ce biti odbacen, izrugan i okarekterisan kao neprijatelj ili kaznjen.
Jer sta to nije dobro i tacno?
Samo ono sto strucni tim nije kazao, citaj SZO.
Tvoja vlast koju placas i koju si birao, ce se pobrinuti za to da se sprovede sto kaze strucni tim, to jest SZO.
Ocigledno narod to prihvata?
Kada bi SZO licno sprovodio svoja pravila u tvojoj zemlji, tvoj narod i svet bi se digao na noge.
Ovako svi misle kako STRUCNI TIM moje zemlje i moja p-olicija moje zemlje, moja krv, sprovodi nesto strucno i nesto svoje.
😉

Nas narod ima odlicne poslovice, kao prevede ga zedna preko vode, i opet je prevedjen?
Sve ce tako biti sa Zveri i njenom slikom.
Strucnim timom.
Samo u tom slucaju ne vise medicinsko politicki tim.
Vec religiozno politicki tim.
Razumete?
Slika ili ikona zveri ce biti religiozno politicki strucni tim kada dodje to vreme.
Sada imamo medicinsko politicki strucni tim.
Zasto ovaj dvojac?
Medicina bez politicke vlasti ne moze nista da sprovede, a politicka vlast ne moze nista da odluci i sprovede bez medicinske struke, jer bi odgovarala, narod bi se pobunio.
Tako jedan drugome peru ruke i daju moc i vlast, a narodu to zatvara oci i usta i vezuje ruke.:cool:
I kada bi SZO licno sprovodila svoje ideje, narod bi se digao.
Ovako misle da njihova struka i vlast sprovodi nasto svoje.
😃

Neverovatno.:confused:
Tako ce slika zveri biti religiozno politicki tim u tvojoj zemlji.
Iz tvoje crkve, i tvoje vlasti, koji ce uicniti da se sprovede ZIG ZVERI.
Opet tvoj rod, tvoja krv.
Nece Papa doci da te bije i da ti ti sprovodi svoje ideje jer ces se pobuniti.
Ovako ces samo gledati kao i sada.
A koji se pobune pendrak, biblija kaze i glava ce otici u krajnjem slucaju kada ovaj tim bude uspostalvjen ako ga ne slusas.
A sada da pogledamo biblijski tekst.

Otkrivenje 13,11 I vidjeh drugu zvijer (merika)gdje izlazi iz zemlje, i imaše dva roga kao u jagnjeta; (hriscanska sila) i govoraše kao aždaha.
Otkrivenje 13,12 I svu vlast pred pogledom prve zvijeri činjaše pred njom; i učini da zemlja i koji žive na njoj pokloni se prvoj zvijeri (Vatikan Papstvo) kojoj se iscijeli rana smrtna. (Vracena je srednjivekovna moc)
Otkrivenje 13,13 I učini čudesa velika, i učini da i oganj silazi s neba na zemlju pred ljudima.(mericki protenstatizam cini cuda da ljudi prihvate prvu zver)
Otkrivenje 13,14 I vara one koji žive na zemlji znacima, koji joj biše dani da čini pred pogledom zvijeri, govoreći onima što žive na zemlji da načine SLIKU zvijeri koja imade ranu smrtnu i osta živa. (Slika,strucni tim)
Otkrivenje 13,15 I bi joj dano da dade duh SLICI zvijerinoj, da progovori SLIKA zvijerina, ( vlast i pravo da sprovodi sto zver kaze) i da učini da se pobiju koji se god ne poklone SLICI zvijerinoj. (koji ne budu slusali taj tim, nisu lojalni)
Otkrivenje 13,16 I učini sve, male i velike, bogate i siromašne, slobodnjake i robove, te im dade žig na desnoj ruci njihovoj ili na čelima njihovima,. ( to cini tim i vlast tvoje zemlje, kao sada maske, zatvaranje)
Otkrivenje 13,17 Da niko ne može ni kupiti ni prodati, osim ko ima žig, ili ime zvijeri, ili broj imena njezina.
------------------------------------------------------------------

Jos jednom sada skraceno zbog boljeg razumevanja slike zveri.

Metaforicki receno, slika Svestske zdravstvene organizacije SZO u tvojoj zemlji, je strucni tim podrzan vlastima tvoje zemlje.
Vlast je... ne sme se reci jer zivimo u demokratiji, verovatno u-c-e-nj-e-n------a.
Dakle strucni tim u tvojoj zemlji je je SZO u malom.
Slika SZO, jeste strucni tim tvoje zemlje.
SZO ne treba da dodje u tvojoj zemlji da ti namece pravila i goni te.
Ti bi se tada pobunio i rekao, to je to, strana okupacija.
Oni to rade preko svoje slike, koja se zove strucni tim, tvoj tim, tvoja krv tvoja vlada, tvoji sinovi.
Zvuci zavodljivo.
Strucni.
😉

