Владан
Buduća legenda
- Poruka
- 37.700
Колика је Украјина пре рата а колика је сада.Treba se plašiti, ipak su oni pregazili prvoligaša Ukrajinu za dva dana.
Шаг за шагом руска чизма полако али сигурно корача.
Путин
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Колика је Украјина пре рата а колика је сада.Treba se plašiti, ipak su oni pregazili prvoligaša Ukrajinu za dva dana.
Čipovanje i dobrovoljni prelazak u kampove petnaestominutne gradoveneće da bude ništa...nego moraju da plaše ljude nuklearnim ratom da lakše prihvate neminovni poraz Ukrajine u koju su sasuli brdo para
A zasto slusate Vucka?Vucko siri strah ka obicno
Još samo da oslobode kursku oblast.Колика је Украјина пре рата а колика је сада.
Путин
A zasto slusate Vucka?
Slusaj batice sta kaze Putin a on je jasno rekao sta ce biti ako bude
pa ako te nije strah onda....si mnogo jak...
Srpska imperija?Mi Crnogorci smo viđeli ledja svijem imperijama, i otomanskoj, vizantijskoj, srpskoj, i rimskoj, ne śekiramo se
....i šta nam fali....Mi se vec duze vremena sami snalazimo.
Pa kad imaju 5 superligasa u svom timu.Treba se plašiti, ipak su oni pregazili prvoligaša Ukrajinu za dva dana.
Navlakusa da trose ljudi pare na zalihe,kao da ce preziveti
Kako kome.....i šta nam fali....
Možda da pozovemo NATO da nas štiti? Šta fali, jednom je uspelo da nas zaštite od nas samih.Ja se u ovom momentu ne bih zajebavala sa tim stvarima..
Svako normalan ko prati svetska desavanja ucinice sve da bar pokusa da se zastiti
ukoliko se zaista nesto desi...
Ocu zabole me,u kakvom svetu zivimo spas je otici,zagrlim dragu osobu s osmehom i pokazem im srednji prstJa se u ovom momentu ne bih zajebavala sa tim stvarima..
Svako normalan ko prati svetska desavanja ucinice sve da bar pokusa da se zastiti
ukoliko se zaista nesto desi...
tačno, rekao je "ne blefiram" na šta se pozivaju oni koji hoće da upotrebe nuklearno naoružanje....rusi blefiraju....Metro..sve to o cemu i sta mi mislimo, vise nije bitno..
Jesi cuo Putina sta kaze?
Jasno je i u bukvalnom prevodu coveculjak rekao -danas balisticke, sutra videcemo, vi ste na potezu...
..bas ces da im naudis...Ocu zabole me,u kakvom svetu zivimo spas je otici,zagrlim dragu osobu s osmehom i pokazem im srednji prst
Zamisli da krenu na jednog od 5, pa da se pridruži još 20Pa kad imaju 5 superligasa u svom timu.
Osvojena su sva ruska sela uz granicu, a nije prošlo ni tri godine.Колика је Украјина пре рата а колика је сада.
Путин
Ali neka od tih sela su ključna, moj ti.Osvojena su sva ruska sela uz granicu, a nije prošlo ni tri godine.
Dobri su, ako ovako nastave podići će referentnu kamatnu stopu u RF na 35%.