Sta je pravi srpski patriotizam?

Ko je u pravu

• Bokan

glasova: 5 29,4%
  • Stojkovic

glasova: 12 70,6%

• Ukupno glasova
    17
Evo ja cu ti reci. Niti jedan vojnik nije poginuo ratujuci protiv snaga NATO-a a za odbranu Kosova. Poginuli su samo od bombardovanja( koje nije smjelo niti trebalo da se desi) i svi su znali da nece biti pravog rata za Kosovo.
Svakako, Cast Pilotima i PVO- vcima!
Нешто си помешао бројке ту. Изгинуло је одста људи на терену борећи се против натиста.

Druge drzave ophode prema tavkim situacijama ozbiljno i drzavnicki. SAD bi rijesio taj problem za 5 minuta budi siguran, kao sto Hrvati su rijesili Krajinu za dan.

Samo Srbija nije ...
...смела, јер јој је већ тада висио мач над главом. И чим се приближила неком покушају решавања те кризе на начин како треба да се решава, напало је 19 држава.

Нешто си помешао бројке ту. Изгинуло је одста људи на терену борећи се против натиста.

САД амбасада је последња 2-3 месеца ОПАСНЕ паре грунула на јутубере, инфлуенсере...
да србе одвоји од руса, видиш на КРСТ. не може да се живи од нових антисрбских профила
старих чланова, наравно....
овај профил ми личи на ЧЕДУ! решио човек да заради још неки динар...

1682286440873.jpeg

САД амбасада је последња 2-3 месеца ОПАСНЕ паре грунула на јутубере, инфлуенсере...
да србе одвоји од руса, видиш на КРСТ. не може да се живи од нових антисрбских профила

Pogledajte prilog 1330899

Veoma cestit covjek, pravi Srbin.

И ја сам онда неонациста ако желим да поштујем друге и њихова права а притом признам сопствене грешке..?
Не знам какве везе то има са Стојковићем. Он је нациста јер се исходи његових ставова у довољној мери поклапају са онима из Мајн Кампфа.

Patriozam ne srpski nego bilo koji je da želiš napredak svoje zemlje.
Meni je izuzetno čudno da se patriotama predstavljaju neki koji se zalažu da Srbija bude deo (gubernija) druge zemlje i koji bi tenkove te iste zemlje s cvećem dočekali. Verovali ili ne - nažalost ima i takvih i njihov broj uopšte nije mali.

Ко је први окупирао Косово.. Погађајте двапут!

...смела, јер јој је већ тада висио мач над главом. И чим се приближила неком покушају решавања те кризе на начин како треба да се решава, напало је 19 држава.

Пробали смо на ''прави'' начин па се **рали.

Pogledajte prilog 1330899

ФСБ седи скрштених руку..

Back