Шта је Србији Русија...?

Ваш став према Русији ?

• Углавном позитиван

• Делимично позитиван, делимично негативан

• Углавном негативан

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

gost 186118

Veoma poznat
Poruka
10.118
Питање је врло просто.
За мене-спољнополитички савезник, економски партнер и држава са којом имамо доста историјске, културне и духовне блискости.
Но, моје русофилство не води нужно у анти-западњаштво и анти-ЕУ став.
Ипак, манимо се мене и мог става, а држимо се теме...извол`те дискутујте.

Бог на небу, Русија на земљи !

Једини пријатељ Србије је Русија.
Увек када је било потребно Русија је у складу са својим могућностима помагала Србији.
Када је Русија била слаба није могла ни себи да помогне, а камоли нама. Зато им треба опростити када нам нису помогли.
Нека Бог драги чува нашу мајчицу Русију, заштитницу Српства и Православља.

Питање је врло просто.
За мене-спољнополитички савезник, економски партнер и држава са којом имамо доста историјске, културне и духовне блискости.

Мишо, погледај www.mojarusija.rs

Питање је врло просто.

Ja Русе сматрам својим пријатељима...али мислим да би требали добити већу подршку од њих...рецимо када је рушење "демократске" тј. лоповске власти....Руси ваљда хоће да виде јесмо ли уз њих или не...

hladna ,daleka zemlja, siromasna kao i mi sto smo.....

i s kojom treba da imamo saradnju kao i sa svakom drugom......

Русија сиромашна као и ми....? Погледај календар ако ти пише 1989 или нешто друго пре 2010. баци га.....:hahaha:

Русија је престала давно да буде сиромашна...Од када је Путин на власти заправо животни стандард итекако расте....

Русија сиромашна као и ми....? Погледај календар ако ти пише 1989 или нешто друго пре 2010. баци га.....:hahaha:

Русија је престала давно да буде сиромашна...Од када је Путин на власти заправо животни стандард итекако расте....

pa jeste im bolje nego pre, ali opet rade za slicnu platu kao i mi....na to sam mislio
kad kazem siromasna....a to je valjda obicnom coveku najbitnije.....

ali da ne otvaramo drugu temu ovde...

Питање је врло просто.

Maćeha

Ja Русе сматрам својим пријатељима...али мислим да би требали добити већу подршку од њих...рецимо када је рушење "демократске" тј. лоповске власти....Руси ваљда хоће да виде јесмо ли уз њих или не...

To je mitomanija i vlazni rusofilski snovi , pogledaj na sta lici Abhazija , ili recimo odnose Belorusije i Rusije , a nema blizih naroda i prijatelja . Lopovsku vlast treba menjati zbog same Srbije i nas Srba ,a ne da bi cekali neko rusko sunce koje samo sto nas nije ogrejalo .

Back