Ti se tada ne bunis.
Jer smatras da to tvoji sprovode nesto za tebe.
I naseo si na svoju staru poslovicu.
Preveli te zednog preko vode.
Sada ovo gore da prenesemo na zver i sliku zveriui iz Otkrivenja Jovanovog.
Kada strucni tim zveri, bude sprovidio pravila zveri i njen zig.
Misleces opet da tvoji, tvoja religija, tvoja vlada,sprovode nesto tvoje isvoje...
Dakle nasesces i tada na istu poslovicu.
Prevesce te zednog preko vode.
Moral price.
Ti nista nisi naucio dok stranci koji sprovode sa tobom sta zele, jesu.
😉

Upravo zato sprovode sve sto zele zadnjih decenija, jer te uvek, i uvek, iznova prevode zednog preko vode.:confused:
------------------------------------------------------------------------

STA JE TO SLIKA ILI IKONA ZVERINA?
Sta je to slika ili ikona zverina koju apostol Jovan pominje?

Da napomenem, ne odvracam nikoga od V-akcinacije, svako je odgovoran sam za sebe i treba da ima slobodu da sam odluci o tome i po potrebi se vakcenise ili ne?
Podrzavam samo slobodu odlucivanja:

Otkrivenje 13,14 I vara one koji žive na zemlji znacima, koji joj biše dani da čini pred zvijeri, govoreći onima što žive na zemlji da načine SLIKU ZVERI koja imade ranu smrtnu i osta živa.
Upravo ce nam slika zverina namtenuti ZIG ZVERIN.
Nece nam prva i druga zver nametnuti zig zverin, to jest zig ili znak prve zveri.
To ce biti SLIKA ZVERINA koja ce nametnuti zig zverin.
Slika zverina nam nece namtenuti svoj zig, jer ga i ona nema.
Niti ce nam nametnuti zig druge zveri jer on i nece postojati.
Vec nam biblija kaze da ce druga zver uciniti da sve drzave priznaju prvu zver, a onda ce uciniti da svi nacine sliku zveri i slika zveri ce onda uciniti da joj svi budu poslusni i nacine zig zverin.
Tako kaze biblija, samo tamo imamo taj izvestaj i tamo moramo da trazimo razumevanje.
Kako da to razumemo?
Sadasnja situacija sa ovom zarazom nam to odlicno pokazuje.
Radi lakseg razumevanja.
Primer
Sadasnji strucni tim nije nista drugo nego sprovodioci onoga sto kaze Svetska zdravstvena organizacija, SZO.
To jest, SZO su oni koji upravljaju SZO
Strucni tim nije super strucan nad svim strucnjacima u zemlji, pa da odlucuje nesto bolje.
Strucni tim ocigledno radi sto kaze SZO.
Sve zemlje imaju strucni tim.
A to sto sve zemlje rade, jeste sto kaze SZO ne sta odlucuje njihov strucni tim i vlada.
Strucni tim i vlade zemlaja u stavri gledaju kako da najbolje sprovedu upustva, pravila, SZO.
Svetske zdravstvene organizacije.
Vas strucni tim ne sprovodi nesto svoje strucno.
Dakle strucni tim nije strucan, on je samo paravan za uvodjenje pravila SZO
Orudje u njenim rukama da sprovede pravila SZO u tvojoj zemlji..
Strucni tim ne odlucuje nista.
Sada da uporedimo sa Otkrivenjem i Zveri
STRUCNI TIM je slika, Zdravstvene organizacije u tvojoj zemlji.
Njena desna ruka.
Moze da se podigne koji hoce strucnjak, ili anrod, i kaze, to nije dobro ili tacno.
On ce biti odbacen, izrugan i okarekterisan kao neprijatelj ili kaznjen.
Jer sta to nije dobro i tacno?
Samo ono sto strucni tim nije kazao, citaj SZO.
Tvoja vlast koju placas i koju si birao, ce se pobrinuti za to da se sprovede sto kaze strucni tim, to jest SZO.
Ocigledno narod to prihvata?
Kada bi SZO licno sprovodio svoja pravila u tvojoj zemlji, tvoj narod i svet bi se digao na noge.
Ovako svi misle kako STRUCNI TIM moje zemlje i moja p-olicija moje zemlje, moja krv, sprovodi nesto strucno i nesto svoje.
😉

Nas narod ima odlicne poslovice, kao prevede ga zedna preko vode, i opet je prevedjen?
Sve ce tako biti sa Zveri i njenom slikom.
Strucnim timom.
Samo u tom slucaju ne vise medicinsko politicki tim.
Vec religiozno politicki tim.
Razumete?
Slika ili ikona zveri ce biti religiozno politicki strucni tim kada dodje to vreme.
Sada imamo medicinsko politicki strucni tim.
Zasto ovaj dvojac?
Medicina bez politicke vlasti ne moze nista da sprovede, a politicka vlast ne moze nista da odluci i sprovede bez medicinske struke, jer bi odgovarala, narod bi se pobunio.
Tako jedan drugome peru ruke i daju moc i vlast, a narodu to zatvara oci i usta i vezuje ruke.:cool:
I kada bi SZO licno sprovodila svoje ideje, narod bi se digao.
Ovako misle da njihova struka i vlast sprovodi nasto svoje.
😃

