Šta je sve našao Ilon Mask kad je počeo da rovari na šta su se trošile državne pare u Americi

Sensei

Master
Moderator
Poruka
86.807
Što bi neki ovde rekli, demokrate u Americi su na aparatima od kad je došao Tramp na vlast. Biju sa svih strana, ne znaju šta ih je snašlo. Neki kažu da se desilo ono čega su se plašili, samo još gore.

Cilj grupe DOGE koju vodi Mask je da pronađu gde se sve bacaju državne pare, i naravno da to odmah ukinu (predsednik naravno).

Toga ima na pretek, a ovde ćemo da iznosimo neke zanimljive. Ako ste i vi čuli za neke, slobodno dopišite

3 miliona dolara da se hrčcima daju steroidi i vidi kako to utiče na njihovu borbenu oštroumnost.

Novinar artikla gde sam čitao kaže:

Imam znatno jeftiniji način da izvršim ovu studiju, šta god da je trebalo da dokaže, i ne bismo morali čak ni da koristimo hrčke kao subjekte, već prave žive ljude.
Prvo, plati mi 2.000 dolara. Drugo, dajte mi video snimak svake tuče gde uleće i rezervna klupa u Major League Baseball-u između godine kada je Mark McGvire oborio "home run" rekord i godine kada su uveli testiranje na steroide. Onda mi dajte video zapise istih tuča nakon što je PED testiranje stupilo na snagu.

Hipoteza: Biću bogatiji za 2.000 dolara za potvrdu onoga što ste verovatno sumnjali.

2,3 miliona dolara za proučavanje kako kokain utiče na biglove (rasa psa)

Neki čitalac ima bolju ideju: „Zašto jednostavno ne potrošite oko 1.500 dolara, nabavite kartu za Coachella [Muzički festival], uzmete stolicu za travnjak, sednete i gledate? Shvatićete šta kokain čini bilo kome."

Takođe, čuo sam da FBI ima kopiju hard diska laptopa koji pripada bivšem prvom sinu i koji ovo prilično opširno dokumentuje.

3 miliona dolara da se hrčcima daju steroidi i vidi kako to utiče na njihovu borbenu oštroumnost.

Imam znatno jeftiniji način da izvršim ovu studiju, šta god da je trebalo da dokaže, i ne bismo morali čak ni da koristimo hrčke kao subjekte, već prave žive ljude.
Prvo, plati mi 2.000 dolara. Drugo, dajte mi video snimak svake tuče gde uleće i rezervna klupa u Major League Baseball-u između godine kada je Mark McGvire oborio "home run" rekord i godine kada su uveli testiranje na steroide. Onda mi dajte video zapise istih tuča nakon što je PED testiranje stupilo na snagu.

Hipoteza: Biću bogatiji za 2.000 dolara za potvrdu onoga što ste verovatno sumnjali.
čak i pisali neke naučne gluposti oko tog istraživanja o kojekakvim hipototamusima u mozgu i neke veze sa stereoidima ... koga bre zanimaju takve gluposti dok ljudi ne mogu da kupe namirnice u samoposlugama !

https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC4720269/

do 11 februara Musk pronašao 500 milijardi skrivenog novca u državnim institucijama i vratio ga u Trumpu u belu kuću

President Donald Trump has claimed that Elon Musk and his Department of Government Efficiency have found billions of dollars in savings

“We’re talking about tens of billions of dollars that we’ve already found. … But you’re talking about maybe 500 billion. It’s crazy the numbers you’re talking about,” Trump said when speaking to reporters on February 11

ako ovako produži Musk će u 4 godine mandata da pronađe tisuće triliona dolara sakrivenih po vladinim institucijama!

Zlatno doba dopinga u sportu je krajem 80-ih i 90-ih. Ameri su unistili MLB, taj Mark McGvire i Sami Sosa, plus jos i Beri Bonds, koji je bio nesto kao Majkl Dzordan bejzbola u to vreme. Razotkrivanjem dopinga tamo su unistili kredibilitet i popularnost sporta. Sa druge strane, komunisticke diktature nikada i nigde nisu priznale sta su sve radili sa svojim sportistima.

Jbao vas Duci Simonovic.

do 11 februara Musk pronašao 500 milijardi skrivenog novca u državnim institucijama i vratio ga u Trumpu u belu kuću

President Donald Trump has claimed that Elon Musk and his Department of Government Efficiency have found billions of dollars in savings

“We’re talking about tens of billions of dollars that we’ve already found. … But you’re talking about maybe 500 billion. It’s crazy the numbers you’re talking about,” Trump said when speaking to reporters on February 11

ako ovako produži Musk će u 4 godine mandata da pronađe tisuće triliona dolara sakrivenih po vladinim institucijama!
neki dan je našao oko 2 milijarde dolara zaglavljene u praznom prostoru zbog loše admistracije. Sada ih je vratio odelenju gde pripadaju (Odeljenje za stanovanje i urbanizam)

Elon Musk otkrio zaveru u FBI i USAID čiji inspektori su istraživali njegove kompanije sa ciljem da otkriju krađe, nepraviulnosti i pronevere te je zatvorio USAID, izbrisao podatke i otpustio inspektore FBI koji su bili uključeni u istragu
Ameri (a i mnogi drugi) znaju kako da nekom smeste ako hoće da ga unište.
Tramp je to osetio na svojoj koži i izuzetno je alergičan na takve stvari.

Cilj grupe DOGE koju vodi Mask je da pronađu gde se sve bacaju državne pare, i naravno da to odmah ukinu (predsednik naravno).

Cilj grupe DOGE je razgradnja institucija i uspostavljanje autokratske vlasti.

Jer da žele bolji sistem, oni bi unutar inistitucija poboljšali transparentnost i kontrolu, što bi se odnosilo i na njih i na druge.

Ovako je jasno da je u pitanju obična osveta i da će se "slovo zakona" zalomiti samo preko nepodobnih dok će njegova ekipa raditi šta im je volja.

Što bi se reklo, klasična autokratija ;)

Cilj grupe DOGE je razgradnja institucija i uspostavljanje autokratske vlasti.

Jer da žele bolji sistem, oni bi unutar inistitucija poboljšali transparentnost i kontrolu, što bi se odnosilo i na njih i na druge.

Ovako je jasno da je u pitanju obična osveta i da će se "slovo zakona" zalomiti samo preko nepodobnih dok će njegova ekipa raditi šta im je volja.

Što bi se reklo, klasična autokratija ;)
Ukidaju se agencije koje troše državni novac a nisu u nadležnosti države. Sada se svi ti programi vraćaju u nadležnost države a to znači transparentnost. Pre toga se nije znalo na šta se sve troše pare, a niko nije mogao da ih natera da im pokažu dokumentaciju.

1740024448570.png

100.000 dolara da se ispita da li tekila ili džin više utiču na agresivnost malog bucnja

Back