Стефан ИПХ
Iskusan
- Poruka
- 6.117
Najveći problem u Srbiji je narod Srbije..............ili ti telad............
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
commodore:![]()
al ja mislim da bi tebi jedna KARAncija sprovedena od strane mog seljastva u tvoje gospodstvo, dobro dosla kao purgatory cleanser, cisto preventive radi, a i u medicinske svrhe, da ti se opet, poput picajzle, ne zapati jos kakva ovoj (liberalstvu) slicna anglosaksonska budalastina...
Nasuprot normalnim ljudima koji fakultet zavrsavaju da bi nesto znali, i unapredili svoju okolinu primenom toga znanja
pokriva duboke komplekse zbog svog Srpskog, i samim tim, naravno, seljackog porekla
Liberal 100%:Glasala sam za trecu opciju...
Sve sto si naveo stoji, ali najveci problem u ovoj zemlji su ljudi koji i dalje veruju u teorije zavere, koji i dalje smatraju da su radikali "spas za Srbiju" zaboravljajuci pritom da nas je upravo njihova politika zajedno sa politikom SPS-a dovela dovde gde smo danas...
Jedna reinkarnacija bi nam dobro dosla... Evo, danas slusam onog zlikovca-vladiku koji je blagoslovio onu djubrad koja su poubijala DECU (citaj:skorpioni), koji izjavljuje da se uopste ne kaje... PLACI VOLJENA ZEMLJO....
commodore:Највећи проблем Србије је то што јој је елита антисрпска. Што је махом квислиншки настројена, опортунистичка, германофилска, национално непрофилисана, верски неопредељена, растројена између припадности култу англосаксонске подкултуре и интернационалистичких либерално индивидуалистичких теорија са једне, и недефинисаног осећаја стида што припадају народу који није англосаксонског порекла, већ једном сељачком, другачијем, Словенском народу, са друге стране...
...
Тежак морални суноврат који је из тога проистекао. Заборављање Завета и хрватизација Србије.
...
Деценије Југословенства које су стигматизовале једноставне једначине наших дедова "Срби славе Никољдан" и "ако Шваба иде друмом, ја треба да идем шумом"... које су нас одржале у претходном миленијуму. Исти концепти су стигматизовани јер се НИКАКО НИСУ УКЛАПАЛИ у пролетерску догму...
...
То су проблеми Србије.. То, и чињеница да се са мном нико од прозваних не слаже... Она је (та чињеница) можда највећи проблем...
...
Осим ако то није факат да НИ ЈЕДАН СРБИЈАНСКИ КОНЦЕПТ НЕ ПРОЛАЗИ овде још од како су Шеста личка или Прва Пролетерска упале под оружјем да нас "ослободе"....
...
Све остало су последице...
commodore:@ marica liberalka
a) ne, nisi pogodila zivac sa radnickom klasom, kokosko. Nemam tu srecu/nesrecu/cast/usud da pripadam radnickoj klasi. Pogodila si mi zivac svojim postojanjem... mislio sam da ste svi vec emigrirali, bagro.
...
b) dalje, kao sto je nepobitno utvrdjeno jednacinom Srbin = Pravoslavac, Srbi JESU Nebeski Narod, samo ti to, droljo, ne razumes... Jednacina nije tvoj fah... Njena rima jeste...
...
c) A selo, iako u njemu porodica ne zivi vec skoro 200 godina je svima u njoj i dalje drago, kao i ljudi koji tamo zive... Sto je stvar koju ti ne mozes da razumes... Ti se razumes samo u jednu stvar Marice...
...
Nego, nesto razmisljam, kad vec pricas o ovcama... da... da... u pravu si... verovatno sam vec kresnuo TEBE, jel mi delujes kao one nafrakane droljice koje se krljaju sa momcima koji voze kabriolete... Sto mi je omiljena hrana za petak uvece...
marlon:E comme prostacino jedna.... Ne razumes kako treba sa finim damama, ne mozes da zakrljas jezicinu do koske i to posle pljeskavice sa lukom. Kod njih prvo moras da se okupas, klistiras, ufircas, udjes u kabriolet, skines nehajno Valentino koznjaka, pa onda sa stilom da joj ga zakrljas do krajnika... mislim jezik. I obavezno da navuces onaj strong Durex jer ko zna sta nose i prenose. Gledaj svaki dan na TV kakve bolestine haraju tamo.Ove nase primitivne SrBkinje se ne razbijaju od Zivana toliko, kod njih jedino mozes da zapatis picajzle zato sto smo svi ovde primitivni i kupamo se jednom mesecno.![]()
Liberal 100%:Lepo sam je rekla P-R-O-S-T-A-C-I-N-A!
Srbi nebeski narod? Decko, pa ti si lud... To je tako tuzno...
Muuuuuuuu.......Zilot cacanski:Najveći problem u Srbiji je narod Srbije..............ili ti telad............
eremita:Шта је буљава??? Шта Ти није јасно... па овде не пале фенси штосови удуваних подржавалаца мандова Чеде...
... смири живце и поново прочитај
# 24 - аутор КОМОДОРЕ , и
# 25 - аутор МАРЛОН.
Прочитај оба поста два пута јер очигледно споро конташ... па када боље размислиш има да их научиш напамет... ЈЕР СУ ТИ АУТОРИ ЕЛИТА СРБИЈЕ...
Мени је потпуно јасно да Ти синтагму НЕБЕСКА СРБИЈА или НЕБЕСКИ НАРОД апсолутно не можеш да разумеш... осим на буквалан, приземан начин својствен оним малограђанима који покушавају да Србији наметну шта је то "ИН" а шта није.
Зато је најбоље да што дуже наставиш да живиш у свом виртуелном свету - јер када будеш звекнула на земљу, много ће те болети...![]()
Liberal100%:A, evo ima i debila...
Ministar Pravde:A da jos nesto!!! Dokle god je onih kao sto je WiLKOLAK, nema ni zemlje!!!
IZdaja!!! Svi moramo biti jedno!!!