Neverovatno.:confused:
Tako ce slika zveri biti religiozno politicki tim u tvojoj zemlji.
Iz tvoje crkve, i tvoje vlasti, koji ce uicniti da se sprovede ZIG ZVERI.
Opet tvoj rod, tvoja krv.
Nece Papa doci da te bije i da ti ti sprovodi svoje ideje jer ces se pobuniti.
Ovako ces samo gledati kao i sada.
A koji se pobune pendrak, biblija kaze i glava ce otici u krajnjem slucaju kada ovaj tim bude uspostalvjen ako ga ne slusas.
Tako je, samo piši pravom latinicom ova ošišana je teška za čitanje!

Kada se govori o ikoni misli se na nečiji lik nacrtan, naslikan, izvajan ili slično. Danas mi imamo još neke od načina da napravimo nečiji lik; Možemo napraviti robota u nečijem liku a možemo i skenirati sebe u sonijeviom skeneru i da od toga napravimo NFT koji ni bio naš Avatar u virtuelnom svetu u METAVERSU. Trebalo bi da skrenemo pažnju da se Bog u Bibliji izričito protivi pravljenu likova i slika koje bi predstavljale Boga ili anđele, (A klanjanje je izraš obožavanja, slavljenja boga). Tako da se svako slavljenje bilo čega osim Boga Stvoritelja naziva idolopoklonstvom, koje je smrtni greh.
Uvek kada mi nečemu damo moć da može da utiče na naš život, a da to nije sam Bog, mi od toga pravimo idola; tako da ako smo sujeverni i kada nam mačka pređe put, pa se mi iz straha da će nam to doneti nešto loše prekrstimo, ili uradimo nešto da se zaštitimo; mi smo toj mački dali svojom pogrešnom verom moć da utiče na naš život, pa je i to idolopoklonstvo.
Kada se govori o Ikoni Zveri mi treba da imamo u vidu da se to odnosi na nešto od čega ćemo mi da napravimo idola koje će imati moć da vlada nad nama kao Bog.
Robot sofija već uveliko postaje idol; čak je bila i počasni gost na Svetskom Ekonomskom forumu. Veštačka inteligencija se brzo razvija i u Kini ona već kontroćiše, prati, nagrađuje i kažnjava dobar deo stanovništva. Njoj je zver dala realnu moć da utiče na naše živote. Veštačka Inteligencija postaje entitet koji će vladati svetom i koji će imati svu vlast nad nama. Ljudi već obožavaju Sofiju Robota, oduševljeni su njome i pametnim odgovorima koje ona daje; Možemo očekivati da će uskoro ljudi pre donošenja bilo kojih važnih odluka prvo pitati veštačku inteligenciju. Već danas na berzama veštačka inteligencija donosi odluke o kupovini i prodaji umesto ljudi. Njena moć da barata velikim količinama podataka je na berzama stavila čoveka u drugi plan, veliki igrači se oslanjaju na veštačku inteligenciju a samo boranija sama trguje na berzi.
Vidimo da se postavlja sve više kamera za praćenje i prepoznavanje lica skoro na svakoj raskrsnici; to je neophodna infrastruktura koje će veštačkoj inteligenciji obezbediti moć da vlada nad nama,
Web 3.0 koji će zaživeti će omogućiti prenos i obradu ogromne količine podataka koje će procesuirati veštačka inteligencija, Biće moguć prenos misli sa jednog kraja planete na drugi, a to znači da se gradi infrastruktura u nama samima koje će moći da čita naše misli i da ih pretvara u digitalni oblik, i da ih prezentuje kao misli nekome ko je zainteresovan za nih.
Moći ćemo da pratimo misli nekog lika koji tog trenutka skače padobranom iz aviona i da osetimo kako se on oseća kao da smo i sami skočili iz aviona. Ljudi će prodavati svoja iskustva onima koji ne mogu sami da ih prožive, I sve će to procesurati veštačka inteligencija oslanjajuće se na kvantni kompjuter koji može da obradi tu veliku količinu podataka u trenutku.
Ovo pričam ne bi li ljudi shvatili moć koju će imati veštačka inteligencija, a kojom će uticati na naše živote. Onaj ko se ne bude ponašao u skladu sa propisima koje ona postavi neće moći da uživa u blagodatima koje ona nudi. I svi će se pokloniti Njoj, slaviće je kao samoga boga.
Možda će veštačka inteligencija imati svog Avatara u Metaverzu kome će se ljudi klanjati, ili možda i u realnom svetu kao robota, recimo u liku Device Marije.
Zato treba otvoriti četvore oči i dobro pratiti šta se dešava kako ne bismo ušli u nešto što će nas koštati života.

Ikona zverina?

