Sta je poanta grande muda?

sinnke

Buduća legenda
Poruka
34.449
Npr. rodite se kao lik koji ima velika jaja i to je jako retko, e sad mene zanima sta bi vi sa tim tolikim jajima radili, da li bi promenili i ispricali sto vise zena tako da ih sto manje ostane zakinuto za takvu retkost ili bi samo odredjenim i probranim ucinili takvu uslugu, ono nesto kao sto sam ja realni romanticar?

kaces da skines ovog konja sa avatara?:malav:

- - - - - - - - - -

Npr. rodite se kao lik koji ima velika jaja i to je jako retko, e sad mene zanima sta bi vi sa tim tolikim jajima radili, da li bi promenili i ispricali sto vise zena tako da ih sto manje ostane zakinuto za takvu retkost ili bi samo odredjenim i probranim ucinili takvu uslugu, ono nesto kao sto sam ja realni romanticar?

Ja bi ih uvrstio u kulturnu bastinu balkana a onda ih pozajmljivao interesentima:rumenko:

svima bih rekla da mu treba baby puder da se ne ularvi posle znoja od tolikih jaja.

nije smešno, velika mooda su nekom liku koji ih ima jedini rekvizit (:
curac na pincetu i gratis velika mooda, čuj sad..ima li grđe karikature?
msm nije dobro ni veliki curac, ja to ne preferiram, ali ne volim da su mu yaya duža od curca, pa ne ide to ljudi moji..

A sta bi ti sa velikom kitom, ozledila se?

najbolje da odeš kod lekara, biće da ti imaš kilu

Back