Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 219.463
Aha 100% je tako a napreduje onaj koji ne zna al je preko veze i pobuni se noga u dupe
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To može samo u veštački osmišljenim zanimanjima, gde se u principuAha 100% je tako a napreduje onaj koji ne zna al je preko veze i pobuni se noga u dupe
neko prati influensere koji pričaju o odeći i hrani i putovanjimaSvi mi utičemo jedni na druge, bilo na društvenim mrežama ili uživo, ali
nas to ne čini influenserima. Postoji potreba da ti neko kaže šta ćeš da
jedeš, šta ćeš da obučeš, gde da putuješ?
Gledao, odlicna epizoda.U seriji Black Mirror postoji jedna baš dobra epizoda. Kao, u bliskoj
budućnosti, svi će biti na jednoj društvenoj mreži gde će jedni
drugima davati ocene. Od tih ocena ti zavisi društveni položaj. Nema
novca nego krediti zarađeni preko te mreže. Pa ko se ne trudi da
dobije lajkove prinuđen je da živi veoma skromno.
Vredi pogledati..
Influensere smatram ljude čak i sa tiktoka i youtuba koji imaju neku ideju koja makar bila i pogrešna utiče na javno mnjenje i deo tog javnog mnjenja kreće da ga prati zbog tih ideja a te ideje utiču na njihov život.
Skupljači lajkova? Prodavci svoje privatnosti? Da li mislite da su
autentični ili da glume da bi privukli pratioce?
Šta su za vas influenseri i kako reagujete na njihovu pojavu?
Није спонтано. Све је контролисано.Ne misliš da je to spontana pojava?
U moje vreme najpoznatiji bio branko kockica
Mozemo se mi sprdati sa tim pojavama do sutra, oni prakticno ne rade nista i na cvakanje po telefonu zive zivot koji mnogi ne mogu ni da zamisle.
To može samo u veštački osmišljenim zanimanjima, gde se u principu
ništa pametno i ne radi. Da sutra svet stane, takvi ne bi preživeli ni
mesec dana.
U moje vreme najpoznatiji bio branko kockica
novo doba donosi nove uloge.. ne mogu da sudim tek tako, okej je i nije okej rekao bih... zavisi šta ko nudi od sadržaja... ne folovujem.. popustio sam ćeri oko nove god. za bakinu pjesmu paketići, dosta od mene, po naslovnicama na kojima mu štrči nadimak rekao bih da tu nema mnogo pametnog da se svari, dunju sa spiska sam jednom prilikom upoznao bila je sa sarom jo, pristojne, za ostatak skupine nisam u toku..Najpoznatiji influenseri u Srbiji
Ispitanici su upitani da navedu sve influensere čiji sadržaj prate, a kojih se prvo sete, odnosno po spontanoj poznatosti. Istraživanje je urađeno na reprezentativnom uzorku online populacije Srbije sa ciljem da se ispita njihova popularnost, odnosno poznatost.
sort Ime i prezime Procenat popularnosti 1. Bogdan Ilić - Baka prase 7,1 2. Milan Maglov 5,9 3. Zorannah 4,4 4. Dunja Jovanić - imfashionbabe 4,2 5. Tamara Kalinić 3,2 6. Lea Stanković 2,8 7. Tamara Ćosić - lepasvakidan 2,8 8. Strahinja Ćalović 2,7 9. Marko Marijoković 2,4 10. Muđa 2,3
muđa..
Da li je ok ili nije ok, to je već tu i to je posledica nečega. Za mene, to je posledicanovo doba donosi nove uloge.. ne mogu da sudim tek tako, okej je i nije okej rekao bih... zavisi šta ko nudi od sadržaja... ne folovujem.. popustio sam ćeri oko nove god. za bakinu pjesmu paketići, dosta od mene, po naslovnicama na kojima mu štrči nadimak rekao bih da tu nema mnogo pametnog da se svari, dunju sa spiska sam jednom prilikom upoznao bila je sa sarom jo, pristojne, za ostatak skupine nisam u toku..
Ma pitam za drugaricu.Zaljubila se u nekog influensera pa pita
Ne znam zašto Miroljuba nema na ovom spisku. Valjda nisu jutjub uzeli u obzir..Influensere smatram ljude čak i sa tiktoka i youtuba koji imaju neku ideju koja makar bila i pogrešna utiče na javno mnjenje i deo tog javnog mnjenja kreće da ga prati zbog tih ideja a te ideje utiču na njihov život.
Tako nešto npr donekle vidim u Miroljubu Petroviću.
Ovi klinci što se glupiraju zezaju što čitaju sa ekrana Da li ste znali da je kit najveći sisar su obični glumci i voditelji u pokušaju a ne influenseri