ScipioAfricanus
Stara legenda
- Poruka
- 93.637
Autorska tema.
Sta je to fundus? Moze neko da pojasni za sta on sluzi?
Sta je to fundus? Moze neko da pojasni za sta on sluzi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Fundus ti je (bar kod mene) ogromno skladište u okviru pozorišta gde stoje svi kostimi, delovi scenografije, obuća, i sl.
Pre svake predstave ide se u fundus i od tamo uzimaš sve što ti treba za predstavu da postaviš scenu i pripremiš glumce.
Ili kad je maskenbal ja odem u fundus i nađem neko suludo odelo iz neke random predstave i tako kostimiran idem na maskenbal.
Možda ima i neko drugo značenje, ali to je ono koje ja znam.
Pa svi glumci se oblače iz fundusa.Вучић је помињао да га облаче из фундуса.
То је неки луксузни фундус, судећи по јучерашњим патикама и осталој гардероби коју носи.
Možda oni to tako zovu, ali u osnovi fundus je običan magacin.Cek, znaci Vucic izvlaci neku garderobu?
Zar nije to neki stek novca za oblacenje i kupovinu djindjuva?
Је л' то Данас у време Ђиласове власти критиковао Ђиласа?Подпуно нормално је за чланство различитога 'ранга' у политичким партијама пре на власти да су биле јадније обучене
https://www.danas.rs/dijalog/licni-stavovi/most-na-adi-najskuplji-na-svetu/
Моја омиљена реч и често је користим на форуму. Постоји позоришни фундус и АВ фундус. Има сличности, користи се и за комедије и за трагедије. Позоришни фундус је легални део процеса припреме представе, а АВ фундус је еуфемизам за апсолутну несразмеру између његових званичних прихода и неупоредиво већих прихода од онога што је "пало са камиона", читај пљачку.Вучић је помињао да га облаче из фундуса.
То је неки луксузни фундус, судећи по јучерашњим патикама и осталој гардероби коју носи.
Blago vama, naš fundus blombirali.Vučić je našao i neke velike pare u fundusu.....
oklen ti ovo?Pogledajte prilog 1673483
E ovo ti je fundus, dzeparac za tako neke troskove.