Sta je sa koronom, gde se mogu videti uputstva i smernice?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav svima
zanima me kakvo je stanje sa koronom
i gde mogu da dobijem uputstva za ponasanje a vezano za najveci problem sa kojim se svet susreo ikada.

Od jednom je sve utihnulo a ja strahujem za svoj i zivote svojih najblizih.

Hvala u napred
probaj npr. kod porodica ovih 106 preminulih zdravstvenih radnika da se raspitas:

Unbenannt.JPG

https://www.bbc.com/serbian/lat/srbija-56355004

Pozdrav svima
i gde mogu da dobijem uputstva za ponasanje a vezano za najveci problem sa kojim se svet susreo ikada.

Hvala u napred
Ако си примио вакцину нормално је да страхујеш. Други пут памет у главу и немој да будеш део експеримента светских владара.

Ако си примио вакцину нормално је да страхујеш. Други пут памет у главу и немој да будеш део експеримента светских владара.
znači korone nije ni bilo, sve je bio eksperiment nad naivnim ljudima i zavera svetskih moćnika i farmaceutske mafije?

treba da te bude sramota! ljudi su zbog nečijih loših procena i pogrešnih odluka dali svoje živote, a ti se sprdaš! srami se!
Pa i zbog njihovih loših procena ljudi su gubili živote. Umiralo se na operacijama čukljeva, slepog creva... da ne spominjemo one neke bebe... I šta sad? Da li se klanjaš pekaru što ti je zamesio hleb? Da li se klanjaš konobaru kad ti donese piće ili hranu? Ne. "Ko ga šiša, radi posao koji je odabrao". Isto važi i za lekare.

jel vi primecujete trenutno da je epidemija upala pluca? poznajem desetak ljudi ko jeste ili ima clana porodice da je zakacio upalu u poslednjih 10 dana

sta sa time?
pa evo ja mogu da ti kazem da ne pamtim kada je pre neko imao upalu pluca
jedan od 10 ljudi i to u 90% slucajeva kao dete

a danas izgleda svako drugi ima upalu pluca

Pozdrav svima

Hvala u napred

Јеси ли нашао где можеш да добијеш упутства за понашање, а везано за највећи проблем са којим се свет сусрео икада?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back