Šta je to influenser?

Svi mi utičemo jedni na druge, bilo na društvenim mrežama ili uživo, ali
nas to ne čini influenserima. Postoji potreba da ti neko kaže šta ćeš da
jedeš, šta ćeš da obučeš, gde da putuješ?
neko prati influensere koji pričaju o odeći i hrani i putovanjima
neko kao ja prati one koji pričaju o razvoju duhovnom i psihičkom, preduzetništvu, religiji
svako ko plasira sadržaj na mreže je influenser jer utiče na druge (vrši uticaj tj. influence)

U seriji Black Mirror postoji jedna baš dobra epizoda. Kao, u bliskoj
budućnosti, svi će biti na jednoj društvenoj mreži gde će jedni
drugima davati ocene. Od tih ocena ti zavisi društveni položaj. Nema
novca nego krediti zarađeni preko te mreže. Pa ko se ne trudi da
dobije lajkove prinuđen je da živi veoma skromno.
Vredi pogledati..

U seriji Black Mirror postoji jedna baš dobra epizoda. Kao, u bliskoj
budućnosti, svi će biti na jednoj društvenoj mreži gde će jedni
drugima davati ocene. Od tih ocena ti zavisi društveni položaj. Nema
novca nego krediti zarađeni preko te mreže. Pa ko se ne trudi da
dobije lajkove prinuđen je da živi veoma skromno.
Vredi pogledati..
Gledao, odlicna epizoda.

20190715132431-influenseri-768x511.jpeg

Skupljači lajkova? Prodavci svoje privatnosti? Da li mislite da su
autentični ili da glume da bi privukli pratioce?

Šta su za vas influenseri i kako reagujete na njihovu pojavu?
Influensere smatram ljude čak i sa tiktoka i youtuba koji imaju neku ideju koja makar bila i pogrešna utiče na javno mnjenje i deo tog javnog mnjenja kreće da ga prati zbog tih ideja a te ideje utiču na njihov život.
Tako nešto npr donekle vidim u Miroljubu Petroviću.
Ovi klinci što se glupiraju zezaju što čitaju sa ekrana Da li ste znali da je kit najveći sisar su obični glumci i voditelji u pokušaju a ne influenseri

20190715132431-influenseri-768x511.jpeg

Skupljači lajkova? Prodavci svoje privatnosti? Da li mislite da su
autentični ili da glume da bi privukli pratioce?

Šta su za vas influenseri i kako reagujete na njihovu pojavu?

На неки начин Буда, Мохамед, ИХ, Мојсије ... су се бавили инфлуенЦеризмом ....

Ево ...нпр. у доба ИХ ... је постојала малне психопатолошка поплава 'пророка'.... 'спасилаца' ....чак и са истим именом ....

...Јешуа ... из Назарета.... из Иксала... из Илута .....

Тада Презиме и није постојало .

Иначе .. да се вратимо теми ... Под 'утицајем' односно 'Инфуисањем'

се крију слабе и слаби .... јер у мноштву траже сигурност

крију се калкуланткиње и калкуланти ( речено безикакве негативнопозитивне конотације и примисе ) са паролом 'док дође до мене '

Понашање како жена тако и мушкараца је обликовано реакцијом ... Нпр.. дете падне и почне да вришти у супер маркету

Тражи нешто ... 'инфлуенцирањем' 'добије'... нормално да ће да понови 'тактику' ..

тако да полако 'глуматање' ....постане 'улазак у карактер'... што би се рекло у филмској индистрији или позоришту

Poslednja izmena:
To može samo u veštački osmišljenim zanimanjima, gde se u principu
ništa pametno i ne radi. Da sutra svet stane, takvi ne bi preživeli ni
mesec dana.

Овакве уживају у сваком систему ....Због оваквих светови нестају ...Отвори очи па ћеш видети зашто

Чиме то она 'утиче' :think:... Због чега је 'следе' ..... :think:... први човек се јабуком због овакве загрцн'о ...под њеним 'утицајем'

Хајде да се бар овде не лажемо

1721503159982-png.1582536

Najpoznatiji influenseri u Srbiji​

Ispitanici su upitani da navedu sve influensere čiji sadržaj prate, a kojih se prvo sete, odnosno po spontanoj poznatosti. Istraživanje je urađeno na reprezentativnom uzorku online populacije Srbije sa ciljem da se ispita njihova popularnost, odnosno poznatost.
sortIme i prezimeProcenat popularnosti
1.Bogdan Ilić - Baka prase7,1
2.Milan Maglov5,9
3.Zorannah4,4
4.Dunja Jovanić - imfashionbabe4,2
5.Tamara Kalinić3,2
6.Lea Stanković2,8
7.Tamara Ćosić - lepasvakidan2,8
8.Strahinja Ćalović2,7
9.Marko Marijoković2,4
10.Muđa2,3

muđa.. :rotf:
novo doba donosi nove uloge.. ne mogu da sudim tek tako, okej je i nije okej rekao bih... zavisi šta ko nudi od sadržaja... ne folovujem.. popustio sam ćeri oko nove god. za bakinu pjesmu paketići, dosta od mene, po naslovnicama na kojima mu štrči nadimak rekao bih da tu nema mnogo pametnog da se svari, dunju sa spiska sam jednom prilikom upoznao bila je sa sarom jo, pristojne, za ostatak skupine nisam u toku..

meni reč influenser/ka opasno ide na onu stvar je mi zvuči ružno-ne znam ko je izmislio stvarno

mnogi iz neznanja nazivu jutjubere influenserima a zapravo ima mnogo jutjubera koji ne promovišu u svojim klipovima nikakve proizvode mnogi čak i nemaju ni sponzore

inače rad za jutjub iako izgleda nimalo nije lak jel probajte da montirate klip nekoliko sati ili da strimujete neku igru isto mnogo sati ujedno i da čitate komentare i da odgovarate na njih plus da zabavljate pratioce-ima jedna velika prednost u tom poslu nemate normu i niko vam ne visi nad glavom plus jedini posao koji volite i radite

Poslednja izmena:
novo doba donosi nove uloge.. ne mogu da sudim tek tako, okej je i nije okej rekao bih... zavisi šta ko nudi od sadržaja... ne folovujem.. popustio sam ćeri oko nove god. za bakinu pjesmu paketići, dosta od mene, po naslovnicama na kojima mu štrči nadimak rekao bih da tu nema mnogo pametnog da se svari, dunju sa spiska sam jednom prilikom upoznao bila je sa sarom jo, pristojne, za ostatak skupine nisam u toku..
Da li je ok ili nije ok, to je već tu i to je posledica nečega. Za mene, to je posledica
vaspitanja po principu ''ja znam šta je najbolje za tebe''. Ako dete ne kreneš na vreme
da puštaš da u svakom periodu života osvoji jednu malu autonomiju u donošenju
sopstvenih odluka, da bi do kraja postalo samostalni čovek koji u potpunosti donosi
svoje odluke, ono će tražiti spoljašnje autoritete.

Influensere smatram ljude čak i sa tiktoka i youtuba koji imaju neku ideju koja makar bila i pogrešna utiče na javno mnjenje i deo tog javnog mnjenja kreće da ga prati zbog tih ideja a te ideje utiču na njihov život.
Tako nešto npr donekle vidim u Miroljubu Petroviću.
Ovi klinci što se glupiraju zezaju što čitaju sa ekrana Da li ste znali da je kit najveći sisar su obični glumci i voditelji u pokušaju a ne influenseri
Ne znam zašto Miroljuba nema na ovom spisku. Valjda nisu jutjub uzeli u obzir..

Back