sta je najveci problem u srbiji?

sta je najveci problem u srbiji?

• nizak nivo zivotnog standarda i neaktivnost privrede

• kriminal i korupcija na svim nivoima

• nedefinisan ustavni status(problem kosova,crne gore...)

• nesto sasvim trece

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Komodore, na predhodnoj strani si rekao izmađu ostalog, da je najveći problem Srbije, što joj je
elita antisrpska.To je i tačno i netačno istovremeno. Ako uzmemo da su elita ovi što ih danas
promovišu i predstavljaju kao elitu, onda je to tačno, ali ja sam ubeđena i znam da postoji prava
elita, koja je jednostavno skrajnuta i nije prisutna u javnosti. Samo jedna primer ću ti dati, Udruženje
književnika Srbije (Francuska 7), tu je 99% značajnih članova, baš onako srpski orijentisano, ali nema ih u medijima... U medijima možeš zato da vidiš onoga Marka Vidojkovića i Biljanu Srbljanović! Nekome odgovara da se u javnosti pojavljuju i budu favorizovani isključivo antisrbi!!! Ali to nije istinska slika Srbije!!!

@ marlon

istina... iako i ja imam amandman na sintagmu "nametanje zapadne kulture" ... jer i Francuska je zapad... a ona ne mora da namece nista... posebno kulturu... njeni kvaliteti se vide, i ljudi ih rado priznaju... ceo svet postuje Luvr... zar ne... Dakle amandman je da je moj termin ANGLOSAKSONSKA KULTURNA HEGEMONIJA mnogo blizi... jer nametanje upravo to i jeste... hegemonija...
...
Ostalo je, naravno, istina od slova do slova...

@ Strela

kad kazem "elita" ja tu pre svega mislim na MLADJE intelektualne narastaje... ja postujem sede akademske glave, ali oni su na zalost anahroni, medijski neprihvatljivi, spori i tromi... ne ponasaju se marktetinski... nemaju silikonske grudi i kratke suknje... ne duvaju i nisu cool... za razliku od njih, ono sto ja definisem kao LUMPEN ELITU istupa kao "moderno" "fensi" "cool" i tako se ulaguje poludrogiranoj studentariji i SNOBOVIMA koji su se UZASNO namnozili u poslednje vreme (nekako paralelno sa ekonomskim raslojavanjem drustva :wink: )
...
svejedno, istina je da oni nisu srbija... oni su manje od 2 posto srbije... jedini je problem sto indoktriniraju MLADE I TALENTOVANE LJUDE pricom da DIGNU RUKE... sto je jako opasno... mlad i talentovan mora da se neguje i postuje u svojoj sredini, mora da oseti da je postovan, da bi svoje talenta stavio na opste dobro i korist... DA IMA SVEST DA MORA NESTO I DA DAAAA... a ne samo da otima... ako to uradimo, imamo sansu, da kad lumpen inteligencija krene da kenya o anglosaksonskim vrednostima, studenti sa prosekom iznad 9 kazu : "ma nosi se majmune... daj da napravim masinu koja ce da unese revoluciju u poljoprivredu i da je poklonim srbiji, bre..." ili ... "laj, laj, pseto sorosevo, ja radim kao lekar da lecim svoj narod..."... e to kad postignemo, onda smo POBEDILI... a oni mogu da ga duvaju...l na njihovu veliku nesrecu JA ZNAM UPRAVO TAKVE MLADE I TALENTOVANE LJUDE... :wink:
...
... ali... to je druga tema...

commodore:
:lol:
al ja mislim da bi tebi jedna KARAncija sprovedena od strane mog seljastva u tvoje gospodstvo, dobro dosla kao purgatory cleanser, cisto preventive radi, a i u medicinske svrhe, da ti se opet, poput picajzle, ne zapati jos kakva ovoj (liberalstvu) slicna anglosaksonska budalastina...

Koja si ti prostacina... Ali, dobro, bolje i ne umes! Vrhunac tvoje inteligencije jeste da postiras prostakluke... To najvise govori o tebi Commodore, govori koliko si zapravo jadan... Jesam pogodila zivac sa radnickom klasom?
Ti se ponosi sto si ovcojebacka (termin koji ces sigurno razumeti jer je na tvom prostackom nivou-jbg, morala sam sa budem prosta kako bi ti razumeo), nepismena, sirova seljacina jer ni zbog cega drugog i mozes da se ponosis...

