Sta je potrebno za fizicku spremu za specijalne jedinice?

Dobar dan svima,

Interesuje me da li neko može da mi kaže nešto više ili ako poznaje nekog šta je sve potrebno i kako je najbolje spremiti se za Specijalne jedinice.
Hvala svima u napred.
treniraj trčanje na 1500 , zgibove , sklekove..
za trčanje 10 min trčiš, min hodaš i tako tri serije..zadnja dva min izvuci max na trčanju
s tim treningom bio sam treći od nas 50
koj ćeš krac tamo brt? razmisli dva puta..i ja sam se palio kad sam imao 18 al fala Bogu odneo me put na drugu stranu
eno ga moj drug s kojim sam išao u priču sad negde na betonu na 45 na aerodromu u čizmama ke nja nekim gušterima šta i kako a ja sa koleginicom žvaćem kikiriki, klima nam duva na 21 ..odo u pola 4 kući i boli me k

treniraj trčanje na 1500 , zgibove , sklekove..
za trčanje 10 min trčiš, min hodaš i tako tri serije..zadnja dva min izvuci max na trčanju
s tim treningom bio sam treći od nas 50
koj ćeš krac tamo brt? razmisli dva puta..i ja sam se palio kad sam imao 18 al fala Bogu odneo me put na drugu stranu
eno ga moj drug s kojim sam išao u priču sad negde na betonu na 45 na aerodromu u čizmama ke nja nekim gušterima šta i kako a ja sa koleginicom žvaćem kikiriki, klima nam duva na 21 ..odo u pola 4 kući i boli me k
Hvala na informacije znači mi puno,samo još ovo ima li neka norma za zgibove i sklekove?
Iskreno želim da se oprobam nemam neki baš konkretan razlog.

Svaka specijalna jedinica ima svoje kriterijume za prijem.
Mozes da izguglas za konkretnu specijalnu jedinicu sta je potrebno. Uglavnom su to javno dostupni podaci na sajtu MUP-a i Vojske.

U svakom slucaju, trcanje, zgibovi, sklekovi, core vezbe sa sopstvenom tezinom (a moze i malo sa tegovima, nece da skodi).
Hvala puno,brate znači mi ovo sve l.

Hvala na informacije znači mi puno,samo još ovo ima li neka norma za zgibove i sklekove?
Iskreno želim da se oprobam nemam neki baš konkretan razlog.
ima..kod nas u padobranskoj je bilo 5 zgiba min široki stav i 30 sklekova..1500 m 5 min 30 sek.. al to je bilo pre 20 godina
nije neka norma al sa tim rez ćeš biti među zadnjima
e sad ne znam koliko primju, koliko je prijavljenih
npr primaju 30 a prijavi se 30 prolaziš sa minimalnom normom..al ako se prijavi 50 moraš malo bolje pošto se pravi lista

Dobar dan svima,

Interesuje me da li neko može da mi kaže nešto više ili ako poznaje nekog šta je sve potrebno i kako je najbolje spremiti se za Specijalne jedinice.
Hvala svima u napred.
Да ти тата ради у муп-у.
У супротном неће ни у полицајце да те приме (не шалим се, знам људе које су одбили на тестовима за пријем у полицију, и то обичну полицију).

Idi na more i plivaj po ceo dan, ne teraj droljice od sebe i uzivaj , naravno ishrana proteinska i malo dodatno u odnosu na normalu skrobna...naravno vitamini i tako 4 nedelje i nema testa koji neces da prodjes a zabole te koji su tacno ....
Kondicija top, trcanje top, sprave top, e sad ne znam spretnost, to je malo vezano za ravnotezu i kvalitet nerava...
Ja sam se zeznuo , lako sam ulazni test odradio kao 3ci od pozadi , sto je idealna pozicija, vreme je bilo taman kako treba......ali posle mora ebiga, bilo je ocigledno da se foliram...poslase me na uzorkovanje znoja...morao sam da 14 puta trcim do zadnjeg sprata na VMA da bih skupio 3 kapi znoja...ali dobro i to je bilo zabavno , mini navijanje na VMA....sad mi to izgleda laz i nestvarno , ali stvarno sam morao 14 puta da trcim od prizemlja kardiologije do 13 sprata , metalnih vrata...., a sad bi lio znoj sa mene narocito danas...avg je vreo ...

ima..kod nas u padobranskoj je bilo 5 zgiba min široki stav i 30 sklekova.. al to je bilo pre 20 godina
npr primaju 30 a prijavi se 30 prolaziš sa minimalnom normom..al ako se prijavi 50 moraš malo bolje pošto se pravi lista
Ma sve primaju , ustvari mozda ima uticaja nesto drugo , testovi psiholoski....

ima..kod nas u padobranskoj je bilo 5 zgiba min široki stav i 30 sklekova..1500 m 5 min 30 sek.. al to je bilo pre 20 godina
Hvala ti puno

Skoro sretnem jednog momka iz Vranja na autobuskoj, upisao ŠRO, hoće da se ubaci u aktivnu službu. Pitam ga šta će ako bude rat. Kaže skinuću se iz vojske ako počne.
Tako da prvo proveri da li imaš mogućnost da se spasiš ako počne haos jer imaš vrlo niske šanse ako se ponovi 1999.

Опет кукавице пишу, оно што их не интересује

Ево још једне кукавице ....:kafa:...ком је блокиран мозак од страха....човек од 160кг...:kafa:... мисли углавном желудцем
Kad ti NATO bomba od 1,500kg grune na 30 metra od tebe, a liniju ti pregaze tenkovi od 60 tona videli bismo da li bi se ukenjao od straha.

Možda prvo da uletiš u neku klasičnu priču, pa onda vidiš jesi li se pronašao u svemu tome ili ne. Ako jesi, uvijek možeš poslati zahtjev za specijalne jedinice, bilo da se radi o policiji ili vojsci. Jer dosta kandidata otpadne u selekciji, a ovako, ako ne prođeš, ostaješ u sustavu i radiš što voliš i što te zanima.
Tako nešto i razmišljam pa reko ono da se informišem na vreme

Back