Za vreme korone sam pisao da u tom slucaju imamo perfektnnu sliku zveri i njene ikone.
Ne pravu zver i njenu ikonu.
Vec je to funkcionisalo kao zver i njena ikona, slika.
Jovan kaze da ce doci naredjenje od druge zveri da svi po svetu nacine ikonu zverinu.
Koja ce sprovoditi ono sto prba zver zeli.

Taj primer smo imali kada su po svim zemljama osnivani krizni strucni stabovi kao na dugme.
I sprovidili su sta kaze SZO.
Svetska zdravstvena organizacija.

To je bila totalna slika kako ce biti sa zveri i njenom ikonom koja ce biti uspostavljena u svim zemljama da bude produzna ruka zveri.

Tako u slucaju korone, nije SZO dosao u tvoju zrmlju kod tebe kuci da te nesto prisiljava.
To je za njih cinila tvoja vlast, tvoja policija koju si birao na izborima.

Svi ti krizni stabovi su zasedali i kao odlucivali nesto i onda doneli odluku.
Prakticno su svi stabovi u svetu donosili iste odluke.
Sto pokazuje da su naredjenja dolazila sa jednog izvora u vezi korone pravila .
A kobajagi su oni u kriznom, strucnom stabu u tvojoj zemlji donosili neke odluke.
Donosili su samo da li ce policijski cas poceti u 18 ili 20 itd.
Ali su policiski cas morali da uvedu.
Tako da su ljudi morali da budu zatvoreni, bez obzira da li dva sata pre ili kasnije.

Zasto ovo pisem sada?

Mislio sam gotovo sa tim kriznim strucnim stabovima.

Malopre citam da u slucaju da Rusija zatvori gas.
Nemacka je vec stvorila strucni, krizni stab koji ce u tom trenutku poceti da donosi odluke.
I on je taj koji sve odlucuje, naredjuje.
Verujem da bi tako postupile sve zemlje odjedared.
Mozda se vec i spremaju?

Ovo mi ukazuje na to, kada dodje vreme zveri i njenog ziga.
Kada bude receno da se sprovedu naredbe zveri.
Nece doci neka strana sila u tvoju zemlju, niti prva zver niti druga.
Vec ce im biti naredjeno da nacine neku vrstu tima ,staba koji ce u tvojoj zemlji kroz tvoju vladu, policiju ili vojsku sprovesti sve sto zver kaze.
Inace ce uvesti totalne sakcije toj zemlji.

A taj tim ce kobajagi zasedati da odluci nesto.
Kao da li ce te prisiliti da primis zig u 18 ili 20 casova. 😀

Sto mi ukazuje na to da ce ikona zverina biti neki takav tim koji ce za uver u tvojoj zrmlji sprovesti namere zveri.

Pogledajmo:
Otkrivenje 13,14 I vara one koji žive na zemlji znacima, koji joj biše dani da čini pred zvijeri, govoreći onima što žive na zemlji da načine ikonu zvijeri koja imade ranu smrtnu i osta živa.
Govori im da nacine.
Ne postoji ikona zveri.
Vec svaka zemlja mora da ju nacini.
Ona ne dolazi u neku zemlju.
Nju vi morate da nacinite sami.
A onda ikona zveri daje naredjenja.
Otkrivenje 13,15 I bi joj dano da dade duh ikoni zvijerinoj, da progovori ikona zvijerina, i da učini da se pobiju koji se god ne poklone ikoni zvijerinoj.
Otkrivenje 13,16 I učini sve, male i velike, bogate i siromašne, slobodnjake i robove, te im dade žig na desnoj ruci njihovoj ili na čelima njihovima,
Otkrivenje 13,17 Da niko ne može ni kupiti ni prodati, osim ko ima žig, ili ime zvijeri, ili broj imena njezina.

Duh ili zibot se daje toj ikoni zveri.
To jedt ona biva oponumocena.
I onda ona izdaje naredjenja.
A tvoja vlast i policija ih sprovodi i slicno kao oko korone.
A glumi pred narodom kao oni nesto sami odlucuju

Jos nesto mi ukazuje na to da ce ikona zverina biti tako nesto, a to je sto u jezeru ognjenom ne nalazimo ikonu zverinu.
Jer cim ona sprovede i uradi svoj posao, to jest strucni tim.
On automatski nestaje kao i kod korone.
Nema ga vise.
Otkrivenje 20,10 I đavo koji ih varaše bi bačen u jezero ognjeno i sumporito, gdje je zvijer i lažni prorok; ...
Tamo nema ikone zverine.
Verovatno zato sto je to samo privremeni izvrsni organ.

Ikona zverina?

Za vreme korone sam pisao da u tom slucaju imamo perfektnnu sliku zveri i njene ikone.
Ne pravu zver i njenu ikonu.
Vec je to funkcionisalo kao zver i njena ikona, slika.
Jovan kaze da ce doci naredjenje od druge zveri da svi po svetu nacine ikonu zverinu.
Koja ce sprovoditi ono sto prba zver zeli.