Nasuprot normalnim ljudima koji fakultet zavrsavaju da bi nesto znali, i unapredili svoju okolinu primenom toga znanja

Nazalost, ima debila i od tvoje fele koji zavrse fax (Koji su NARAVNO dosli sa sela i dupe bi prodali samo da se na vrate tamo da obradjuju svoju njivu), pa onda masu diplomom i sve sto su na faxu naucili jeste da su Srbi nebeski narod i da su svi protiv jadnih, malih Srba.

pokriva duboke komplekse zbog svog Srpskog, i samim tim, naravno, seljackog porekla

Mislim, od kad su Beograd i Atina (jer hvala Bogu, nemam samo srpske krvi vec i grcke...) sela? ;)
Ajde, priznaj, iz kog si sela?

Liberal 100%:
Glasala sam za trecu opciju...
Sve sto si naveo stoji, ali najveci problem u ovoj zemlji su ljudi koji i dalje veruju u teorije zavere, koji i dalje smatraju da su radikali "spas za Srbiju" zaboravljajuci pritom da nas je upravo njihova politika zajedno sa politikom SPS-a dovela dovde gde smo danas...
Jedna reinkarnacija bi nam dobro dosla... Evo, danas slusam onog zlikovca-vladiku koji je blagoslovio onu djubrad koja su poubijala DECU (citaj:skorpioni), koji izjavljuje da se uopste ne kaje... PLACI VOLJENA ZEMLJO....

ako si ti glasala za trecu opciju onda ti je neko okrao glas.....

NAJVECI PROBLEM U SRBIJI JE NE SLOGA I IZDAJA!!!
Nazalost mi smo narod koji ima formu ovce i treba nam pastir, da ne kazem coban, cvrste roke da nas bicuje i tera, usmerava i mislim da bi tek tada ova slepa gomila bila srecan i mirna.
Nazalost moram da primetim da bi nam barem u kratkom periodu trebala vojna vlast koja bi postavila i ustanovila zakone i to neke malo grublej jer mislim da smo previse fleksibilan narod koji lako predje granicu. kao u filmu "Sudija Dred" ako te nadju kako vrsis zlocin bilo kojie vrste, znaci zatecen si na licu mesta, kazna sledi odmah, ne kad dodjes kuci :-) bez sude i "slepe" pravde, kod nas ovo slepa biva samko kad su pare udzepu, zar ne.
Tako da dok ima izdaje i korupcije neam ni Srbije!!! jer su korupcija i izdaja usko povezani, zar ne??

@ marica liberalka

a) ne, nisi pogodila zivac sa radnickom klasom, kokosko. Nemam tu srecu/nesrecu/cast/usud da pripadam radnickoj klasi. Pogodila si mi zivac svojim postojanjem... mislio sam da ste svi vec emigrirali, bagro.
...
b) dalje, kao sto je nepobitno utvrdjeno jednacinom Srbin = Pravoslavac, Srbi JESU Nebeski Narod, samo ti to, droljo, ne razumes... Jednacina nije tvoj fah... Njena rima jeste...
...
c) A selo, iako u njemu porodica ne zivi vec skoro 200 godina je svima u njoj i dalje drago, kao i ljudi koji tamo zive... Sto je stvar koju ti ne mozes da razumes... Ti se razumes samo u jednu stvar Marice...
...
Nego, nesto razmisljam, kad vec pricas o ovcama... da... da... u pravu si... verovatno sam vec kresnuo TEBE, jel mi delujes kao one nafrakane droljice koje se krljaju sa momcima koji voze kabriolete... Sto mi je omiljena hrana za petak uvece...

