Hellen
Buduća legenda
- Poruka
- 29.969
Тим горе. Имала је 14 месеци да се преиспита шта жели од свог живота....а и даље је на истом месту...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ne znam da li je gore
to nam pokazuje da nije neka tamo vetropirka koja menja muskarce kako joj se cefne, vec da ipak tu postoji neka postojanost u osecanjima i slicno.
ja sam očigledno propustila priču pop..prvo pop, pa sad dever..bridzit, gde ce ti dusha?
incest - zabava za celu porodicuNajbolje rijesenje i pop i poludiver i svi skupa...na gomilu i cool!
ja sam očigledno propustila priču pop
incest - zabava za celu porodicu
... a nju ocigledno boli d upe za sve to, jer pored tolikih "problema" i dve teme ima samo 4 poruke, znaci nije nasla za shodno ni da komunicira sa ljudima koji pisu svoje misljenje. sto znaci - sta? tema je otvorena za zezanje, dok ne dodje kvinsi.
ups, i poverljiva
... a nju ocigledno boli d upe za sve to, jer pored tolikih "problema" i dve teme ima samo 4 poruke, znaci nije nasla za shodno ni da komunicira sa ljudima koji pisu svoje misljenje. sto znaci - sta? tema je otvorena za zezanje, dok ne dodje kvinsi.
ups, i poverljiva
zasto se izbirali moj post gdje sam zeni rekla da je uzasna?
trebala sam reci- draga, savrseno! kresni se da djeverom i muzem u isto vrijeme, pop je lud jer te tako savrsenu hije htio?
А што си ти тако кивна на њу? Шта ти је скривила да би је називала ужасном?
Шта је било коме учинила нажао тиме што размишља о другим мушкарцима док живи у несрећном браку?
citajuci prvu temu, vidim da je prva krenula sarati sa popom.. i eto sad joj muz nevjeruje..ona pati pa eto mozda bi sa djeverom..Potpuno sam u soku,ne znam sta nosi dan,sa druge strane znam da bi to bilo diskretno i kad ja hocu.Ne znam sta da radim,ovako vise ne mogu da izdrzim jos dugo
eto jadna sva je u dilemi kresnuti se se djeverom ili ne..
Да, па? То ти даје право да је вређаш?
Ти никада ниси показала слабост у животу, ни у једном једином тренутку? Увек си савршено исправна, морална, никада не клонеш духом, у сваком тренутку знаш шта ти је чинити и налазиш најбоље решење, не поседујеш ниједну ману, никад никог ниси повредила и нико нема шта да ти замери?
Погледај се добро у огледало, зађи дубоко у себе.....и ако је заиста тако - тек онда узми камен у руке и каменуј подлу прељубницу!
alo Hellen bi li ti sa muzevim bratom bila?!
koliko bi ljudi samo tim povrijedila?
daj kani se filozofiranja.
hvala Bogu da sam imala slabosti, gluposti, povrijedila sam neke ljude kao i oni mene ali zna se neki red!
ako ti je do zadovoljavanja potreba, nadjes nekog x tipa ne djevera.
necu da pricam vise na ovu temu.
imala sam slicnu situaciju u porodici i zato sam ovako kivna na "preljubnike ovakve vrste"! FUJ!
Она још ништа није учинила. Само размишља.
А ако желиш да јој даш савет да не треба да ступи у везу са девером, онда можеш да јој испричаш ту причу из твоје породице, вероватно би јој више помогла тиме него вређањем и смајлијима који повраћају....
Rjesila je ona vec.
Она још ништа није учинила. Само размишља.
А ако желиш да јој даш савет да не треба да ступи у везу са девером, онда можеш да јој испричаш ту причу из твоје породице, вероватно би јој више помогла тиме него вређањем и смајлијима који повраћају....
Hellen i Stevca, mislim da nema povoda za vašu diskusiju...ovo je izmišljena priča. Očigledno je da je ženi dosadno, pa rešila da ovako prekrati vreme
Sigurno čita komentare i savete (iskrene) i podsmeva se svima... misli da je faca
bolje da prokomentarišemo koji je ovo oblik poremećaja ponašanja...ako neko zna stručni naziv
Zao mi je sto vecina vas ovde vidi moj zivot kao spansku seriju ili neku salu.Hvala Helen sto je pokazala makar malo razumevanja i rekla svoje misljenje.Narucito mi to znaci jer odaje utisak pametne osobe.Ja se jos uvek nisam odazvala na onaj poziv,a ne znam ni dali cu.I sama sam svesna da to ipak ne bi bilo u redu,ali priznajem da mi je izazov jer nemam neznosti s muzem vec dugo vremena.Opet sam pokusala da ga potstaknem da razgovaramo sta nije u redu,ali on nece da prica.Ocajna sam pa pomisljam na svasta jer ne znam sta je resenje,osecam se kao u zacaranom krugu.Nije tako lako razvesti se u danasnje vreme i sama gajiti decu,a sve mislim mozda ce se nekako nesto promeniti,kad se probudim sve ce biti drugacije i u redu,ali nista.Puno hvala i onima koji me nisu odmah osudili kao stevica kod koje osecam ima neke zivotne gorcine i zao mi je sto je tako.