Konrad-19
Buduća legenda
- Poruka
- 31.220
Vanzemaljci koji traže Vucica.
Svet će se ujediniti u miru i pomoći vanzemaljcima.
Svet će se ujediniti u miru i pomoći vanzemaljcima.
Nema sta da crtas,oslobodili smo Zapadna Bugarska,koja ste vi nazivali tada Vardarska banovina.
Da nije bio puca 27 marta 1941 izvrsen od strane engleskih agenata u jugoslovenskoj vojsci ne biste imali zrtve u borbi nacista i ustasa.мислим да је било нешто више, преко 30 хиљада, али то је ипак смешно у односу на српске и руске жртве у борби против нациста и усташа
Akcija izaziva reakciju, srbi van Srbije se vracaju u Srbiju znaju koga ce Putin prvo da gadja kruskama.![]()
Ne doprinosite mnogo svetskoj mirovnoj politiciТи си изгледа Шоп кога мучи савест због подсвесног гравитирања реинтеграцији у српство.
Ко те ****, наши су одавно сатрли егзархијске терористе само што је Броз поставио македомане и прилагодљиве бугараше на власт.
Слободно кажи да си исконски Србин сада вулгарског држављанства или се за век осуђуј као вулгарин.
Mislis da je leglo bas tamo?Da se zivi u miru je potrebno unistenije Imperije zla-SAD.
Доприносим јер нема мира без правде које нема без српског ослобођења и уједињења.Ne doprinosite mnogo svetskoj mirovnoj politici![]()
Mislis da je Bugarska preperka "српског ослобођења и уједињења"?Доприносим јер нема мира без правде које нема без српског ослобођења и уједињења.
Amerika nije crna za vecinu njihovog zivlja, za ostali svijet crnja je od najveceg crnila. Taj njihov standard je zasnovan na pljacki ostatka planete. Naravno, oni imaju saveznike koji im svesrdno pomazu u toj pljacki a za to dobijaju povlastice. Taj odnos je zasnovan na principima kako obican covjek koji je ucjenjen od demona ne moze da se izvuce iz toga jer je ucjenjen. Danasnja USA se moze uporediti sa rimskim carstvom gdje ogromna vecina radi za dobrobit manjine, to se nekad zvalo robovlasnistvo, a sada ima mnogo imena. Kad bi ti mocnici htjeli da pobjede glad u svijetu i da svi imaju zdravstvenu zastitu i zdravu hranu i vodu mogli bi to da urade u roku od godinu dana.Nasilje vodi nasilju. A i u Americi ima puno nasih ljudi.. Koji lepo zive i ne vraca im se ovde. Znaci da nije ni Amerika tako crna.
наравно да би - германи, а поготово немци, су непријатељи свих Србословена, без обзира на пактове и пучевеDa nije bio puca 27 marta 1941 izvrsen od strane engleskih agenata u jugoslovenskoj vojsci ne biste imali zrtve u borbi nacista i ustasa.
све што сте окупирали, урадили сте уз помоћ нациста, исто као и хурвати....
али сте ипак, 1944. морали да вратите те окупиране територије и платите ратну одштету због учешћа у тројном пакту
брате мијаче, нисам знао да си американац....
.Mislis da je Bugarska preperka "српског ослобођења и уједињења?
Ne doprinosite mnogo svetskoj mirovnoj politici![]()
опа, јел то булгари опет окрећу ћурак
а ваши кавкаски рођаци шиптари и хурвати и даље на страни империје зла....
не знам на шта тачно мислиш...Па ебига кад седиш на ушима још од оног васпитавања де систија на теми о Сирији.
Јесам али не на рачун рода ни обесправљених земљака било које расе.
Моји су избегли због брозовштине тј системског анти српства уз веру у америчку демократију и слободу.
Грађанске слободе (обезубљене) има али демократије нема нити је икада било.