commodore:
Највећи проблем Србије је то што јој је елита антисрпска. Што је махом квислиншки настројена, опортунистичка, германофилска, национално непрофилисана, верски неопредељена, растројена између припадности култу англосаксонске подкултуре и интернационалистичких либерално индивидуалистичких теорија са једне, и недефинисаног осећаја стида што припадају народу који није англосаксонског порекла, већ једном сељачком, другачијем, Словенском народу, са друге стране...
...
Тежак морални суноврат који је из тога проистекао. Заборављање Завета и хрватизација Србије.
...
Деценије Југословенства које су стигматизовале једноставне једначине наших дедова "Срби славе Никољдан" и "ако Шваба иде друмом, ја треба да идем шумом"... које су нас одржале у претходном миленијуму. Исти концепти су стигматизовани јер се НИКАКО НИСУ УКЛАПАЛИ у пролетерску догму...
...
То су проблеми Србије.. То, и чињеница да се са мном нико од прозваних не слаже... Она је (та чињеница) можда највећи проблем...
...
Осим ако то није факат да НИ ЈЕДАН СРБИЈАНСКИ КОНЦЕПТ НЕ ПРОЛАЗИ овде још од како су Шеста личка или Прва Пролетерска упале под оружјем да нас "ослободе"....
...
Све остало су последице...

Браво брате СРБИНЕ!!!!

МОРАМО БИТИ ЗАЈЕДНО; ПРОТИВ ИЗДАЈЕ; ЗА СРБИЈУ, ЗА БОГА КРАЉА И ОТАЏБИНУ; ЗА СПАС; ЗА ОПРОСТ; ЗА СВЕ НАС

commodore:
@ marica liberalka

a) ne, nisi pogodila zivac sa radnickom klasom, kokosko. Nemam tu srecu/nesrecu/cast/usud da pripadam radnickoj klasi. Pogodila si mi zivac svojim postojanjem... mislio sam da ste svi vec emigrirali, bagro.
...
b) dalje, kao sto je nepobitno utvrdjeno jednacinom Srbin = Pravoslavac, Srbi JESU Nebeski Narod, samo ti to, droljo, ne razumes... Jednacina nije tvoj fah... Njena rima jeste...
...
c) A selo, iako u njemu porodica ne zivi vec skoro 200 godina je svima u njoj i dalje drago, kao i ljudi koji tamo zive... Sto je stvar koju ti ne mozes da razumes... Ti se razumes samo u jednu stvar Marice...
...
Nego, nesto razmisljam, kad vec pricas o ovcama... da... da... u pravu si... verovatno sam vec kresnuo TEBE, jel mi delujes kao one nafrakane droljice koje se krljaju sa momcima koji voze kabriolete... Sto mi je omiljena hrana za petak uvece...

Lepo sam je rekla P-R-O-S-T-A-C-I-N-A!

Srbi nebeski narod? Decko, pa ti si lud... To je tako tuzno...

E comme prostacino jedna.... Ne razumes kako treba sa finim damama, ne mozes da zakrljas jezicinu do koske i to posle pljeskavice sa lukom. Kod njih prvo moras da se okupas, klistiras, ufircas, udjes u kabriolet, skines nehajno Valentino koznjaka, pa onda sa stilom da joj ga zakrljas do krajnika... mislim jezik. I obavezno da navuces onaj strong Durex jer ko zna sta nose i prenose. Gledaj svaki dan na TV kakve bolestine haraju tamo.Ove nase primitivne SrBkinje se ne razbijaju od Zivana toliko, kod njih jedino mozes da zapatis picajzle zato sto smo svi ovde primitivni i kupamo se jednom mesecno. :D

marlon:
E comme prostacino jedna.... Ne razumes kako treba sa finim damama, ne mozes da zakrljas jezicinu do koske i to posle pljeskavice sa lukom. Kod njih prvo moras da se okupas, klistiras, ufircas, udjes u kabriolet, skines nehajno Valentino koznjaka, pa onda sa stilom da joj ga zakrljas do krajnika... mislim jezik. I obavezno da navuces onaj strong Durex jer ko zna sta nose i prenose. Gledaj svaki dan na TV kakve bolestine haraju tamo.Ove nase primitivne SrBkinje se ne razbijaju od Zivana toliko, kod njih jedino mozes da zapatis picajzle zato sto smo svi ovde primitivni i kupamo se jednom mesecno. :D

I jos jedna P-R-O-S-T-A-C-I-N-A!!!

