Šta je prevara, a šta nije?

Morao sam da se registrujem samo da odgovorim jer tačno prolazim kroz ovo i rekao bi DA, ne samo da je prevara nego ume i da bude mali pakao.

Ja sam u jednoj korektnoj, lepoj, skladnoj vezi. Volim što sam sa osobom sa kojom jesam, volim što je uz mene, što smo par, prija mi i ulepšava svakodnevnicu.
Ali istovremeno postoji ta jedna o kojoj maštam, znamo se više kao poznanici nego što smo u nekom kontaktu, još je ona udata. Međutim, to malo poznanstva je meni uspelo haos da napravi u glavi s obzirom koliko me je okinula na privlačnost i zaintrigiranost njome. Imamo kontakt povremeno, dopisivanjem, uglavnom kad se upriliči nešto vezano za posao, ali uvek produžimo taj razgovor malo opušteno, ništa neprikladno, ali prijatno.

I baš često mislim na nju, stalno joj proveravam mreže, gledam profilne kad će da promeni na WA I Viberu, uvek sam na ivici da iniciram neko dopisivanje, a znam da to ne može nikuda. Valjda.

Definitivno zaokupljenost nekim drugim jeste jedna vrsta prevara, ako ništa nema šanse da bih ja bio ravnodušan da moja partnerka prolazi nešto slično.
Dobrodošao u klub. I ja sam dosao na LjiS sa Samo nešto da pitam kazem. I tako.

Back