- Poruka
- 5.887
Pošto kao žensko nikako da shvatim zašto danas "svi muškarci oce u dupe, ja pozajmim profil od drugara, predstavim se kao on i krenem u priču...
Svaka priča ima dve strane medalje, to sam saznala
1 upoznam devojku od 19 godina, ona odmaaa oče se vidimo, ali mi naglasi da može da mi dâ samo guzu zato što hoće da ostane nevina
2 upoznam devojku/ženu 30-ak, kaže mi da možemo da se seksamo, ali samo će mi dati bulju, jer tako "računa da nije prevarila muža/dečka
3. I na kraju, upoznam zenu od 45 i ona mi kaže kako je u klimaksu, ali "lep sam i daće mi da joj ga stavim u dupe" jer zbog nekih zdravstvenih problema "ga ne prima za sad u p."
Ja ostala u šoku!
Nisu muskarci krivi za ovo izopaceno vreme
Ili barem nisu krivi 100% i samo oni.
Misterija anala...još meni neshvatljivo!
Svaka priča ima dve strane medalje, to sam saznala
1 upoznam devojku od 19 godina, ona odmaaa oče se vidimo, ali mi naglasi da može da mi dâ samo guzu zato što hoće da ostane nevina
2 upoznam devojku/ženu 30-ak, kaže mi da možemo da se seksamo, ali samo će mi dati bulju, jer tako "računa da nije prevarila muža/dečka
3. I na kraju, upoznam zenu od 45 i ona mi kaže kako je u klimaksu, ali "lep sam i daće mi da joj ga stavim u dupe" jer zbog nekih zdravstvenih problema "ga ne prima za sad u p."
Ja ostala u šoku!
Nisu muskarci krivi za ovo izopaceno vreme
Ili barem nisu krivi 100% i samo oni.
Misterija anala...još meni neshvatljivo!