Taj primer smo imali kada su po svim zemljama osnivani krizni strucni stabovi kao na dugme.
I sprovidili su sta kaze SZO.
Svetska zdravstvena organizacija.

To je bila totalna slika kako ce biti sa zveri i njenom ikonom koja ce biti uspostavljena u svim zemljama da bude produzna ruka zveri.

Tako u slucaju korone, nije SZO dosao u tvoju zrmlju kod tebe kuci da te nesto prisiljava.
To je za njih cinila tvoja vlast, tvoja policija koju si birao na izborima.

Svi ti krizni stabovi su zasedali i kao odlucivali nesto i onda doneli odluku.
Prakticno su svi stabovi u svetu donosili iste odluke.
Sto pokazuje da su naredjenja dolazila sa jednog izvora u vezi korone pravila .
A kobajagi su oni u kriznom, strucnom stabu u tvojoj zemlji donosili neke odluke.
Donosili su samo da li ce policijski cas poceti u 18 ili 20 itd.
Ali su policiski cas morali da uvedu.
Tako da su ljudi morali da budu zatvoreni, bez obzira da li dva sata pre ili kasnije.

Zasto ovo pisem sada?

Mislio sam gotovo sa tim kriznim strucnim stabovima.

Malopre citam da u slucaju da Rusija zatvori gas.
Nemacka je vec stvorila strucni, krizni stab koji ce u tom trenutku poceti da donosi odluke.
I on je taj koji sve odlucuje, naredjuje.
Verujem da bi tako postupile sve zemlje odjedared.
Mozda se vec i spremaju?

Ovo mi ukazuje na to, kada dodje vreme zveri i njenog ziga.
Kada bude receno da se sprovedu naredbe zveri.
Nece doci neka strana sila u tvoju zemlju, niti prva zver niti druga.
Vec ce im biti naredjeno da nacine neku vrstu tima ,staba koji ce u tvojoj zemlji kroz tvoju vladu, policiju ili vojsku sprovesti sve sto zver kaze.
Inace ce uvesti totalne sakcije toj zemlji.

A taj tim ce kobajagi zasedati da odluci nesto.
Kao da li ce te prisiliti da primis zig u 18 ili 20 casova. 😀

Sto mi ukazuje na to da ce ikona zverina biti neki takav tim koji ce za uver u tvojoj zrmlji sprovesti namere zveri.

Pogledajmo:
Otkrivenje 13,14 I vara one koji žive na zemlji znacima, koji joj biše dani da čini pred zvijeri, govoreći onima što žive na zemlji da načine ikonu zvijeri koja imade ranu smrtnu i osta živa.
Govori im da nacine.
Ne postoji ikona zveri.
Vec svaka zemlja mora da ju nacini.
Ona ne dolazi u neku zemlju.
Nju vi morate da nacinite sami.
A onda ikona zveri daje naredjenja.
Otkrivenje 13,15 I bi joj dano da dade duh ikoni zvijerinoj, da progovori ikona zvijerina, i da učini da se pobiju koji se god ne poklone ikoni zvijerinoj.
Otkrivenje 13,16 I učini sve, male i velike, bogate i siromašne, slobodnjake i robove, te im dade žig na desnoj ruci njihovoj ili na čelima njihovima,

Duh ili zibot se daje toj ikoni zveri.
To jedt ona biva oponumocena.
I onda ona izdaje naredjenja.
A tvoja vlast i policija ih sprovodi i slicno kao oko korone.
A glumi pred narodom kao oni nesto sami odlucuju

Jos nesto mi ukazuje na to da ce ikona zverina biti tako nesto, a to je sto u jezeru ognjenom ne nalazimo ikonu zverinu.
Jer cim ona sprovede i uradi svoj posao, to jest strucni tim.
On automatski nestaje kao i kod korone.
Nema ga vise.
Otkrivenje 20,10 I đavo koji ih varaše bi bačen u jezero ognjeno i sumporito, gdje je zvijer i lažni prorok; ...
Tamo nema ikone zverine.
Verovatno zato sto je to samo privremeni izvrsni organ.
To sa duhom koji će biti dat ikoni zveri meni gocori da je ikona žveri nešto mrtvo što će na neki način oćiveti, Tako da mi veštačka inteligencija više lioči na to. Možda veštačka inteligencija većvlada svetom, Simulacije koje su radili o razvoju korone govori da veštačka inteligencija učestvuje u pravljenju planova, možda su i krišni štabovi prethodno simulirani i sada se samo izvodi ono šta je u simulaciji predviđeno,
Zatim se kaže da će ikona zveri progovoriti a videli smo robota Sofiju koga pokreće veštačka inteligencija kako govori.
Verovatno je i rat u ukraini simuliran od strane veštačke inteligencije i sada se samo sporovodi ono šta je simulirano.
To sa kriznim štabovima je tu zato što je to veštačka inteligencija tako smislila da je najbolje.
Jednostavno to da duhom i da će ikona progovoriti se ne ukllapa u krizne štabove

