Kakva to treba da bude žena da bi je neki muškarac nazvao pravom?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ja ne razumem što si nas pitao kad znaš?Prava žena je ona koja razume svog muškarca, koja mu je podrška u teškim trenucima, koja ume da ga spusti na zemlju kada je sve dobro, koja nije zavidna na uspeh svog muškarca (ima i takvih), koja nije sa muskarcem iz interesa već iz ljubavi.
Pa zanima me i drugačije mišljenje. Šta je tu problem?Ja ne razumem što si nas pitao kad znaš?
Da ne zvoca puno kad igras igrice ,da zna dobro da kuha,cisti, pusi itd.Kakva to treba da bude žena da bi je neki muškarac nazvao pravom?
Na prvom mestu treba da bude tvoja...Kakva to treba da bude žena da bi je neki muškarac nazvao pravom?
ovde je manje više sve bitno obuhvaćenoDa ne zvoca puno kad igras igrice ,da zna dobro da kuha,cisti, pusi itd.
Bitno je i da sex i strast budu obostrano zadovoljavajuci...Prava žena je ona koja razume svog muškarca, koja mu je podrška u teškim trenucima, koja ume da ga spusti na zemlju kada je sve dobro, koja nije zavidna na uspeh svog muškarca (ima i takvih), koja nije sa muskarcem iz interesa već iz ljubavi.
ovde je manje više sve bitno obuhvaćeno
Da nije grbavaKakva to treba da bude žena da bi je neki muškarac nazvao pravom?
pa pitaš tog muškarca kakve devojke voli. kao što je mene jedna devojka pitala kakve ribe volim.Kakva to treba da bude žena da bi je neki muškarac nazvao pravom?
То је индивидуално али ако ћемо да генерализујемо важи оно балканско "на улици дама, у кухињи домаћица, а у кревету љубавница". Све остало су нијансе. Исто и нашим женама треба такав мушкарац, у јавности одмерен, са стилом, у кући домаћин, а у кревету љубавник. Зато се и дешавају преваре јер је ретко ко 3 у 1.....али ни то није гаранцијаKakva to treba da bude žena da bi je neki muškarac nazvao pravom?
Nase zene su precenjene, pri tom su strankinje mnogo normalnijeТо је индивидуално али ако ћемо да генерализујемо важи оно балканско "на улици дама, у кухињи домаћица, а у кревету љубавница". Све остало су нијансе. Исто и нашим женама треба такав мушкарац, у јавности одмерен, са стилом, у кући домаћин, а у кревету љубавник. Зато се и дешавају преваре јер је ретко ко 3 у 1.....али ни то није гаранција
Ne želim da provedem život sam, želim i decu i unuke, i ds volim i budem volje žm, al istrošen sam, možda treba vremena...Uvek ima vremena za nešto ali za sticanje i ostvarivanje sebe u ulozi oca nemate vremena više sad je zadnji čas ,ako odugovlači te nikad nećete to postati.Morate čvrsto doneti odluku sad ili nikad i nećete izgubiti ništa a dobićete bebuU ovom trenutku, zaista ne znam šta bi žena morala da uradi da me privučeNe želim da provedem život sam, želim i decu i unuke, i ds volim i budem volje žm, al istrošen sam, možda treba vremena...