sta je rzfgq.dll. POMOC

• Začetnik teme Začetnik teme VANJA 011
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
V

VANJA 011

Gost
stalno mi se pojavljuje a ne mogu da ga obrisem kada hocu da udjem u word ili sl pokayujemi da se sprema ya instalaciju xp-a . sta da radim? ustvari norton ga brise ali kad ga restartujem opet je tu i home page mi je sad drugi

Ne, ni ovo ne pomaze jednostavno ne moze da se izbrise. u Control panelu imam tri programa koja ne mogu da uklonim jer kada kliknem na remove kaze da ne moze da otvori taj program za deinstalaciju.stvarno ne znam sta da radim ima li neko ideju?

Ne, ni ovo ne pomaze jednostavno ne moze da se izbrise. u Control panelu imam tri programa koja ne mogu da uklonim jer kada kliknem na remove kaze da ne moze da otvori taj program za deinstalaciju.stvarno ne znam sta da radim ima li neko ideju?

Da bi vratio home page skini CWSShreder sa net-a www.merijn.org
Idi na Fix
Jesi li siguran da si dobro napisao naziv tog dll-a. Koje programe ne mozes obrisati i da li ih ne mozes obrisati iz Add - Remove u Control Panelu? Ako je tako: nadji te programe u C: Program Files (prethodno isprazni Recycle Bin)>levi klik na folder sa programom i samo ga prevuci u Recycle Bin - tako si siguran da je ceo izbrisan. Posle ga izbrisi ako je u Start Menu-ju i odatle:
desni klik na Start>Properties>izaberi Classis (ako je XP)>Advanced Start menu Folder i tu ga nadji i obrisi
Ako nece da ga prebaci u Recucle Bin prethodno ga iskljuci u Startup-u: Start>Run>ukucaj msconfig

Probacu sad detaljnije da objasnim jer sve ovo sto predlazes ne pomaze i sve sam to vec probao.U control panelu imam programe tipa Home Assistent Shop i sl koje jednostavno ne mogu da izbrisem.Nema ih ni u Program Files, iskljucivao sam i sistem restrore pri brissanju ali nista.Savki put kada pokrecem Word, Exel,Outlook pojavljuje mi se priprema za instalaciju XP.Za Home PAge sam probao ovo sto si me savetaovao ali ne ide jednostavno ne moze.Imas li jos neku ideju.

Skinuo sam i ovaj program, probao i nista.Bukvalno je sve ostalo po starom. Ne ynam druye sta vise da radim.Mogao bi da reinstaliram XP ali hocu da se iyborim sa ovom napasti!Javi se ako znas nesto novo.To vazi i za ostale.

Search pa trazi svuda po kompjuteru (oznaci Show hidden files and folders u Folder Options)
1. Ctrl + Alt + Del - pokusaj ga tu naci pa ga iskljuci
2 Brisi iz Safe Moda
3. Otvori sa Notepadom oznaci one hijeroglife pa ih obrisi
4. Otvori My Computer pa u Adress ukucaj %TEMP% mozda je tu - obrisi iz Safe moda ako ne moze
Ako se jos neceg setim... i javi sta si uradio

Back