Stalno me kritikuju što ruke držim često u džepovima kada komuniciram, zašto se to smatra nekulturnim?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stalno me kritikuju što ruke držim često u džepovima kada komuniciram, zašto se to smatra nekulturnim?
Ja volim plitke džepove svojih farmerki. I onda ubacim prstiće, do pola svojih džepića, i tako ponekad kuliram. Niko još u tome nije video problem.
Znači, ova problematika očito ima više nivoa, te zahteva detaljnije informacije.![]()
stavljanje ruka u cepove u psihologiji moze da znaci manjak samopouzdanja
Šta je bilo, svarozicu?![]()
ko je to izmislio, kome to smeta kad su ruke tako uz telo
- - - - - - - - - -
nego jednostavno traže nešto da te kritikuju, to je. napad je najbolja odbrana
ja gurnem šake skroz u džepove i ne vadih ih uopšte. i sagovornika samo povremeno pogledam u oči
– Е, шта радиш?Ja volim plitke džepove svojih farmerki. I onda ubacim prstiće, do pola svojih džepića, i tako ponekad kuliram. Niko još u tome nije video problem.
Znači, ova problematika očito ima više nivoa, te zahteva detaljnije informacije.![]()
ja gurnem šake skroz u džepove i ne vadih ih uopšte. i sagovornika samo povremeno pogledam u oči
misle digras dzepni bilijarStalno me kritikuju što ruke držim često u džepovima kada komuniciram, zašto se to smatra nekulturnim?