Sta je ustvari mir?Sta je pravda? Kako bi znali sta je mir ako ne bi bilo rata! Kako bi znali sta je pravda ako ne bi bilo nepravde! Svijet je stvoren, pociva na kontradiktornostima. Kako bi smo znali sta je dobro ako ne bi bilo loseg ili sta je lijepo ako ne bi bilo ruznog. Kako bi smo mogli iskazati ljubav ako ne bismo znali sta je mrznja! Toplo-hladno, zivo-mrtvo, tesko-lahko, jako -nejako, zdravo-bolesno...itd.Posto svi zauzimaju neke strane, svi znaju sta bi trebalo i kako bi trebalo, ko je u pravu, ko nije, jel ima ikoga na ovom svetu ko bi stvarno, ali stvarno zeleo mir. Nekako mi se cini da se vecina ljudi u dubini duse nasladjuje tudjom nesrecom, iako to ne bi priznali nikad. Sta je potrebno da se desi da bi zivot na ovoj planeti stvarno bio kao sa reklame za banku? Da se svi slazi i Amerika i Rusija i Nemacka i otkud znam, svi? Neki vanzemaljski napad? Ili neka bolestima Gora od korone, jer je nekako u jeku pandemije stvarno bila opipljiva empatija i saosecajnost, svi su se pomagali koliko toliko. Stvarno mi nije jasno sta treba da se desi
Umjesto da neprijatelju zelis smrt, bolje da sebi pozelis dug zivot...Da se zivi u miru je potrebno unistenije Imperije zla-SAD.
potrebno je samo unistiti kapitaliste (sto znaci jevreje) i amerikance (sto znaci sve one koji su otisli u ameriku da sluze sotoni)Posto svi zauzimaju neke strane, svi znaju sta bi trebalo i kako bi trebalo, ko je u pravu, ko nije, jel ima ikoga na ovom svetu ko bi stvarno, ali stvarno zeleo mir. Nekako mi se cini da se vecina ljudi u dubini duse nasladjuje tudjom nesrecom, iako to ne bi priznali nikad. Sta je potrebno da se desi da bi zivot na ovoj planeti stvarno bio kao sa reklame za banku? Da se svi slazi i Amerika i Rusija i Nemacka i otkud znam, svi? Neki vanzemaljski napad? Ili neka bolestima Gora od korone, jer je nekako u jeku pandemije stvarno bila opipljiva empatija i saosecajnost, svi su se pomagali koliko toliko. Stvarno mi nije jasno sta treba da se desi
Armagedon da unisti zloPosto svi zauzimaju neke strane, svi znaju sta bi trebalo i kako bi trebalo, ko je u pravu, ko nije, jel ima ikoga na ovom svetu ko bi stvarno, ali stvarno zeleo mir. Nekako mi se cini da se vecina ljudi u dubini duse nasladjuje tudjom nesrecom, iako to ne bi priznali nikad. Sta je potrebno da se desi da bi zivot na ovoj planeti stvarno bio kao sa reklame za banku? Da se svi slazi i Amerika i Rusija i Nemacka i otkud znam, svi? Neki vanzemaljski napad? Ili neka bolestima Gora od korone, jer je nekako u jeku pandemije stvarno bila opipljiva empatija i saosecajnost, svi su se pomagali koliko toliko. Stvarno mi nije jasno sta treba da se desi
Али имају савршену западну демократију. Како то да су бескучници?Amerika je jako "crna" drzava.Tamo ima vise od 40-50 miliona ljudi koji nemaju gde da zive,i sta da jedu.
iza svega stoji - LENJOSTPosto svi zauzimaju neke strane, svi znaju sta bi trebalo i kako bi trebalo, ko je u pravu, ko nije, jel ima ikoga na ovom svetu ko bi stvarno, ali stvarno zeleo mir. Nekako mi se cini da se vecina ljudi u dubini duse nasladjuje tudjom nesrecom, iako to ne bi priznali nikad. Sta je potrebno da se desi da bi zivot na ovoj planeti stvarno bio kao sa reklame za banku? Da se svi slazi i Amerika i Rusija i Nemacka i otkud znam, svi? Neki vanzemaljski napad? Ili neka bolestima Gora od korone, jer je nekako u jeku pandemije stvarno bila opipljiva empatija i saosecajnost, svi su se pomagali koliko toliko. Stvarno mi nije jasno sta treba da se desi