sta je najveci problem u srbiji?

sta je najveci problem u srbiji?

• nizak nivo zivotnog standarda i neaktivnost privrede

• kriminal i korupcija na svim nivoima

• nedefinisan ustavni status(problem kosova,crne gore...)

• nesto sasvim trece

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Liberal 100%:
A, evo ima i debila...

retard.gif

ретардирана... немој да се секираш конзумирај један џоинт и одмах ћеш да полетиш... са све кишобраном...

Hayek:
Najveci problem Srbije su domacini...
To je posebna zivotinjska, covekolika vrsta koja se razvila genetskom mutacijom.

Је л' ? А шта мислиш о оним курајберима типа Hayek ??? Ја мислим да ће такве јајаре носити своје мућкове у земљама оних држава чијим заставама машу...ето, баш имају потражњу чујем за клозет-мајсторе... па пожури... чека те грин-кард...

Hayek:
Najveci problem Srbije su domacini...
To je posebna zivotinjska, covekolika vrsta koja se razvila genetskom mutacijom.

Najveci biser Amerike je cisti, brdski REDNECK .... krajnje zanimljiva vrsta (lat. americanus prostacus extremus). Smatra se da ova vrsta ima i svoje dalje rodjake sirom Evrope a i u Srbiji su pronadjeni mutirani primerci ove vrste, nastali krajem 90-tih godina proslog veka (pocondirenus tikvus amerikanus). Ovi primerci odlikuju se nesto tamnijom i guscom dlakom, visim rastom i neznatno visim kvocijentom inteligencije. Takodje, crveni vrat nije odlika ove vrste, mada su prvi primerci (ocevi ovih primeraka) nosili crvene oznake u obliku petokrake. Mnogi naucnici misle da ovo nije slucajnost. Na vama ostavljam da procenite sta je zapravo istina.
Inace, osnovna odlika im je unizavanje drugih vrsta, mada se nalaze na sredini lanca ishrane. Ipak, ova vrsta je dozivela svoj uspon, mada se ne ocekuje dalji porast broja primeraka ove vrste.

@Elvin
Kanda lici na tu zivuljku.....mislim, ono gore je prava skolska slika i zadovoljava rang jednoh ATLASA ugrozenih VRSTA!!! Mozda bismo mogli da pocnemo da pravimo nekakvu enciklopedijicu, ha?

@commodore
Vidis sta sve radim da bi dobio tu finu drvenu kockicu :-) Salim se ;-)

Hayek:
Ne Evline ja se srBstva gadim kao i domacina i ostalih primitivaca, lopova, mafijasa...

vidiš care,tradicionalne vrednosti nisu po default-u primitivne,kao ni crkva,kao ni domaćini...samo što ti i tebi slični niste u stanju da to shvatite,nego olajavate na sav glas sve što je nacionalno.
a to kažem iako nisam ni zagriženi vernik ni ekstremni tradicionalista,ali nikada neću spasti na to da narod kojem pripadam nazivam šljamom i genetskom deponijom...kao vaša mala sekta.
imam osećaj pripadnosti svome narodu i ponosan sam zbog toga,tako nešto nisi sposoban da osetiš.

Liberal 100%:
Koja si ti prostacina... Ali, dobro, bolje i ne umes! Vrhunac tvoje inteligencije jeste da postiras prostakluke... To najvise govori o tebi Commodore, govori koliko si zapravo jadan... Jesam pogodila zivac sa radnickom klasom?
Ti se ponosi sto si ovcojebacka (termin koji ces sigurno razumeti jer je na tvom prostackom nivou-jbg, morala sam sa budem prosta kako bi ti razumeo), nepismena, sirova seljacina jer ni zbog cega drugog i mozes da se ponosis...

Nazalost, ima debila i od tvoje fele koji zavrse fax (Koji su NARAVNO dosli sa sela i dupe bi prodali samo da se na vrate tamo da obradjuju svoju njivu), pa onda masu diplomom i sve sto su na faxu naucili jeste da su Srbi nebeski narod i da su svi protiv jadnih, malih Srba.

Mislim, od kad su Beograd i Atina (jer hvala Bogu, nemam samo srpske krvi vec i grcke...) sela? ;)
Ajde, priznaj, iz kog si sela?
tebi treba jedna tvrda kurlesanja da ti izbaci te frustracije i gluposti iz glavudze te tvoje tupave

Elvin:
vidiš care,tradicionalne vrednosti nisu po default-u primitivne,kao ni crkva,kao ni domaćini...samo što ti i tebi slični niste u stanju da to shvatite,nego olajavate na sav glas sve što je nacionalno.
a to kažem iako nisam ni zagriženi vernik ni ekstremni tradicionalista,ali nikada neću spasti na to da narod kojem pripadam nazivam šljamom i genetskom deponijom...kao vaša mala sekta.
imam osećaj pripadnosti svome narodu i ponosan sam zbog toga,tako nešto nisi sposoban da osetiš.

Lepo rečeno... Samo ispravka kod liberalke - Уанхандредперсент боље звучи.

Hayek:
Elvine, ko prica o svoj tradiciji, ja samo pricam o turbotradiciji stvorenoj 90ih na negiranju civilizacije i turbosrbima, domacinima...

aha...naročito kad krene pljuvačina po crkvi,guči...pa priča o genetskoj deponiji.
ostavljam mogućnost da ti ne misliš baš tako,ali tvoji ideolozi gaje baš takve ideje...

2 stoprocentna

možda bi sada bilo umesno da kažem da je nedostajala jedna bomba,bačena tačno na tvoju kuću...ali kućno vaspitanje i ljudskost mi ne dozvoljavaju da pomislim tako nešto.

go die.

Back