Bilo bi super da Ameri bace nuklearku pa da celo srpsko vasljivo pleme nestane...
A ja lepo sedim u Chicagu i uzivam!

Liberal 100%:
Lepo sam je rekla P-R-O-S-T-A-C-I-N-A!

Srbi nebeski narod? Decko, pa ti si lud... To je tako tuzno...

Шта је буљава??? Шта Ти није јасно... па овде не пале фенси штосови удуваних подржавалаца мандова Чеде...

... смири живце и поново прочитај

# 24 - аутор КОМОДОРЕ , и

# 25 - аутор МАРЛОН.

Прочитај оба поста два пута јер очигледно споро конташ... па када боље размислиш има да их научиш напамет... ЈЕР СУ ТИ АУТОРИ ЕЛИТА СРБИЈЕ...

Мени је потпуно јасно да Ти синтагму НЕБЕСКА СРБИЈА или НЕБЕСКИ НАРОД апсолутно не можеш да разумеш... осим на буквалан, приземан начин својствен оним малограђанима који покушавају да Србији наметну шта је то "ИН" а шта није.

Зато је најбоље да што дуже наставиш да живиш у свом виртуелном свету - јер када будеш звекнула на земљу, много ће те болети... :roll:

@ efendija

ne znam sta je spodoba rekla... da izvines "turio" sam je na ignore...
... bre... znaci, prezir koji osecam prema sljamu je neizreciv... prema svima njima... znaci, ne da je ne bi stavio u cc-a, nego je ne bi povezao bre da zuri na operaciju... mislim...
...
srpske pokondirene tikve... uff... muka mi je od njih... drazi su mi bre oni mudzahedini u Jemenu od
njih...
...
nego necu bre da se nerviram zbog cave... nek kokodace... rekao sam sta sam imao...

eremita:
Шта је буљава??? Шта Ти није јасно... па овде не пале фенси штосови удуваних подржавалаца мандова Чеде...

... смири живце и поново прочитај

# 24 - аутор КОМОДОРЕ , и

# 25 - аутор МАРЛОН.

Прочитај оба поста два пута јер очигледно споро конташ... па када боље размислиш има да их научиш напамет... ЈЕР СУ ТИ АУТОРИ ЕЛИТА СРБИЈЕ...

Мени је потпуно јасно да Ти синтагму НЕБЕСКА СРБИЈА или НЕБЕСКИ НАРОД апсолутно не можеш да разумеш... осим на буквалан, приземан начин својствен оним малограђанима који покушавају да Србији наметну шта је то "ИН" а шта није.

Зато је најбоље да што дуже наставиш да живиш у свом виртуелном свету - јер када будеш звекнула на земљу, много ће те болети... :roll:

A, evo ima i debila...

retard.gif

Ministar Pravde:
A da jos nesto!!! Dokle god je onih kao sto je WiLKOLAK, nema ni zemlje!!!
IZdaja!!! Svi moramo biti jedno!!!

Najlakse je frljati se sa ovim. Izdajnik. Jel'da? Izdajnik? Izdajnik cega? Nacionalnih interesa? Ne bih rekao da je nacionalni interes da nam 2 miliona Albancerosa zivi u drzavi! Smatram da je nas trenutni nacionalni interes EKONOMIJA i PRIRODNI PRIRASTAJ, sve ostalo su trice!

Kako ne shvatas da nas za 50 godina nece biti ako nastavimo sa ovim NE radjanjem! Sa jos jednim ratom bi taj proces samo ubrzali i vec oko 2030 bi postali endemska vrsta! Posle svakog velikog rata (a pre narednog), Srbija je imala vremena da se oporavi...dajte ljudi, oladite malo, pustite da se narod obnovi, da se izradjaju novi srpcici.

Cemu zemlja, ministre, ako nema ko da je obradjuje? Cemu crkva, ministre, ako nema ko u nju da ide? Cemu ekonomija, ministre, ako nema ko da radi? Ma, CEMU GRANICE VELIKE SRBIJE, MINISTRE, AKO NEMA KO DA IH BRANI???

Back