Šta je Sijeva "Inicijativa globalne civilizacije": Kineski stručnjak objasnio podelu sveta

bas kao

Elita
Poruka
19.959
Kako god se okrene, Kongo, Tanzanija, Kamerun, Uganda, Zambija itd. nece ni pod kineskom/ruskom upravom da se izdignu iznad nivoa izvoznika sirovina i ruda, te periferije svetskog sistema, tj. ostace neokolonije pune jako siromasnog stanovnistva.
O, izvini sto ti rusim sneska. :mazipsa:
nema vise zapada da ih eksploatise, pa rusis sneska? samo polako, za vek dva, zapadna eu ce da bude periferija, kolo srece se okrece, nemoj sada da pakostis sto je vase vreme proslo, treba im vremena za oporavak od zapadnog zlostavljanja, ni indija ni kina se nisu preko noci oporavile, a vidi danas ne hebu zapadne sankcije rusiji ni 5%, badava vise ucene i pretnje, kekeke, saudijci ruse petrodolar, a mi ameri spavamo, ne znam sta cemo da radimo, osim da razyebemo eu, nema nam druge?

Manga Hilux

Buduća legenda
Moderator
Poruka
45.405
pa, da, on podrzava kineski model, a ovima ostaje samo da seju mrznju i sanjaju da oni ostanu, a svi drugi nestanu

ne zaboravi da uzmes lekic, pa onda ciribuciriba, dematerijalizuj nas sve koji te nerviramo
O, izvini sto ti rusim sneska. :mazipsa:
obadvojica u neki kineski pogon za ajfon :hahaha1: :ok:

bas kao

Elita
Poruka
19.959
obadvojica u neki kineski pogon za ajfon :hahaha1: :ok:
jel vidis da mene kvalifikuje kao benonovca,
Sa jedne strane benonovci,
sto jes jes, dok je on vodio glavnu rec, nije bilo problema, a sada sam lejkovac, kao i benon, samo zena moz' nas spase
Bannon: You have more steely resolve than virtually anybody I’ve met, and I’ve met a lot of people with steely resolve. You are a hammer. Does this reinforce the fact that you’ve got to take this all the way through the Supreme Court and then maybe beyond because you are the legitimate governor of Arizona, ma’am?

“These Bastards Stole Our Election, and I Will Not Let Them Off The Hook.” – Kari Lake Discusses Rasmussen Poll Results And Upcoming AZ Supreme Court Conference with Steve Bannon – Conference TUESDAY (VIDEO)

Poslednja izmena:

Manga Hilux

Buduća legenda
Moderator
Poruka
45.405
naleteo sam na jedan šturi podatak da mu je majka jevrejsko poreklo, par reči i ništa više, pa me navelo sve to opet
Screenshot_20230319-011451~3.png

našao sam ono o čemu sam nešto pričao

Гамбино

Veoma poznat
Poruka
11.141
Народом се мора управљати, јер народ је гори од стоке. Ево погледајте српски народ, нама је у генима да мрзимо своју земљу, колико само депонија смећа имамо, колико нас не занима рециклажа смећа, колико нас не занима што и држава и ми као народ загађујемо ваздух, колико смо река и канала затровали итд итд.
Наравно на речима су сви патриоте и када би се струја производила на тај начин, причом о патриотизму, ми бисмо имали за извоз.

Valjda ekologiju.
Народ је неспособан да сруши глобализам, као што је народ био неспособан да се одупре ковид систему или овом данашњем наметнутом рату у Украјини и глобалној кризи.
Међутим, екологија има снагу да сруши глобализам, јер глобалисти морају да схвате, да људи не могу без ваздуха, без обзира што су ти исти људи највише и заслужни за екоцид.