misko85
Zainteresovan član
- Poruka
- 377
Jel primetio neko da od nove godine nemo vise ovog kviza na BK, jel znate zasto ga nema, da li ce ponovo poceti i kada?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Giovanna:Ako budu naplacivali sms kao u Trostrukoj sansi ili Da vas cujemo bice veselo....![]()
Terror Techa:Samo me zanima na koji nacin ce to da uvedu,kad se kviz ne prenosi uzivo...
E, neverovatan je...Ivica i marica, znaci majka i kci, to je moj zadnji odgovor!intra:Da li ste vidjeli onog cara na hrvatskom milioneru, kad je odgovarao na pitanje koje su dvoje Kostelića bakoviti padanje živo![]()
djorax:Slazem se sa time, bice abnormalni telefonski racuni, tj. mislim da nece biti sms-om jer je mnogo manji boj onih koji imaju kredu ili su na post-paidu od svih nas sa fiksim telefonima na kojima nemamo uvid u potroseno.
djorax:Aha, vidi, promenili sajt i domen, hehe nadlanu.com, kao da je astroloski ili hiromantijski sajt. No, nema veze, pokusacu sa ovim sto si rekao, cuo sam ranije za to i za neke programe tipa brojac impulsa, ali ne rade. By the way mislim da malo korisnika koristi ovu opciju uvida u telefonski racun, a i logicno je jer telekomu i ne odgovara, valjda je zato slabo i promovisu.
Ma i meni polako postaje dosadan, uzasno je spor, ne mozes da docekas dok odgovore na pitanja, vise volim dinamicnije kvizove.Nego jel ima jos uvek onaj "sam protiv svih", on mi je bio ok (mada voditelj iritira) ali ne pamtim kad sam ga zadnj put video?Samantha Jouns:MILIONER opet krenuo.....ja ne znam ali mi je uzasno posato dosadan taj kviz