Sta je najbolje resenje?

..pa kako nije ona zakuvala, hellen?
..prestala je da voli muza, pokushala da ga prevari, ali joj se pop elegantno izmakao,
sad ima drugu priliku, ali nema herca da zagrize...mozda opet prodje kao sa popom?

..shta je u njenoj prichi za zaljenje i razumevanje?
..osim tog njenog jadnog muza, koji sad samo cheka da njoj naleti sigurica?

.Ostaje duze na poslu a kad se vrati bude hladan i otsutan.Dosla im je neka pripravnica pa je on obucava za posao a to mi nije rekao on nego cistacica firme koju igrom slucaja poznajem i srela sam je u marketu pa smo popricale malo.Decu je prepustio meni,nista ne pita ni jel su gladni,s kim su se igrali,u kuci nista ne pomaze,sve sama moram.I ajde jos sve to ali uvece kad legnemo nece ni da me pipne,ja kad hocu da razgovaramo on kaze da je umoran i da cemo pricati sutra a to njegovo sutra do sad jos nije doslo.Nije dzabe sto on nece ni da pricamo o nasem problemu,ja sam vec nacisto da tu vec neceg ima kad se on tako ponasa prema meni a i dobio je neku lepu kravatu za rodjendan i nije mi rekao tacno od koga je nego je izvrdao.Kad god smo se ranije posvadjali,kad odemo u krevet sve bude lepo i maltene zaboravimo sto smo se svadjali.

Шта је овде за сажаљење?

Они дефинитивно имају проблем, обоје су незадовољни, таворе у хладним и лошим односима - с тим што он неће да разговара и да проблем решава... :confused:

Шта је овде за сажаљење?

Они дефинитивно имају проблем, обоје су незадовољни, таворе у хладним и лошим односима - с тим што он неће да разговара и да проблем решава... :confused:

..pa nece ni da joj kresne sestru.. :roll:
..a ona bi da pricha, a iza ledja kuje planove..

..pa nece ni da joj kresne sestru.. :roll:
..a ona bi da pricha, a iza ledja kuje planove..

Ееее....то ми не знамо шта он хоће или о чему размишља....;)

Овде се, канда, суди за деликт мишљења? :mrgreen:

Како оно иде:
A ja vam kažem da svaki koji pogleda na ženu sa željom za njom, već je učinio preljubu sa njom u srcu svome. Matej 5.27, 28 :zper:

Овде се, канда, суди за деликт мишљења? :mrgreen:

Sta da vam kazem, nista se nije desilo.Moram da priznam da sam kuci otisla prilicno besna i razocarana.Po prvi put smo bili potpuno sami, a nista nije preduzeo. ....Najgore mi je bilo sto sam se zbog tih mojih ocekivanja osecala bas nekako jeftino i glupo....Stvarno sam bila ljuta na njega sto mi daje signale, sto me navodi da pomislim da mu se mozda svidjam i da me poziva zato da bi mi priznao svoja osecanja, a da onda kad ima priliku ne uradi nista....Sta god da je hteo mogao je da uradi kaze ili dobije.

..meni ga i dalje zao.. :(

Мени, вала, није! Чим је довео жену у такво стање да јој је ''дај шта даш'', само да јој неко поклони бар мало пажње (јер јој он не поклања ни трунку)!

:neutral:

..zena koja zapochinje svoj post sa "udata za choveka koga je nekad volela"
je pronashla jedan od boljih nachina da vrati svoj brak u normalu.. :roll:

А шта би јој ти препоручила, како да врати брак у нормалу кад код друге стране не наилази на вољу, разумевање и жељу за тиме?

А шта би јој ти препоручила, како да врати брак у нормалу кад код друге стране не наилази на вољу, разумевање и жељу за тиме?

..pa posle svega ovoga, teshko i da ce da nadje.. :(
..ne znam...odvratna mi je ova tema i ova situacija..
..mislim - shta ochekuje ovde?
..opcije su joj:
a - razvedi se i trazi novo mushko (to nece)
b - teraj dalje, mozda prodje ova fora sa deverom (to ne sme)
c - popravi brak (to ne moze)
d - teraj dalje, evo stroncijum ce, ako nece ni dever ni pop.. :roll:

ja joj nebi ni preporucivala da vrati brak na normalu ako konstantno ima potrebu za drugim muskarcima...a ne nailazi na volju,razumevanje i zelju iz istog razloga zbog kojeg nebi trebala da spasava brak

Под Д. :ok: :lol:

Па, свакако ми не можемо да решимо ничије проблеме, али можемо да му помогнемо да проблем сагледа из различитих углова....па да на основу тога донесе одлуку.

Мени само смета то што често дајемо себи за право да олако осуђујемо друге људе, и што смо сви на форуму тако бескомпромисне судије...:mrgreen:....а у свачијем животу би се могле наћи мрље, мане и слабости...;) Сви смо ми (ипак!) од крви и меса. ;)

Под Д. :ok: :lol:

Па, свакако ми не можемо да решимо ничије проблеме, али можемо да му помогнемо да проблем сагледа из различитих углова....па да на основу тога донесе одлуку.

Мени само смета то што често дајемо себи за право да олако осуђујемо друге људе, и што смо сви на форуму тако бескомпромисне судије...:mrgreen:....а у свачијем животу би се могле наћи мрље, мане и слабости...;) Сви смо ми (ипак!) од крви и меса. ;)

:mrgreen::mrgreen: evo, bas sam planirao da pomognem bridzit da ga sagleda iz vise uglova

Нјабоље решење је да ти седнеш и мало продумаш о томе шта у ствари ти желиш од свог живота!

Желиш ли складан брак и обновљену љубав са мужем - који ће ти девер?
Желиш да имаш неког (било ког) мушкарца уз себе за секс и разоноду - чему онда то што переш и пеглаш мужу, што му куваш и бринеш о свему? Који ће ти муж?

e, vala baš! De se ti sama skontaj, ne trebaju ti forumaši za to.

Back