eremita
Zaslužan član
- Poruka
- 117.224
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
commodore:![]()
![]()
![]()
ooooooo... profesore...
![]()
![]()
ako vam se javlja... to je vec ozbiljno... :wink:
Hayek:Najveci problem Srbije su domacini...
To je posebna zivotinjska, covekolika vrsta koja se razvila genetskom mutacijom.
Hayek:Najveci problem Srbije su domacini...
To je posebna zivotinjska, covekolika vrsta koja se razvila genetskom mutacijom.
ti si onda selma prvi redneck ovog forumaHayek:Domacini su srpski ekvivalent americkih Rednecks...Isti mentalni sklop, isto razmisljanje...Slavljenje primitivizma kao vrednosti.
Elvin:javlja mi se da si stajala ispred ogledala kad si napisala:
![]()
Hayek:Ne Evline ja se srBstva gadim kao i domacina i ostalih primitivaca, lopova, mafijasa...
Liberal 100%:KAko si ti zabavan, pa to je divno! A, i duhovit si, vidim!!
Elvin:jesam,al' ne volim kad me mnogo hvale,ne treba mi reklama
a i zauzet sam,а i dа nisam...mrka kapa,znaš мi sajber koljači držimo do sebe,ako znaš na šta mislim
,probaj da startuješ selmu,kod nje imaš prođu вонхандридперцент![]()
tebi treba jedna tvrda kurlesanja da ti izbaci te frustracije i gluposti iz glavudze te tvoje tupaveLiberal 100%:Koja si ti prostacina... Ali, dobro, bolje i ne umes! Vrhunac tvoje inteligencije jeste da postiras prostakluke... To najvise govori o tebi Commodore, govori koliko si zapravo jadan... Jesam pogodila zivac sa radnickom klasom?
Ti se ponosi sto si ovcojebacka (termin koji ces sigurno razumeti jer je na tvom prostackom nivou-jbg, morala sam sa budem prosta kako bi ti razumeo), nepismena, sirova seljacina jer ni zbog cega drugog i mozes da se ponosis...
Nazalost, ima debila i od tvoje fele koji zavrse fax (Koji su NARAVNO dosli sa sela i dupe bi prodali samo da se na vrate tamo da obradjuju svoju njivu), pa onda masu diplomom i sve sto su na faxu naucili jeste da su Srbi nebeski narod i da su svi protiv jadnih, malih Srba.
Mislim, od kad su Beograd i Atina (jer hvala Bogu, nemam samo srpske krvi vec i grcke...) sela?![]()
Ajde, priznaj, iz kog si sela?
Liberal 100%:A meni se bas dopalo tebe da startujem!
Trebalo je duze da nas bombarduju 1999-te!!
Elvin:vidiš care,tradicionalne vrednosti nisu po default-u primitivne,kao ni crkva,kao ni domaćini...samo što ti i tebi slični niste u stanju da to shvatite,nego olajavate na sav glas sve što je nacionalno.
a to kažem iako nisam ni zagriženi vernik ni ekstremni tradicionalista,ali nikada neću spasti na to da narod kojem pripadam nazivam šljamom i genetskom deponijom...kao vaša mala sekta.
imam osećaj pripadnosti svome narodu i ponosan sam zbog toga,tako nešto nisi sposoban da osetiš.
tebi treba jedna tvrda kurlesanja da ti izbaci te frustracije i gluposti iz glavudze te tvoje tupave
bljux:tebi treba jedna tvrda kurlesanja da ti izbaci te frustracije i gluposti iz glavudze te tvoje tupave
Hayek:Elvine, ko prica o svoj tradiciji, ja samo pricam o turbotradiciji stvorenoj 90ih na negiranju civilizacije i turbosrbima, domacinima...