Šta je potrebno na prvi seks?

U anketi koja je sprovedena ovde u Bg, interesantno je da su devojke i žene koje su imale prvi seks posle 18 odgovorile da za prvi seks treba da volite partnera.
Istovremeno većina mladjih devojaka je odgovorila da za prvi seks treba da imate poverenje u njega....
Prwi sex mi je desio posle 18-e godine..s tim sto decka niti sam wolela,
niti imala powerenja u njega:roll:

ma bezveze..
meni se svideo tip...jurio me, ja nisam znala sta hocu, posvadjala se s momkom u koga sam bila zaljubljena, zvala ovog da izadjemo..
i kad je shavtio da sam nevina, zamalo da padne u nesvest.....
heheheh
prirodno, normalno, potrebno..
nista spektakularno..

ama bre!
svako je bio nevin, neko jos uvek jeste..
xixiix
nadam se ne jos dugo..
dobra sam, sta cu..

on se cudio sto sam ja sve to prihvatila bez ikakvih predrasuda, uvodnih akcija, koje se ocekuju od devojke kojoj je famozni prvi put..
meni je nekako doslo..

hteli smo oboje..
i bi svetlost!!
;)

U anketi koja je sprovedena ovde u Bg, interesantno je da su devojke i žene koje su imale prvi seks posle 18 odgovorile da za prvi seks treba da volite partnera.
Istovremeno većina mladjih devojaka je odgovorila da za prvi seks treba da imate poverenje u njega....

U sociologiji postoji cela nauka o razvoju seksualnosti , ali ova tema nije o tome , već o društvenom VOX populi.....

a kakve veze ima sex sa Glasom Naroda??????.....

potrebno je da se uzme malo crnog luka i da se proprzi... da se przi na suncokretovom ulju, na primer... i, kad se proprzi, onda se dodaju 2-3 snicle, zavisi koliko ste gladni, pa se onda snicle posole (moze i vegeta), stavi se aleva paprika, bibera malo... po ukusu sve... onda se prelije sve to sa 2 deci belog vina (moze i pivo isto, al' je vino keva)... onda, kad su snicle skoro skuvane, doda se krompir (presecen na pola samo), sargarepa... i, taman dok se povrce skuva, i snicle su gotove... povrce poprimi miris i ukus belog vina i snicle, a snicla je skroz mekana i super ukusa zato sto je u onom sosu, sa pocetka serije... i, verujte mi, to vam je prste da polizete... kad smo kod prstiju... jel znate zato crnac nosi bele rukavice kad jede cokoladu? pa da ne pojede prste... ha haha... smejte se...

a ako neko ne voli meso, isto je majka kad se malo luka crnog proprzi, pa se dodaju svezi sampinjoni... ostavi se sve to da se krcka u vodi koju sampinjoni puste... i, na kraju, kad sampinjoni ispuste svu vodu, to se lepo jos malo proprzi sa lukom (koji je sve vreme u istoj serpi sa sampionjonima)... na kraju, vas rikan voli da doda i malo suvog mesa, pa mu to da smek pravi... a ako neko nece, onda moze da se doda i pavlake malo, kad su sampinjoni gotovi i jos malo se proprzi... e, to je tek super... mada moze da dodje vise kao neki dodatak, ne glavno jelo... al', gladne oci 'leba ne biraju, tako da... ko kako voli...

potrebno je da se uzme malo crnog luka i da se proprzi... da se przi na suncokretovom ulju, na primer... i, kad se proprzi, onda se dodaju 2-3 snicle, zavisi koliko ste gladni, pa se onda snicle posole (moze i vegeta), stavi se aleva paprika, bibera malo... po ukusu sve... onda se prelije sve to sa 2 deci belog vina (moze i pivo isto, al' je vino keva)... onda, kad su snicle skoro skuvane, doda se krompir (presecen na pola samo), sargarepa... i, taman dok se povrce skuva, i snicle su gotove... povrce poprimi miris i ukus belog vina i snicle, a snicla je skroz mekana i super ukusa zato sto je u onom sosu, sa pocetka serije... i, verujte mi, to vam je prste da polizete... kad smo kod prstiju... jel znate zato crnac nosi bele rukavice kad jede cokoladu? pa da ne pojede prste... ha haha... smejte se...

ako jede belu cokoladu, ne trebaju mu rukavice hihihi

ova kruki prvo imala zmije u kosu, a sad na oko stavila kameru... jel biste voleli vi da imate tako, nesto sto ce vam zabeleziti sve sto pogledate? ja bi', majke mi... stalno bi' vrteo iznova gol Milivoja Cirkovica protiv njukastla... eh, devla, devla... noki, kad je bio taj vic, nije postojala bela cokolada... samo zivotinjsko carstvo i sl... meni falile samo broj 19 i 348... te dve sam izgubio na tapke, ispred skole...

nije ista... imala je 'tapke' i 'pola-cela'... tako smo je mi zvali... a ja sam uvek vise voleo da kazem 'pola'... nekako sam kapirao da su vece sanse da se slicice okrenu tako... a 'tapke' se igraju kad svi stave svoje slicie na gomilu, pa ti postavis saku u poluzatvoren polozaj, i onda udaris po njima ili oko njih i tako napravis vazdusni pritisak koji okrene slicice... i, koliko god slicica okrenes, tvoje su... al' sam mrzeo one sto su stavljali pocepane slicice... to nisu pravi ljudi... il' igramo, il' ne igramo... nema posle 'uzeo si mi gadjanika'... al' su to vec bili klikeri, da ne sirimo temu...

Back