Šta je to prava žena?

Kakva to treba da bude žena da bi je neki muškarac nazvao pravom?
То је индивидуално али ако ћемо да генерализујемо важи оно балканско "на улици дама, у кухињи домаћица, а у кревету љубавница". Све остало су нијансе. Исто и нашим женама треба такав мушкарац, у јавности одмерен, са стилом, у кући домаћин, а у кревету љубавник. Зато се и дешавају преваре јер је ретко ко 3 у 1.....али ни то није гаранција

То је индивидуално али ако ћемо да генерализујемо важи оно балканско "на улици дама, у кухињи домаћица, а у кревету љубавница". Све остало су нијансе. Исто и нашим женама треба такав мушкарац, у јавности одмерен, са стилом, у кући домаћин, а у кревету љубавник. Зато се и дешавају преваре јер је ретко ко 3 у 1.....али ни то није гаранција
Nase zene su precenjene, pri tom su strankinje mnogo normalnije

Па исто и оне за нас могу да кажу. Ипак, не бих мењао наше жене за странкиње никад. А кад кажем "наше" мислим на словенски контигент

U ovom trenutku, zaista ne znam šta bi žena morala da uradi da me privuče :( Ne želim da provedem život sam, želim i decu i unuke, i ds volim i budem volje žm, al istrošen sam, možda treba vremena...
Uvek ima vremena za nešto ali za sticanje i ostvarivanje sebe u ulozi oca nemate vremena više sad je zadnji čas ,ako odugovlači te nikad nećete to postati.Morate čvrsto doneti odluku sad ili nikad i nećete izgubiti ništa a dobićete bebu

Back