Šta je ovo, narode: "Budite spremni da se sami snalazite"?

Ja se u ovom momentu ne bih zajebavala sa tim stvarima..
Svako normalan ko prati svetska desavanja ucinice sve da bar pokusa da se zastiti
ukoliko se zaista nesto desi...
Možda da pozovemo NATO da nas štiti? Šta fali, jednom je uspelo da nas zaštite od nas samih.
Bar mi ova tema na to liči, eto svi se plaše po evropi....što se malo i mi ne bi plašili...
Širenje straha i panike je osnova delovanja pacovske propagande....

Metro..sve to o cemu i sta mi mislimo, vise nije bitno..
Jesi cuo Putina sta kaze?
Jasno je i u bukvalnom prevodu coveculjak rekao -danas balisticke, sutra videcemo, vi ste na potezu...
tačno, rekao je "ne blefiram" na šta se pozivaju oni koji hoće da upotrebe nuklearno naoružanje....rusi blefiraju....
Ne, rusi ne blefiraju i to svako normalan zna, samo je opravdanje da se upotrebe balističke rakete i optuži rusija da je prva ispalila nuklerake....kao da nismo prošli tu medijsku kampanju netemana sa zapada?

Naša zaštita je neutralna politika i podrška sveta u odbrani samostalnosti inače bi nas ove podguzne muve engleske krave poslali na ruse kao što su ukrajince, kao što će poljake, kao što će sve svoje muve da aktiviraju da kokodaču po televizijama i netu.... nikome ne treba da uništi ovo parče zemaljske kugle...znači ratuje se po rusiji, kini, engleskoj, danskoj i naravno, australiji i kanadi do čega verovano neće doći jer će morati da se uklope u svetski poredak proklamovan dokumentima UN....Zapad blefira, ali to ne znači da neko neće stisnuti dugme....

Колика је Украјина пре рата а колика је сада. :D
Шаг за шагом руска чизма полако али сигурно корача.

Путин 💪
Osvojena su sva ruska sela uz granicu, a nije prošlo ni tri godine.

Dobri su, ako ovako nastave podići će referentnu kamatnu stopu u RF na 35%.

Back