Šta je tačno tantrički seks? Šta je tantra?

Sensei

Master
Moderator
Poruka
51.665
videh krajičkom oka temu o stingu…
saću
Trudie je rekla da je prvobitna tvrdnja njenog muža o njihovom ljubavnom životu bila pijano hvalisanje.

„Znate li koga krivim za to? Bob Geldofa. On i Sting su otišli da urade intervju sa rok novinarom, a intervju se pretvorio u opijanje.

„U jednom trenutku, novinar je pitao koliko dugo mogu da idu, a Geldof je rekao da je čovek od tri minuta, ali, pošto je Sting radio jogu, verovatno bi mogao da ide satima. A Sting je rekao: "Pa, zar nisi čuo za tantrički seks?"

„Tako je Sting objasnio da je sve u tome da budeš intiman, da brineš o svom partneru, da se zaista bavite intimnošću pre nego što, znate... imate seks. I to je premisa tantre, zaista.

PerfectOne

Vitača Milut
Poruka
29.487
Trudie je rekla da je prvobitna tvrdnja njenog muža o njihovom ljubavnom životu bila pijano hvalisanje.

„Znate li koga krivim za to? Bob Geldofa. On i Sting su otišli da urade intervju sa rok novinarom, a intervju se pretvorio u opijanje.

„U jednom trenutku, novinar je pitao koliko dugo mogu da idu, a Geldof je rekao da je čovek od tri minuta, ali, pošto je Sting radio jogu, verovatno bi mogao da ide satima. A Sting je rekao: "Pa, zar nisi čuo za tantrički seks?"

„Tako je Sting objasnio da je sve u tome da budeš intiman, da brineš o svom partneru, da se zaista bavite intimnošću pre nego što, znate... imate seks. I to je premisa tantre, zaista.
Da donekle ga razumem. Sting pita Geldofa
jesi li čuo za tantrički sex?
na osnovu izjave Stingovice, mislim da je i Sting samo čuo

ako je istina da je tantrički sex nivo poklapanja sa partnerom u svim segmentima života.
ja imam partnera sa kojim sam non stop u tantričkom sexu po toj logici.
a nije baš da se uvek osećam uzvišeno.
realnost uvek želi da pokvari dobar osećaj unutra…

PerfectOne

Vitača Milut
Poruka
29.487
ti što se hvale da dobro tantriče obično imaju kvantni penis
ima istine u tome.
zato smo se Bogi i ja od jutros izjasnile da volimo introvertne ljude.
uvek su puni iznenadjenja jer ništa o sebi ne objašnjavaju rečima
sa ekstrovertima znaš uvek na čmu si
uvek si na suprotnom od onoga čime se hvale

Konj_na_belom_princu

miriomorfoskoptičar
Moderator
Poruka
63.210
ima istine u tome.
zato smo se Bogi i ja od jutros izjasnile da volimo introvertne ljude.
uvek su puni iznenadjenja jer ništa o sebi ne objašnjavaju rečima
sa ekstrovertima znaš uvek na čmu si
uvek si na suprotnom od onoga čime se hvale
Introvert cuva tajnu o velikom penisu u sebi a extrovert u tebi. :mrgreen: