- Poruka
- 21.083
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je ćiju, ćiju tup.
NE RAZUMEM... KAKVIM TORNJEM?Povezivanje sa tornjem da ubija vrapce, ok, svi ce pomreti, ukoliko je tacno
Pa vidis da insinuira da su vrapci pomrli od 5g tornja i da cemo i mi tako.NE RAZUMEM... KAKVIM TORNJEM?
Da... mislila sam da znaš nešto više o tome...Pa vidis da insinuira da su vrapci pomrli od 5g tornja i da cemo i mi tako.
Ne znam, samo znam da je EU banovala huawei da implementira 5g tornjeve, ali iz bezbednosnih razloga...Da... mislila sam da znaš nešto više o tome...
Kod nas može... mi nismo EU...Ne znam, samo znam da je EU banovala huawei da implementira 5g tornjeve, ali iz bezbednosnih razloga...
Sve trče da objave to u medijima koje drži mašinerija.https://www.nperf.com/sr/map/FR/-/1...l/?ll=45.85941212790755&lg=3.251953125&zoom=6
evropa je prekrivena sa 5g pa se ne umire tako tako se neki plase
gloopostPa vidis da insinuira da su vrapci pomrli od 5g tornja i da cemo i mi tako.
Ne lupajte, 5G mreza nije po nasim standardima a u EU je dozvoljena. Zasto mislite da su desavanja u Srbiji uvek gora od onih na zapadu kad je cesto obrnuto?Kod nas može... mi nismo EU...
Ne nego 4G, zelenilo svakako slabi signale5G prži. Ovde kod nas posekli sve što se moglo poseći zeleno na trotoarima gde je okačen 5G. Gledao sam i ljude koji prikazuju efikasnost tih mreža kada je zelenilo u okolini. Ne mogu se probiti kroz grane i logično je da to smeta ovima. Ljudi, bežite u sela.
4G utice na sve navedenoHAARP...
Njime manipulisu vremenom, a to onda direktno utice na ljude, zivotinje, insekte tj njihovo stanje i ponasanje...
...
si bas siguran u to?gloopost
ljudi vole da loopaju i prave teorije zavera.
u srbiji postoji samo jedna 5g bazna stanica na zvezdari u naucno tehnoloskom centru
a koliko se secam domet jedne bazne stanice je svega par stotina metara
Па, ако није укључено, ког мог причамо о томе?jok bro ne znamo, lupetamo...samo smo bili prisutni kad je inzenjer instalirao novi odasiljac i iz razgovora sa njim imamo prikladan srceparajuci info za one koji ne veruju..a to je bilo taman kad je korona pocela... i na teritoriji celog bg.
sve je pokriveno, kada ce ukljuciti to zna samo jedan coek u srbiji.
Поуздано је да торњеви који емитују сигнале мобилне телефоније дезорјентишу пчеле. Мом Куму се изгубило цело пчелиње друштво када је у близини подигнут торањ.HAARP...
Njime manipulisu vremenom, a to onda direktno utice na ljude, zivotinje, insekte tj njihovo stanje i ponasanje...
...
naravno da jesam..si bas siguran u to?
kod mene malo vise autokomande ima dva odasiljaca, cak i na mrezi dok su emitovali probno je bio link ka 5g...ima ih svuda po beogradu, samo ih jos ne pustaju zvanicno. huawei su svi.