Šta je ovo, narode? Mrtvi vrapci u Kruševcu?

Imbecili. Prodali se za sendvic.
Sad da vidis koliko kosta sendvic. A imamo i na krastarici pun k vas koji ste se zafoteljili preko stranke i medju aktivnim clanovima i u administraciji.

Ja kada se budem prodao gledacu u najmanju ruku da instaliram 5G mrezu kreditiran vasim parama iz budzeta. I samo kazem majstoru:

Pojacaj na najjace ovi su zilavi.

Pa svedjane smo przili na 50 herca

Kakvi herci, struja bato struja da ih drma hocu. Imbecili.

Kod nas može... mi nismo EU...
Ne lupajte, 5G mreza nije po nasim standardima a u EU je dozvoljena. Zasto mislite da su desavanja u Srbiji uvek gora od onih na zapadu kad je cesto obrnuto?
5G prži. Ovde kod nas posekli sve što se moglo poseći zeleno na trotoarima gde je okačen 5G. Gledao sam i ljude koji prikazuju efikasnost tih mreža kada je zelenilo u okolini. Ne mogu se probiti kroz grane i logično je da to smeta ovima. Ljudi, bežite u sela.
Ne nego 4G, zelenilo svakako slabi signale
HAARP...
Njime manipulisu vremenom, a to onda direktno utice na ljude, zivotinje, insekte tj njihovo stanje i ponasanje...
...
4G utice na sve navedeno

Poslednja izmena:
gloopost
ljudi vole da loopaju i prave teorije zavera.

u srbiji postoji samo jedna 5g bazna stanica na zvezdari u naucno tehnoloskom centru
a koliko se secam domet jedne bazne stanice je svega par stotina metara
si bas siguran u to?
kod mene malo vise autokomande ima dva odasiljaca, cak i na mrezi dok su emitovali probno je bio link ka 5g...ima ih svuda po beogradu, samo ih jos ne pustaju zvanicno. huawei su svi.

Kako to sunce mu poljubim da vi uvek sve znate kad sednete u kafanu dignete noge na astal ko kauboji razumes, i krece politika, ko je kog otepaja, i koj je od utepanih ziv.

I tako dok o svim temama znate sve - otisla nam sva deca preko bezeci od blagostanja koje ste im vi sveznajuci priredili. Za pojedine clanove zaista treba oformiti troclanu komisiju jacih krstasa da idu po kucama i oduzmaju vam tastature. Jer ste prepametni za nas standard.

jok bro ne znamo, lupetamo...samo smo bili prisutni kad je inzenjer instalirao novi odasiljac i iz razgovora sa njim imamo prikladan srceparajuci info za one koji ne veruju..a to je bilo taman kad je korona pocela... i na teritoriji celog bg.

sve je pokriveno, kada ce ukljuciti to zna samo jedan coek u srbiji.
Па, ако није укључено, ког мог причамо о томе? :D

HAARP...
Njime manipulisu vremenom, a to onda direktno utice na ljude, zivotinje, insekte tj njihovo stanje i ponasanje...

...
Поуздано је да торњеви који емитују сигнале мобилне телефоније дезорјентишу пчеле. Мом Куму се изгубило цело пчелиње друштво када је у близини подигнут торањ.
А да, у крају из ког је мој отац само за пчелу, од свих животиња, се каже "умрла". Толико се сматра важном и племенитом.

У ово сам се уверио сопственим очима. У фирму је пре десетак година дошао човек из неког института и мерио зрачење. Тада сам седео у канцеларији леђима окренут торњу који је од мене био удаљен око десет метара. Пошто је баш иза мене армирано бетонски зид, зрачење је било безначајно. Али, када се удаљио само два метра према прозору, игла је само поскочила. Логично, он је и постављен да емитује, али да ли је баш безопасно, не знам.

si bas siguran u to?
kod mene malo vise autokomande ima dva odasiljaca, cak i na mrezi dok su emitovali probno je bio link ka 5g...ima ih svuda po beogradu, samo ih jos ne pustaju zvanicno. huawei su svi.
naravno da jesam..
znas koja gustina baznih stanica treba da bi ti imao signal o kome pricas.
vidjao bi antene na svakih 300 metara.
ljudi loopetaju

Back