sta je potrebno za dobar brak

ako si bez auta u velikom gradu,to može biti veliki problem za sve:)

Auuuuuu,pa svi odjednom velika gospoda pa ne mogu bez auta:rotf:.... .. se za auto,vazno mi je da zivim u ljubavi i da mi sve stima u kuci ,porodici,a kako sam do sad tako cu i od sad,prevoz,taksi bas kad treba. a kad u kuci kaplje slavina,skripe vrata,raspadaju se osnovne stvari,to nikako ne mogu da podnesem.:rtfm:

Auuuuuu,pa svi odjednom velika gospoda pa ne mogu bez auta:rotf:.... .. se za auto,vazno mi je da zivim u ljubavi i da mi sve stima u kuci ,porodici,a kako sam do sad tako cu i od sad,prevoz,taksi bas kad treba. a kad u kuci kaplje slavina,skripe vrata,raspadaju se osnovne stvari,to nikako ne mogu da podnesem.:rtfm:

Super, tebi ako ne treba auto vozi se na zadihtanoj slavini ili idi cipelcugom.

Sve ja Vas razumem ali morate da živite sa voljenom osobom da bi ste znali šta Vam treba da bi to funkcionisalo,ja samo pričam o stvarima koje treba ispuniti,a ljubav,poštovanje i sex se podrazumevaju ali ja ne mislim da je to dovoljno.
Poz.!!!

kad živiš u velikom gradu a imaš posao na drugom kraju,auto je više nego potreban,da plaćam po hiljadu dinara taxi svakog dana,mogla bih kad bih imala platu 5000 eura mesečno:D
ljubav je bitna al ne i dovoljna:cao:

Ljubav je najbitnija, ali nije jedino dovoljna.
Mislim,ona je neka baza jer ako je prava iz nje bi trebalo da se radja postovanje, tolerancija, razumevanje i sl.
U praksi moze doci do promena i obrta istih stvari...
Ako nema dovoljno ljubavi, onda se ni problemi ne mogu resiti na pozitivan nacin...
Mnogo toga je u principu potrebno za jedan dobar i stabilan brak.
Pre svega slicni ciljevi su najbitniji. Zatim ono sto je neko spreman da pruzi i da se necega odrekne, a opet da ne izgubi svoju licnost i ostane na nogama...

"Pevajte i plešite zajedno i radujte se, (i placite)
ali neka svako od vas uzmogne biti i samo,
kao što su žice na gitari same, premda odzvanjaju istom muzikom."

Poslednja izmena:
E da: i zornjak. Majka i otac svih uspeha u braku. Ako muško voli zornjak, ništa lakše za ženu da se namesti. On dalje sve sam radi :super: Ako žensko voli zornjak, denis će se sam od sebe dići, ako je ispravan. I nemojde deco da zabušavate. Puno razgovora i puno seksa stvaraju pozitivnu naviku za povezanošću :deda:

Gajbe u bar dve evropske metropole, kao i nekoliko u mestu prebivalista.
Pozeljno je imati i nekretninu na moru, kao i vikendicu u nekoj planini.
Zena mora da se ljubi, izrazito u one dve rupice na dnu ledja i da joj se tolerise ako slusa kicericu od muzike.

Poslednja izmena:
Gajbe u bar dve evropske metropole, kao i nekoliko u mestu prebivalista.
Pozeljno je imati i nekretninu na moru, kao i vikendicu u nekoj planini.
Zena mora da se ljubi, izrazito u one dve rupice na dnu ledja i da joj se tolerise ako slusa kicericu od muzike.

Sve gajbe ovog sveta i sve luksuzne lokacije bih menjao za fabriku od 7000radnika, koje pošteno plaćam i sa kojima pravim proizvod, koji je apsolutni dominus u svetu. Osećaj sreće da si nekome dozvolio da radi i živi pošteno i lepo od svog rada je nezamenjiv. I svaku takvu zaradu u visini vrednosti kuće sa pogledom na more bih podelio sa radnicima. A sve što bih imao je najpametnija kuća na svetu, kola i za svakog člana porodice sigurnu i lepu budućnost gde god je oni poželeli.

pa nista specijalno al neke stvari su obavezne mism to se podrazumeva jelte ; znaci da je nevina ,da slusa iii da dobro kuva ( treba jesti to jelo oko 40god.)...
e sad sto se one upinju u nekim desetim stvarima, pa to je vec njihov problem.
eto samo to toliko,pozdrav.

Back