tots1
Aktivan član
- Poruka
- 1.935
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zena zna i pre nego sto ces to da uradis.Ako te zena uhvati u prevari, moras da je ubedis da se to nije desilo. Zena ce sama sebe da ubedi da se to nije desilo jer zna da za to nije trebala ni da sazna.
Ako poveruje da si je prevario mnogo gubi, tako da joj se isplati da ne poveruje.
Osim ako te bas nije uhvatila na delu.
intuicijaZena zna i pre nego sto ces to da uradis.
Haha hahaŠta treba?
Ja sam odgovorio koliko sam umeo.![]()
Haha haha
Sada da cujemo sta ti planiras povodom svog slucaja?
Realnost je bitna.po mom mišljenju je okej da maštaš da je8eš neku drugu, ali onog momenta kad počneš konstantno da više želiš da je8eš nju, nego partnerku.. e onda jbg, to je prevara
Dobrodošao u klub. I ja sam dosao na LjiS sa Samo nešto da pitam kazem. I tako.Morao sam da se registrujem samo da odgovorim jer tačno prolazim kroz ovo i rekao bi DA, ne samo da je prevara nego ume i da bude mali pakao.
Ja sam u jednoj korektnoj, lepoj, skladnoj vezi. Volim što sam sa osobom sa kojom jesam, volim što je uz mene, što smo par, prija mi i ulepšava svakodnevnicu.
Ali istovremeno postoji ta jedna o kojoj maštam, znamo se više kao poznanici nego što smo u nekom kontaktu, još je ona udata. Međutim, to malo poznanstva je meni uspelo haos da napravi u glavi s obzirom koliko me je okinula na privlačnost i zaintrigiranost njome. Imamo kontakt povremeno, dopisivanjem, uglavnom kad se upriliči nešto vezano za posao, ali uvek produžimo taj razgovor malo opušteno, ništa neprikladno, ali prijatno.
I baš često mislim na nju, stalno joj proveravam mreže, gledam profilne kad će da promeni na WA I Viberu, uvek sam na ivici da iniciram neko dopisivanje, a znam da to ne može nikuda. Valjda.
Definitivno zaokupljenost nekim drugim jeste jedna vrsta prevara, ako ništa nema šanse da bih ja bio ravnodušan da moja partnerka prolazi nešto slično.
Dobrodošao u klub. I ja sam dosao na LjiS sa Samo nešto da pitam kazem. I tako.
Dobrodošao u klub. I ja sam dosao na LjiS sa Samo nešto da pitam kazem. I tako.
Našao odgovor koji sam zaboravio kao i pitanje koje sam zaboravio. I još upao u rupu.Jesi barem našao odgovor ili samo upao u žečiju rupu?
zar misliš da bismo svi mi ovoliko ostajali ovde da nismo našli odgovore na sve ljis probleme koji su nas ikada mučili?Jesi barem našao odgovor ili samo upao u žečiju rupu?
Ti si pametno analizirao sve sam, tebi nije potrebno ovde ostajati.Jesi barem našao odgovor ili samo upao u žečiju rupu?
I dalje nas muče i tražimo neke odgovore. Život je nikad dovoljno istražen lavirint.zar misliš da bismo svi mi ovoliko ostajali ovde da nismo našli odgovore na sve ljis probleme koji su nas ikada mučili?
ne teraj čoveka bre, možda on zna nešto što mi ne znamo i na šta će nam trebati odgovoriTi si pametno analizirao sve sam, tebi nije potrebno ovde ostajati.
Pa nemoj sad da ga teraš kad je upao u zamku.Ti si pametno analizirao sve sam, tebi nije potrebno ovde ostajati.
život je nekad siv nekad žutI dalje nas muče i tražimo neke odgovore. Život je nikad dovoljno istražen lavirint.
Jace od mene. Volim da pomognem, dobar je covek.ne teraj čoveka bre, možda on zna nešto što mi ne znamo i na šta će nam trebati odgovori
Nekad beo.život je nekad siv nekad žut
jbg
Ti si pametno analizirao sve sam, tebi nije potrebno ovde ostajati.
Humano ptiče.Jace od mene. Volim da pomognem, dobar je covek.
ako si aca lukasNekad beo.![]()
Ostajes na sopstvenu odgovornost, upozoren siJesu tolike šanse da zaglavim?
Da ne bude dao dinar da uđem kasnije nemam dva da izađem...