Bog ne tolerise i ne podnosi greh i to je ljudima jasno dao do znanja.Ljudi su odbacili to Bozje otkrivenje i krenuli na gresan put. Bog je opomenuo gresan svet da ce biti unisten ukoliko se ne vrati sa svog zlog puta i dao im je jos 120 godina da se poprave ali ljudi su odbacili taj zadnji Bozji poziv za spasenje...Jedino je jedan covek i njegova porodica NA CITAVOJ PLANETI bila verna Bogu i stoga su jedino oni bili spaseni.
Dakle evo "zutog kartona":
1 Mojs.6,3:
"...A Gospod reče: neće se duh moj dovijeka preti s ljudima, jer su tijelo; neka im još sto i dvadeset godina."
Evo stanja nakon tog roka:
1 Mojs.6,5-7:
"...I Gospod videći da je nevaljalstvo ljudsko veliko na zemlji, i da su sve misli srca njihova svagda samo zle,
Pokaja se Gospod što je stvorio čovjeka na zemlji, i bi mu žao u srcu.
I reče Gospod: hoću da istrijebim sa zemlje ljude, koje sam stvorio, od čovjeka do stoke i do sitne životinje i do ptica nebeskih; jer se kajem što sam ih stvorio..."
Evo sta kaze Pismo za Noja:
1 Mojs.6,8.9:
"...Ali Noje nađe milost pred Gospodom.
Ovo su događaji Nojevi: Noje bješe čovjek pravedan i bezazlen svojega vijeka; po volji Božjoj svagda življaše Noje..."
Kada je nastao potop,Noje i njegova porodica su bili spaseni i oni su produzili nasu vrstu zivota na planeti...
_____________________________________________________________________________________________
Evo,to su Bibiske cinjenice,reci mi sta ima tu nepravedno,molim te obrazlozi da ne bude to samo "pausalno pljuvanje"... !!?