FDDD
Veoma poznat
- Poruka
- 10.587
Otpadni delovi kad se nešto seče, mesingani šrafovi, opruge itd. Ionako bi uzeo neki OstdojčerDrpaš na poslu a?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Otpadni delovi kad se nešto seče, mesingani šrafovi, opruge itd. Ionako bi uzeo neki OstdojčerDrpaš na poslu a?
Ima li ovaj predmet na sebi utisnut neki natpis, pečat, broj...?
Da nije karbidna lampa?Sticajem okolnostima danas sam razgledala moju kutiju, izmedju pisama i dragih uspomena pade mi u ruku i ovo nešto nalik fenjeru ali nema bas nikakvu funkciju ?
Prije 25 godina jedna meni draga i veoma važna osoba koja nažalost nije više medju živima, dala mi je ovo uz reci “ovo nek ti vazda u kući stoji”
Pojma nemam
Pogledajte prilog 1648385
Otpadni delovi kad se nešto seče, mesingani šrafovi, opruge itd. Ionako bi uzeo neki Ostdojčer
Baksuz se ne unosi u kuću, staro pravilo. Pre 20 godina vozio neki moj drugar šleperom otpadni bakar iz Bora za Rumuniju (U stvari lopovluk i prevara lokalnog političara). Skinemo jedno 150 kila bakra sa šlepera, prodamo i popijemo za dva vikenda u diskoteciNikad od tebe domaćina, bolje da si sakupljao pa napravio lava na kapiji
Svijećnjak,sta bi drugo bilo kad izgleda kao svijećnjak.Sticajem okolnostima danas sam razgledala moju kutiju, izmedju pisama i dragih uspomena pade mi u ruku i ovo nešto nalik fenjeru ali nema bas nikakvu funkciju ?
Prije 25 godina jedna meni draga i veoma važna osoba koja nažalost nije više medju živima, dala mi je ovo uz reci “ovo nek ti vazda u kući stoji”
Pojma nemam
Pogledajte prilog 1648385
Vintage but plug, slobodno reciDa izvinis
definitivnoDržač za sveću.