@tema Dvoje otkrio sam ameriku![]()
Greshka : TROJE (2+1)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@tema Dvoje otkrio sam ameriku![]()
Dve budale
A zar nije esencija?![]()

)))))
Uz malo dobre volje,da moguce je.Moguce je ono sto zelis da bude moguce.Sami odlucujemo...niko drugi umesto nas...sve ostalo su izgovori...Mnoge stvari su tačne ovde,ipak ima nešto što u ovoj zemlji koči da teza,,ljubav je dovoljna,,izbledi i to opasno.Mnogi od Vas ovde su samo oni koji misle da je ljubav dovoljna da bi se rešili problemi,neko pominje i sex,neko keš,neko odnos ostalih u društvu...ako se sve ovo uzme u obzir onda je mnogo faktora u igri da bi neki brak uspeo,mnogo stvari treba da se podesi da bismo dočekali starost zajedno,a da bi sve to uradio ipak bi morao život da bude sređeniji ,rasterećeniji itd....gde takođe ima mnogo faktora i tako u krug...ja imam samo pitanje,da li je to moguće...?!!!
Uz malo dobre volje,da moguce je.Moguce je ono sto zelis da bude moguce.Sami odlucujemo...niko drugi umesto nas...sve ostalo su izgovori...

Tako jeste...ali cesto umemo da se zaklanjamo iza izgovora...pogledati sebi u oci je najteze...bez hvalospeva,bez samosazaljenja,bez preuvelicavanja bilo koje vrste...plivati protiv struje kada je potrebno da bi stigli tamo gde zelimo...vecina se uglavnom prepusti da ih nosi matica i onda se kriju iza milion izgovora i to je ustvari najgore za njih same...ne za druge...zivotom treba mi da upravljamo,ne on nama..i za sve to nije potrebno puno snage...samo malo dobre volje..Jel to iz iskustva ili i ti misliš da bi tako trebalo....
Poz.!!!
Tako jeste...ali cesto umemo da se zaklanjamo iza izgovora...pogledati sebi u oci je najteze...bez hvalospeva,bez samosazaljenja,bez preuvelicavanja bilo koje vrste...plivati protiv struje kada je potrebno da bi stigli tamo gde zelimo...vecina se uglavnom prepusti da ih nosi matica i onda se kriju iza milion izgovora i to je ustvari najgore za njih same...ne za druge...zivotom treba mi da upravljamo,ne on nama..i za sve to nije potrebno puno snage...samo malo dobre volje..
za dobar brak je potrebno dvoje samosvesnih i zrelih ljudi spremnih na kompromise svakog tipa,u svakom trenutku a sve u funciji održavanja ,negovanja i čuvanja institucije zvane brak....i naravno,ljubav(koja međutim vremenom igra sve manju ulogu) i naravno materijalna dobra....jer se od ljubavi ne živi![]()
u volji je snaga....pozzdobra volja je potrebna, ali i puno, puno snage...
ko se boji braka jos,tri za gros..Za brak je potrebno da muskarac bude dovoljno veliki mulac.
Ma mi svi serendamo, ali realno kod nas se niko od nas nema platu da bi se mogao o zeniti zato je brak za nas nesto sto nas ne bi trebalo previse zanimati, osim ako ne zelimo da nam dete odrasta kao mali cigo, vise gladan nego sit.
Mi trebamo gledati da se torbamo kao gice i uzivamo u zivotu.
zaboravila sam da dodam "na poslu ostvarenih" ljudi....***** brak ako moraš da živiš kao podstanar celog života i još bez kakvog takvog auta pri ruci![]()
samo realno razmišljanje....želim lep i udoban život,ništa višeO hvala bogu da ima i zena koje ispravno razmisljaju.
Zasluzujues puno palcica.
Meni je auto na prvom mestu, onda dva prazna onda zena onda dva prazna onda dete i to zensko da ga mogu lakse vaspitati.

Da dodam i ovo...Brak je kao M5...da ti ga neko i pokloni ,time ne ume svako da upravlja...mocna masina...nije za svakoga...![]()

samo realno razmišljanje....želim lep i udoban život,ništa više
sviđa mi se ovo poređenje![]()

Meni nije bitan udoban zivot koliko udoban auto.![]()

ako si bez auta u velikom gradu,to može biti veliki problem za sve![]()
Kazem ja M5...mocna masina...nemoz' svako..Meni nije bitan udoban zivot koliko udoban auto.![]()