"upoznavsi" nekog preko neta, a sta najbolje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ines1:"upoznavsi" nekog preko neta, a sta najbolje?
jagodica:e bash ne moras da pricas mnogo da bi se upoznao s nekim! i ok je da ides sam, ipak je to nesto tvoje. ne moras bas u budzak
tesko mi je da izdvojim najgore i najbolje, bilo je ok susreta, bezlicnih i loshih
ines1:"upoznavsi" nekog preko neta, a sta najbolje?
Rajko Kukurajko:ines1:"upoznavsi" nekog preko neta, a sta najbolje?
Da bi se sa nekim koga smo upoznali preko "neta" i sreli potrebno je dosta vremena. Manje vise cemo se sloziti sa napisanim porukama nekog. Neki ljudi bolje pisu, neki bolje govore... Licno sam se upoznao sa nekoliko osoba sa par i ostao prijatelj. Moja iskustva su pozitivna ali nekima i nisu. Problem je sto devojke lakse poveruju da je neko "dobar" i odlete da upoznaju "princa svojih snova"- same.
Pozeljno je neko vreme razgovarati putem telefona, uzivo i proceniti da li je "to bas to".
No, opet - nista do licnog susreta uzivo...
Zato, nigde same ili sami...
Internet nije mesto za privatnost.
A moj drug se verovali ili ne - ozenio... svasta..
Rajko Kukurajko:Necu ti odati identitet jedne devojke, koja mi je prijateljica (upoznali smo se posle dugooo chata).
Otisla je u grad, zeljna da se upozna sa nekim likom.
Devojka izgleda kako izgleda a tip je bio neka budala i - pljunuo je!!??
jagodica:ma i ja se retko upoznajem sada a i chatujem sa malo ljudi
jagodica:ma i ja se retko upoznajem sada a i chatujem sa malo ljudi
Bad_Wolf:jagodica:ma i ja se retko upoznajem sada a i chatujem sa malo ljudi
Smirila se, jedno recju...![]()
Jos se nisam razbudio, ali ovako kad prevrcem po glavi (nije NET iskustvo - to je bilo dooobro): sedim kod jedne ribe u stanu i treba da pocne radnja (skidanje etc.), tek ona popaljivim glasom (barem je ona tako mislila): "Nisam se prala dole 5 dana!"!!! Valjda je neko slag'o da miris raspadnutih gljiva i sl. uticu nao afrodizijak ili sta? Tek: drugi zuti i na ribanje!!! STRASNO!
apotekarka:Bad_Wolf:jagodica:ma i ja se retko upoznajem sada a i chatujem sa malo ljudi
Smirila se, jedno recju...![]()
Jos se nisam razbudio, ali ovako kad prevrcem po glavi (nije NET iskustvo - to je bilo dooobro): sedim kod jedne ribe u stanu i treba da pocne radnja (skidanje etc.), tek ona popaljivim glasom (barem je ona tako mislila): "Nisam se prala dole 5 dana!"!!! Valjda je neko slag'o da miris raspadnutih gljiva i sl. uticu nao afrodizijak ili sta? Tek: drugi zuti i na ribanje!!! STRASNO!
Yebote, strahota! :shock:
meni je ot bilo zanimljivo kad sam bila mala. dobro i sad je zanimljivo ali malo vishe razmisljamDevilishgirl:opalio iz snajpera, a ja imala pancir..jok, ne petljam se s neznancima..(do sustine treba vremena)..
i posle nekog vremena...jagodica:meni je ot bilo zanimljivo kad sam bila mala. dobro i sad je zanimljivo ali malo vishe razmisljamDevilishgirl:opalio iz snajpera, a ja imala pancir..jok, ne petljam se s neznancima..(do sustine treba vremena)..