pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 160.226
orao pao
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
O'ro kad se vine mnogo u visinu, njegov mozak vise nema kiseonika tamo gore. Posledice su: opsta dezorjentacija, priviđaju mu se vrane, klikće stalno i to bez veze...sve se uklapa...dobra basna.Da li neko može da objasni ovaj deo govora na tv-u ?
psihoaktivne supstance, i orlov dar kastanedaDa leti u visine, verovatno misli sa letecim automobilima
Staviš bar ceo klip da se malo nasmejemo.
Ma begaj be sa ti tvoji Indijanci, što si dosadan?psihoaktivne supstance, i orlov dar kastaneda
pogledaj npr. ovde
ORLOV DAR
Ivan Antić
https://www.ivantic.info › Kastaneda › Orlov_Dar
Carlos Castaneda : ORLOV DAR. /the eagle's gift/. 1981 - {šesta knjiga}. -SADRŽAJ-. PREDGOVOR [2]. Prvi dio. DRUGO JA. 1. Utvrđivanje stanja druge pozornosti [7].
ljudi se pitaju koji je psiholoski profil aljekove podeljene licnosti, ja sam samo ponudio jos materijala, kastaneda je bio popularan, prevodjen, ja mislim da ga je aljek citaoMa begaj be sa ti tvoji Indijanci, što si dosadan?
Niko nema što srbin imade- buljooki o'ro visokoletač - endemska vrsta koja gnezdo svija isključivo u Srbiji, na najvišoj funkciji,
![]()
ljudi se pitaju koji je psiholoski profil aljekove podeljene licnosti, ja sam samo ponudio jos materijala, kastaneda je bio popularan, prevodjen, ja mislim da ga je aljek citao
aljek voli da je orao
Nije tema astrologija, ali istini za volju, Vučić nema Mesec u raku, dakle nije u sedištu već u vodoliji u osmoj kući.Jednostavno je
Aleksandar Vucic - Riba sa podznakom u Raku i Mjesecom u Raku
Mjesec u sjedistu - On je slika i prilika srpskog naroda i narod Srbije ga voli kao sto svaki Rak je voljen,Mjesec simbolise narod i glasace,za razliku od Jarca koji je najmanje voljen
On je jako emotivan ima sve vodene znake u natalu sto govori da nije sujetan,kako neko sa Ribom i Rakom moze biti sujetan a to sto ima enegiju i snagu da bori mu daje Mars u Ovnu koji je u sjedistu
Ima i Mjeseca i Marsa u sjedistu
Njegov natal jasno govori da je: emotivan, nimalo sujetan,strplljiv,energican i da je preveliki emotivac i da obozava Srbiju a to jasno govori Mjesec i podznak u Raku
Podznak u Raku je Bajaga,Dragan Nikolic,Jerotic pa ko njih ne voli
To već radi orlić.Da leti u visine, verovatno misli sa letecim automobilima
Da li neko može da objasni ovaj deo govora na tv-u ?
To već radi orlić.
Nisam plašljiva osoba i teško me je zaplašiti ali posle ovog leta u visine predsednika države
pocela sam da se plašim za Srbiju i za sve nas
Nebitno da li je od veceras ili od nedavno..bitno je šta ovaj čovek priča i u kakvom je psihičkom stanju
Nisam plašljiva osoba i teško me je zaplašiti ali posle ovog leta u visine predsednika države
Sinoc sam videla da si postavila ov nego nisam bila nikako raspolozena jos I za to.Nisam plašljiva osoba i teško me je zaplašiti ali posle ovog leta u visine predsednika države
Ma ajde, presenjujes ga.Šta šta je?
Ko na brdu ako imalo stoji više vidi no onaj pod brdom.
Predsednik je svestan da mu je uloga pred gašenjem.
Sile koje su ga izabrale su u fazi gubljenja pozicija.
Iskorišten i odbačen sada rezimira svoju životnu misiju i pokušava da joj da nekakvo racionalno viđenje.
I onda ode u metafore i deluzije.
To je stara izreka.figurativno receno.osoba se ne plasi vec ide napred i u visine.barem ti znas to.Da li neko može da objasni ovaj deo govora na tv-u ?