To sa duhom koji će biti dat ikoni zveri meni gocori da je ikona žveri nešto mrtvo što će na neki način oćiveti, Tako da mi veštačka inteligencija više lioči na to. Možda veštačka inteligencija većvlada svetom, Simulacije koje su radili o razvoju korone govori da veštačka inteligencija učestvuje u pravljenju planova, možda su i krišni štabovi prethodno simulirani i sada se samo izvodi ono šta je u simulaciji predviđeno,
Zatim se kaže da će ikona zveri progovoriti a videli smo robota Sofiju koga pokreće veštačka inteligencija kako govori.
Verovatno je i rat u ukraini simuliran od strane veštačke inteligencije i sada se samo sporovodi ono šta je simulirano.
To sa kriznim štabovima je tu zato što je to veštačka inteligencija tako smislila da je najbolje.
Jednostavno to da duhom i da će ikona progovoriti se ne ukllapa u krizne štabove
Ima TV koji vec odavno govori.
Decenijama su neki govorilid a je TV pa onda kompjuter itd.
Ikona, to jest slika zverina ce potpuno slciti zveri.
U cemu?
imace silu kao zver, ovlascenja i sprovodice sve kao da je sama zver.
Znaci obavljace prljavi posao za zveri kao da je zver a nije.
A duh znaci ozivljava, simbolicki, dobija moc i vlast.
Kao sto su krizni stabovi po svetu dobili moc i vecu vlast od birane vlasti i vladali zadnjih 2 god,.

Da je dosla SZO da te nesto primorava i tuce po ulicama, narod bi se digao.
Ovako ih tukla svoja policija zbog pravila koje je uveo krizni stab, u stvari SZO.
I ti i ne krivis nigde SZO.

U stvari ljudi su vec i zaboravili te batine,.

Ima TV koji vec odavno govori.
Decenijama su neki govorilid a je TV pa onda kompjuter itd.
Ikona, to jest slika zverina ce potpuno slciti zveri.
U cemu?
imace silu kao zver, ovlascenja i sprovodice sve kao da je sama zver.
Znaci obavljace prljavi posao za zveri kao da je zver a nije.
A duh znaci ozivljava, simbolicki, dobija moc i vlast.
Kao sto su krizni stabovi po svetu dobili moc i vecu vlast od birane vlasti i vladali zadnjih 2 god,.

Da je dosla SZO da te nesto primorava i tuce po ulicama, narod bi se digao.
Ovako ih tukla svoja policija zbog pravila koje je uveo krizni stab, u stvari SZO.
I ti i ne krivis nigde SZO.

U stvari ljudi su vec i zaboravili te batine,.
Duh odrečuje ponašanje, mi kao umovi izrazimo volju a duh pokrene telo na akciju,
Dati duh ikoni zveri znači da ona svojom voljom može da utiče na svoje ponašanje.
A i kini već vidimo kao funkcioniše veštačka intelčigenscija.
Ona kažnjava i nagrađuje ljude po ljihovom ponašanju.
Pljuneš na ulici oduzmu ti se bodovi. Opsuješ vlast oduzmu ti se bodovi. Na kraju ne možeš da kupiš kartu za voz ili brzi internet.
Ovo ti pričam da vidiš koliku je moć već sada ikona zveri dobila od zveri. I da je ona ta koja će učiniti da se veliki i mali poklone i prime žig na svoju ruku ili čelo

Duh odrečuje ponašanje, mi kao umovi izrazimo volju a duh pokrene telo na akciju,
Dati duh ikoni zveri znači da ona svojom voljom može da utiče na svoje ponašanje.
A i kini već vidimo kao funkcioniše veštačka intelčigenscija.
Ona kažnjava i nagrađuje ljude po ljihovom ponašanju.
Pljuneš na ulici oduzmu ti se bodovi. Opsuješ vlast oduzmu ti se bodovi. Na kraju ne možeš da kupiš kartu za voz ili brzi internet.
Ovo ti pričam da vidiš koliku je moć već sada ikona zveri dobila od zveri. I da je ona ta koja će učiniti da se veliki i mali poklone i prime žig na svoju ruku ili čelo
Razumem ja tebe.
Ali.
Ne postoji tu nikava mistika.
Udaras na mistiku, trebas da se oslobodis toga jer te to navodi da gresis.
i da se ponizno usredredis na rec bozju.
Da ponizno pogledas sta ti neko kaze.

Kao sto je bog udahnuo u coveka dah zivota i covek je poceo da funnskionise, to je simbolicki prikaz stavljanja ikone zveri u opticaj.
Velika vojno politicka sila naredjuje svim zemljama da nacine sliku zverinu.

govoreći onima što žive na zemlji da načine ikonu zvijeri koja imade ranu smrtnu i osta živa.

