Šta je rešenje političke krize u Srbiji?

Šta je rešenje političke krize u Srbiji? Rat mitinzima sigurno nije, ali koje je rešenje ove političke krize koja mesecima drma Srbiju?
uzme iPhone na 24 rate sa besnom tarifom, internet sa XXX TV paketom, sipa pun rezervoar, otrči u banku po potrošačkih 5.000 evra i posle viče "nisam zadovoljan platom, sklonite Vučića"?

sve što vam treba je nintendo switch 2

1741053587029.jpeg

А остали грађани своје послове не раде због лове,

него су из љубави према послу и клијентима,

кондуктери, аутолакирери, ћевабџије, шалтеруше, рудари, пекари, лекари и апотекари?
Pročitaj opet,i opet,i opet...shvatićeš šta je hteo da kaže.

Nisi shvatio,ali nemoj se opterećivati.

Да ли би хтео да ми учиниш једну услугу.

Да се ти и ја другарски договоримо да метнемо један другог на игнор листу и да више не комуницирамо на форуму?

Ја нећу теби да сметам, ти нећеш мени да сметаш, једнако се ставимо на игнор, да не буде једнострано и да буде уз обострану сагласност?

Важи?

А можда да направимо поштене изборе, па неће бити потребе за уједињењем.
Nisam siguran da opozicija može nešto učiniti ako se bar ne ukrupni. U svakom slučaju studenti već jednom treba da počnu postavljati zahteve o izbornim uslovima, otklanjanje mogućnosti nepravilnosti i krađe, podjednakoj medijskoj zastupljenosti... Priča kako ne žele da se bave politikom je glupa.

Без бриге. Кад се донесе одлука да је време, ова назови "опозиција" ће се ујединити.

За сада иде одлично. Председник окупља геријатрију по неким Пичковцима, и лупета где стигне, СНС терорише своје који отказују послушност, а Андреј, кумови и Данилови другови већ месецима извлаче паре из земље...

Nisam siguran da opozicija može nešto učiniti ako se bar ne ukrupni. U svakom slučaju studenti već jednom treba da počnu postavljati zahteve o izbornim uslovima, otklanjanje mogućnosti nepravilnosti i krađe, podjednakoj medijskoj zastupljenosti... Priča kako ne žele da se bave politikom je glupa.
Vučić kada je snizio cenzus na 3% učinio je to da bi rascepkao opoziciju a ne da bi više opcija bilo zastupljeno u parlamentu.

Znam da Vladimir Gajić nije omiljen, ali pročitajte šta piše

Гајић мути воду из неких својих побуда, највероватније финансијских. Фарса са фалсификаном пробном употребном дозволом служи да скине кривицу са Весића и политичара који су отварали железничку станицу док је имала статус градилишта, и пребаци сву кривицу на некакву менаџерку Железница. Хау јес ноу ;)

Експертска влада никад није решење.
А кључно, нико није гласао за те експерте већ за неке друге људе.
Не може се у власт као зец из шешира.

Оно што Србији треба у овом тренутку је само промена изборног закона, контрола спискова и више независних контролора на изборима. Па ко колико освоји.
Изненадили бисмо се како би неке од опција нестале преко ноћи.
Чини ми се да ниси прочитала моју поруку, или да реплицираш неком другом?
Нисам писао ни о каквој влади ПРЕ избора, већ после избора

Да ли би хтео да ми учиниш једну услугу.

Да се ти и ја другарски договоримо да метнемо један другог на игнор листу и да више не комуницирамо на форуму?

Ја нећу теби да сметам, ти нећеш мени да сметаш, једнако се ставимо на игнор, да не буде једнострано и да буде уз обострану сагласност?

Важи?
Ne važi.Volim da čitam tvoje umotvorine.I da uskočim kada vidim da si preterao.

Back