Sve stoji u pitanju, i ne pitam bez razloga ili iz razonode, pitam jer mi je jedino Bog ostao, a ovog sveta se odricem.
Voleo bih Svetu Goru... Ako neko zna, neka mi kaze.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nietzsche:Sve stoji u pitanju, i ne pitam bez razloga ili iz razonode, pitam jer mi je jedino Bog ostao, a ovog sveta se odricem.
Nietzsche:Ne zelim vise da se nadmudrujem, zelim da prekinem sa ovakvim zivotom. I zaista, da mi je zelja prejaka ja bih otisao, pobegao od kuce... ali bih verovatno odneo par godina zivota najblizima... jer se oni tome protive a narocito ako bih samo nestao odjednom, previse su brizni...
Uvek sam bio ovako nestabilan i lako bih mogao koliko da odem u manastir jednako bih mogao i u neku sektu; ja prosto ne vidim Boga, ne mogu da ga prihvatim, ali zelim da verujem. Ne uspevam... Moze li mi se pomoci?
Nadam se da bi mi isposnicki zivot, narocito asketski, mogao pomoci, ja to mogu da podnesem, to mi ne predstavlja nikakav problem, a i svih svojih mogu da se odreknem, ali ne vidim Boga... Ne zelim nikakvo znanje; shvatam svu apsurdnost postojanja i to je razlog zasto zelim da se posvetim necemu, pa i nepostojecem, samo da ne bih gledao sve uzase materijalnog sveta.
Za mene bi monastvo moglo da bude jednako pesnickom zivotu gde me emocije ne pogadjaju a ipak uzivam u pesmama koje pisem.
Molim za pomoc.
STAJIC:mudar covek slusa,razmislja,poredi,
ispituje....
Nietzsche:Ne zelim vise da se nadmudrujem, zelim da prekinem sa ovakvim zivotom. I zaista, da mi je zelja prejaka ja bih otisao, pobegao od kuce... ali bih verovatno odneo par godina zivota najblizima... jer se oni tome protive a narocito ako bih samo nestao odjednom, previse su brizni...
Uvek sam bio ovako nestabilan i lako bih mogao koliko da odem u manastir jednako bih mogao i u neku sektu; ja prosto ne vidim Boga, ne mogu da ga prihvatim, ali zelim da verujem. Ne uspevam... Moze li mi se pomoci?
Nadam se da bi mi isposnicki zivot, narocito asketski, mogao pomoci, ja to mogu da podnesem, to mi ne predstavlja nikakav problem, a i svih svojih mogu da se odreknem, ali ne vidim Boga... Ne zelim nikakvo znanje; shvatam svu apsurdnost postojanja i to je razlog zasto zelim da se posvetim necemu, pa i nepostojecem, samo da ne bih gledao sve uzase materijalnog sveta.
Za mene bi monastvo moglo da bude jednako pesnickom zivotu gde me emocije ne pogadjaju a ipak uzivam u pesmama koje pisem.
Molim za pomoc.
Nietzsche:Sve stoji u pitanju, i ne pitam bez razloga ili iz razonode, pitam jer mi je jedino Bog ostao, a ovog sveta se odricem.
Алjона:Али у ствари, сунце, ако ти озбиљано питаш, онда сигурна сам да ово питање није за Форум и Интернет! Шта ми, малодуховни људи, можемо речи за тебе?! Ми не знамо истине. Њју зна само Бог. Онда и питај Га!
Ово питање је ВРЛО приватно и се тиче само тебе. Иди и питај свога духовног оца или свештеника! Твоје питање није за нас. Твој живот је ВЕОМО ВРЕДАН да би чути савет непрофессионала.
Са свима добрима жељама.
Алjона:Твој живот је ВЕОМО ВРЕДАН да би чути савет непрофессионала.
miv:Evo ti e-mailna koji mozes da postavis pitanje,
hopovo@ptt.yu ,obrati se ocu Atanasiju.To je manastir na Fruskoj gori,koja je inace sveta od
12.10.2003. pozdrav
===================================================fakpuppet:Moj ortak zivi u okolini Nisha & ima problem. Misli da je sam djavo usho mu u prepone. Jel moze i on ovom ocu @t@n@CU da se obrati za savet preko maila?
Zak:===================================================fakpuppet:Moj ortak zivi u okolini Nisha & ima problem. Misli da je sam djavo usho mu u prepone. Jel moze i on ovom ocu @t@n@CU da se obrati za savet preko maila?
Nasli ste se, njemu u preponama tebi u dupetu.
Bravo ebacu gumenih lutkica upravo si ostvario svrhu svoje egzistencije.![]()
Nietzsche:Hvala Aljona, hvala MaranAta.
Zaista, ovo nije za forum... znam...
I kakve ironije kad upitam ljude za pomoc oko ovako vaznog pitanja, da mi odgovore daju nemoralni i ljudi koji nisu vernici... znam da je u ovim odgovorima bilo i takvih... tj. siguran sam.
Zato zahvaljujem vama, koji ste zbilja dobronamerni, a cini mi se da sam vas naveo u pocetku poruke.