To ejst da ancine religozno politicku vladi ili kao sto se sada praktikuje, nije potrebna vlada vec jedan zvani strucni tim.
Sklika znaci da ce taj tim biti kao sama zver mesto nje, i sprovoditi sve za zver kao da je ona tu.
Zver nece to licno ciniti.
Narod se onda ne buni, sve se sprovede kako zver kaze a narod cuti jer ih prisiljava i bije njihova policija.

I onda svim zemljama kaze da taj tim oponumoce da moze da sprovodi naredbe i da one moraju da se postuju.
To znaci da je ikoni zverinoj dat duh.
Kada ona odbije vlast, punomoc da sprovodi silu i naredjenja.

Ikona zverina nije jedna, vec svaka drzava cini svoju.
To me jako podseca na ovaj tim oko korone.

Ceo dogajdaj oko korone je bio 95% kao dogadjaj oko ziga zvenrinog.
Samo sto nije to...
Kao da nam Bog daje sliku kako ce se ti dogadjaji oko pravog ziga i prave zveri odigrati.
Pogledaj:
Otkrivenje 13,14I vara one koji žive na zemlji znacima, koji joj biše dani da čini pred zvijeri, govoreći onima što žive na zemlji da načine ikonu zvijeri koja imade ranu smrtnu i osta živa.

Znaci svaka zemlja treba da nacini svoju ikonu koja ce sprovoditi za zver kao da je sama zver tu a nije:

Sta se dogadja kada zver dobija duh?
Ona pocinje da sprovodi silu.
Sto ocigledno znaci da duh dat ikoni zverinoj jeste najvisa ponomoc, vlast ikoni zverinoj u svakoj zemlji.

I sta ona onda cini?

Otkrivenje 13,15I bi joj dano da dade duh ikoni zvijerinoj, da progovori ikona zvijerina, i da učini da se pobiju koji se god ne poklone ikoni zvijerinoj.
Otkrivenje 13,16I učini sve, male i velike, bogate i siromašne, slobodnjake i robove, te im dade žig na desnoj ruci njihovoj ili na čelima njihovima,

Ocigpoedno primanje duha, znaci ona je totalno oponumocena u tvojoj zemlji.
Ikona zverina koristi tu politicki vlast i silu i primorava sve da prihvate sto im ikona zverin nalaze.
A nalaze im sve sto prava zver hoce i kaze.
Ikona radio to mesto nje.
NE NESTO SVOJE.
Zato se zove ikona, slika zveri.
Ikona zverina kao njena slika, zastupnik, cini sve za zveri.

Isto tako je bilo sada.
SZO je sve sproveo kroz strucni stab, tim, po svim zemljama.
Odjedared kao na dugme sve zemlje su nacinile strucni stab?
Nije SZO tukao ljude vec tvoja vlada i drzava, policija, jer je strucni stab oponumocen, ovlascen, i sto on kaze mora da se sprovede i ljudi se primoravaju najvisom silom jer je strucni stab rekao.
A u stvari to je zelja SZO.
Razumes?
I niko nije rekao SZO me tukao i prisiljavao.
Niko.

Ovih meseci smo to imali i ljudi to ne vide?
Nije djabe Isus kazao, govorim im u pricama jer i ovako ne razumeju.
Ovi ljdui oci imaju a ne vide, usi imaju a ne cuju.

Razumem ja tebe.
Ali.
Ne postoji tu nikava mistika.
Udaras na mistiku, trebas da se oslobodis toga jer te to navodi da gresis.
i da se ponizno usredredis na rec bozju.
Da ponizno pogledas sta ti neko kaze.

Kao sto je bog udahnuo u coveka dah zivota i covek je poceo da funnskionise, to je simbolicki prikaz stavljanja ikone zveri u opticaj.
Velika vojno politicka sila naredjuje svim zemljama da nacine sliku zverinu.

govoreći onima što žive na zemlji da načine ikonu zvijeri koja imade ranu smrtnu i osta živa.

To ejst da ancine religozno politicku vladi ili kao sto se sada praktikuje, nije potrebna vlada vec jedan zvani strucni tim.
Sklika znaci da ce taj tim biti kao sama zver mesto nje, i sprovoditi sve za zver kao da je ona tu.
Zver nece to licno ciniti.
Narod se onda ne buni, sve se sprovede kako zver kaze a narod cuti jer ih prisiljava i bije njihova policija.

I onda svim zemljama kaze da taj tim oponumoce da moze da sprovodi naredbe i da one moraju da se postuju.
To znaci da je ikoni zverinoj dat duh.
Kada ona odbije vlast, punomoc da sprovodi silu i naredjenja.

Ikona zverina nije jedna, vec svaka drzava cini svoju.
To me jako podseca na ovaj tim oko korone.

