Sta je normalan muskarac?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

sinnke

Buduća legenda
Poruka
34.445
Uzmimo muskarce koji imaju srednji ili mozda malo bolji izgled. Jedni provedu od dvadesete do tridesete u jednoj vezi, neko prevari, neko to nikad ne ucini. Neko ima dve duze veze, neko tri. Neko nema nikakvu vezu. Neko se ni ne trudi. Ali oni koji imaju dobar auto i izlaze po diskotekama, ti ih promene vise i sa nekom se zadrze.

A zene, neke imaju stalnu vezu u kojoj varaju, neke imaju vezu a ne varaju, neke ni nemaju vezu, a neke stalno izlaze, torbaju se svako malo sa nekim drugim i stalno menjaju frajere, jednostavno su takve i vole puno kita promeniti.

Ali zene kakve god bile, menjale kite ili ne imale novca ili ne, uvek ce se naci pavijan koji ce je na kraju izabrati.

A muskarac, koji ima novaca ozenice se sa nekom, a onaj koji nema ili ce prihvatiti neku razvedenu ciju decu mora uzdrzavati ili ce ostati sam, bio on u sustini normalan ili ne, njegova normalnost se vidi samo u njegovoj zrtvi.

Sto znaci normalan muskarac je onaj koji ima, zar ne?
 
normalna osoba nema komplexe i ne oseca se ugrozeno nikad..ponasa se prirodno i nema nagle promene raspolozenja..nema pozerske tripove kad ide ulicom niti skrece sa sebe paznju propratnim sadrzajima poput kesha i sitnih asesoara..ukratko
 
I zesce lep i zgodan muskarac mora da se zesce potrudi da dobije zensku, dok je za zene obrnuto. I najruznija moze da se lepo dotera izadje u grad , malo koketira i procice.
Tako da je normalan muskarac onaj koji zivi sa saznanjem ove cinjenice.
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top