Ganfajter
Stara legenda
- Poruka
- 84.292
i pusenje i lizanje da je redovno i van svake mere
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a sex?Međusobno poštovanje, lojalnost i dogovor.
Ako onog što sam napisala nema u braku sex nije bitan, koliko kod da je dobar, nije bitan. Taj brak je piši propalo ako ti nemaš poštovanja prema svom partneru, ako nisi lojalan prema njemu i ako vas dvoje ne možete zajedno da se dogovorite čak i oko nekih nebitnih stvari.a sex?
Realan ideal je oksimoron.Najbitnije je da budete sa osobom kakvu ste zaista želeli. Jer ako ste sa takvom osobom nemate šta više da tražite, to je to.
Dakle zamislite ideal osobe (naravno realan) i budite sa takvom.
A ako budete sa osobom sa stavom "ajde mogu da budem sa njom", uvek ostaje da tražite, makar i podsvesno, ono o čemu ste zaista sanjali.
Pogresno smo se razumeli ja sve radim iz ljubavi - sve!Ти можеш да живиш 20, 30 година са женском коју не волиш, не поштујеш ал се добро креше?
Ја не.
OK. Slažem se. Ali šta ako je jedan partner potpuno nezainteresovan za seks, a drugom je seks potreban na dnevnom nivou bar jedanput?Ako onog što sam napisala nema u braku sex nije bitan, koliko kod da je dobar, nije bitan. Taj brak je piši propalo ako ti nemaš poštovanja prema svom partneru, ako nisi lojalan prema njemu i ako vas dvoje ne možete zajedno da se dogovorite čak i oko nekih nebitnih stvari.
Tema nije seks, napisala sam ono što sam mislila ostalo me iskreno ne interesujeOK. Slažem se. Ali šta ako je jedan partner potpuno nezainteresovan za seks, a drugom je seks potreban na dnevnom nivou bar jedanput?
Pa valjda redovan Seks.Šta je najbitnije za uspešan brak?
Њет.Sposobnom čoveku žena samo za sex i treba, i da imaju decu. I da se druže/provode ako im je zanimljivo. A ostalo sve rešava kešovina i to ne velika. Da mi pere i pegla ima za 2000 din nedeljno spremačica koja to uradi profesionalno.
A ako u tom sexu ne razmene nijednu emociju i posle sexa ne uživaju u cigari, pivu i razgovoru i dodatnim after Sex nežnostima?Sposobnom čoveku žena samo za sex i treba, i da imaju decu. I da se druže/provode ako im je zanimljivo. A ostalo sve rešava kešovina i to ne velika. Da mi pere i pegla ima za 2000 din nedeljno spremačica koja to uradi profesionalno.
Onda nisu ništa uradili. Ali ako svega toga ima onda će da se zaljube. I kako god okreneš ili ste u fulu zajedno ili bolje nikakoA ako u tom sexu ne razmene nijednu emociju i posle sexa ne uživaju u cigari, pivu i razgovoru i dodatnim after Sex nežnostima?
Ne kažem samo seks ali ako seks nije dobar ili ga nema onda je to big problemТи можеш да живиш 20, 30 година са женском коју не волиш, не поштујеш ал се добро креше?
Ја не.
Da si to znala ranije mozda ne bi bila razvedena već kao mi koji smo skoro pune 3 decenije u braku?Kompromis.
Da si to znala ranije mozda ne bi bila razvedena kao mi koji smo skoro pune 3 decenije u brakuKompromis.
Ne lupetatiDa zive odvojeno
Mnogo je lepa ljubav na daljinu: ))
To je to.- Sličan pogled na život
- Poštovanje
- Razgovor
- Sličan temperament
- Odsustvo ljubomore
Ja nisam razvedena i bila sam u braku duže od dve decenije.Da si to znala ranije mozda ne bi bila razvedena kao mi koji smo skoro pune 3 decenije u braku
Ne lupetati
Kapetane, budi fin.Da si to znala ranije mozda ne bi bila razvedena kao mi koji smo skoro pune 3 decenije u braku
Ne lupetati
uvekKapetane, budi fin.