Ceo dogajdaj oko korone je bio 95% kao dogadjaj oko ziga zvenrinog.
Samo sto nije to...
Kao da nam Bog daje sliku kako ce se ti dogadjaji oko pravog ziga i prave zveri odigrati.
Pogledaj:
Otkrivenje 13,14I vara one koji žive na zemlji znacima, koji joj biše dani da čini pred zvijeri, govoreći onima što žive na zemlji da načine ikonu zvijeri koja imade ranu smrtnu i osta živa.

Znaci svaka zemlja treba da nacini svoju ikonu koja ce sprovoditi za zver kao da je sama zver tu a nije:

Sta se dogadja kada zver dobija duh?
Ona pocinje da sprovodi silu.
Sto ocigledno znaci da duh dat ikoni zverinoj jeste najvisa ponomoc, vlast ikoni zverinoj u svakoj zemlji.

I sta ona onda cini?

Otkrivenje 13,15I bi joj dano da dade duh ikoni zvijerinoj, da progovori ikona zvijerina, i da učini da se pobiju koji se god ne poklone ikoni zvijerinoj.
Otkrivenje 13,16I učini sve, male i velike, bogate i siromašne, slobodnjake i robove, te im dade žig na desnoj ruci njihovoj ili na čelima njihovima,

Ocigpoedno primanje duha, znaci ona je totalno oponumocena u tvojoj zemlji.
Ikona zverina koristi tu politicki vlast i silu i primorava sve da prihvate sto im ikona zverin nalaze.
A nalaze im sve sto prava zver hoce i kaze.
Ikona radio to mesto nje.
NE NESTO SVOJE.
Zato se zove ikona, slika zveri.
Ikona zverina kao njena slika, zastupnik, cini sve za zveri.

Isto tako je bilo sada.
SZO je sve sproveo kroz strucni stab, tim, po svim zemljama.
Odjedared kao na dugme sve zemlje su nacinile strucni stab?
Nije SZO tukao ljude vec tvoja vlada i drzava, policija, jer je strucni stab oponumocen, ovlascen, i sto on kaze mora da se sprovede i ljudi se primoravaju najvisom silom jer je strucni stab rekao.
A u stvari to je zelja SZO.
Razumes?
I niko nije rekao SZO me tukao i prisiljavao.
Niko.

Ovih meseci smo to imali i ljudi to ne vide?
Nije djabe Isus kazao, govorim im u pricama jer i ovako ne razumeju.
Ovi ljdui oci imaju a ne vide, usi imaju a ne cuju.
I onda je kriznim štabovima data moć da govore , i da hule na boga itd
Ne moraš stalno da ponavljaš iste argumente, jednostavno ima tu puno stvari koje nisu dorečene.
Ti si u kriznim štabovima našao sličnosti sa ikonom zveri a sam u veštačkoj inteligenciji, možda ni ti ni ja nismo u pravu,nema potrebe da zabeđujemo jedan drugoga.
Ja sam svakako notirao i jednu i drugu mogućnost a imam rezerve da je možda i nešto treće, opreznost mi nalaže da budem budan i da pazim.

I onda je kriznim štabovima data moć da govore , i da hule na boga itd
Ne moraš stalno da ponavljaš iste argumente, jednostavno ima tu puno stvari koje nisu dorečene.
Ti si u kriznim štabovima našao sličnosti sa ikonom zveri a sam u veštačkoj inteligenciji, možda ni ti ni ja nismo u pravu,nema potrebe da zabeđujemo jedan drugoga.
Ja sam svakako notirao i jednu i drugu mogućnost a imam rezerve da je možda i nešto treće, opreznost mi nalaže da budem budan i da pazim.
Ne huli ikona zverina na na Boga vec Zver.
U ovom prineru su krizni stabovi ikona zverina ne zver.
Mislio sam da nisi pazljivo citao ni mene ni bibliju..
Imao sam pravo.
Tako da nema smisla da pricamo dalje.
Ne treba njima vestacka inteligencija.

Juce su ti covece kroz krizni stab prisilili 85% ljudi da prime vakcinu.
Samo jos falilo da kazu da ce da ih pobiju i pristalo bi 99,9%
Juce si to gledao.
I sada ti je to nemoguce treba komplikovati?
Ali ti nisi ni citao pazljivo i nema potrebe dalje.

У реду не хули икона зверина, ко ће да попамти целу Библију.
И би јој дано да даде дух икони звијериној, да проговори икона звијерина, и да учини да се побију који се год не поклоне икони звијериној.
Ако јој је дан дух да проговори икона зверина, то значи да је то нешто од чега се не би очекивало да говори.
какав је то кризни штаб који није могао да говори па је проговорио зато што је добио дух?
Ја видим да ти добро смишљаш оправдања за своју теорију зато што се неке ствари поклапају , али неке ствари једноставно не могу да се удену у ту причу па макар дубео на глави,
Јесте да за сада кризни штаб присиљава на вакцину, али доћи ће време када ће вештачка интелигенција да одржава ред у свету, и тада ће она учинити да се побију сви који се не поклоне икони звериниој.
Ниједан кризни штаб се не би усудио такво нешто да затражи или спроведе.

Back