A
Ana86
Gost
sta je pametnije upisati u danasnje vreme kada nista nije pametno?!?!
MUZICKU AKADEMIJU ili SRPSKI JEZIK I KNJIZEVNOST?!?!? please help me!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Muzicka akademijaAna86:sta je pametnije upisati u danasnje vreme kada nista nije pametno?!?!MUZICKU AKADEMIJU ili SRPSKI JEZIK I KNJIZEVNOST?!?!? please help me!
![]()
POP Mare:Muzicka akademijaAna86:sta je pametnije upisati u danasnje vreme kada nista nije pametno?!?!MUZICKU AKADEMIJU ili SRPSKI JEZIK I KNJIZEVNOST?!?!? please help me!
![]()
![]()
Ana86:sta je pametnije upisati u danasnje vreme kada nista nije pametno?!?!MUZICKU AKADEMIJU ili SRPSKI JEZIK I KNJIZEVNOST?!?!? please help me!
![]()
Ana86:sta je pametnije upisati u danasnje vreme kada nista nije pametno?!?!MUZICKU AKADEMIJU ili SRPSKI JEZIK I KNJIZEVNOST?!?!? please help me!
![]()
![]()
SRPSKI JEZIK I KNJIZEVNOST KAKVA MUZICKA AKADEMIJA KOJI CE TI TIPjer_Nis:Ana86:sta je pametnije upisati u danasnje vreme kada nista nije pametno?!?!MUZICKU AKADEMIJU ili SRPSKI JEZIK I KNJIZEVNOST?!?!? please help me!
![]()
Oba!
definitivno srpski jezik i knjizevnost koji jos muzicar se najeo hleba osim britney spears maddone.......pa niko!!druga stvarm fax je mnogo smoran i nikakv i kad izadjes nemas pojma sto si ga upisao uopste!!!mada ako volis muzicko puuuuuuuuno onda ga upisi tvoja stvar!!mada srpski je uvek bio popularan i uvek ce biti!sa njim mozes u prosveti(uvek je mali broj profa srpskoga jezika)a i prijemni ispiti su uvek u modu tako da od privatnih casova uvek mozes dobro pare po casu da zgrnes tako da.....
sta je pametnije upisati u danasnje vreme kada nista nije pametno?!?!MUZICKU AKADEMIJU ili SRPSKI JEZIK I KNJIZEVNOST?!?!? please help me!
![]()
Cenim da je za protekle 4 godine ne upisala, vec i zavrsila jedan od ovih fakulteta.
Samo kopate po starim arhivama, ccc![]()
definitivno srpski jezik i knjizevnost koji jos muzicar se najeo hleba osim britney spears maddone.......pa niko!!druga stvarm fax je mnogo smoran i nikakv i kad izadjes nemas pojma sto si ga upisao uopste!!!mada ako volis muzicko puuuuuuuuno onda ga upisi tvoja stvar!!mada srpski je uvek bio popularan i uvek ce biti!sa njim mozes u prosveti(uvek je mali broj profa srpskoga jezika)a i prijemni ispiti su uvek u modu tako da od privatnih casova uvek mozes dobro pare po casu da zgrnes tako da.....
pa mislim da je ovo tacno i mozda bolje resenje,a ako imas zavrsenu muzicku gimnaziju onda mozes da spremas decu za prijemni u muzicke skole.puno srece za sta god se odlucis,ja sam uvek za umetnost ali ti vidi sta ti je bolje![]()
Cenim da je za protekle 4 godine ne upisala, vec i zavrsila jedan od ovih fakulteta.
Samo kopate po starim arhivama, ccc![]()