- Poruka
- 84.332
Šta je najbitnije za uspešan brak?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kompromis.Šta je najbitnije za uspešan brak?
sposobnost da jednu polovinu ne cujes, drugu polovinu da ne vidis, a trecu polovinu da ne primetis.Šta je najbitnije za uspešan brak?
ako se takva da naciNajbitnije je da budete sa osobom kakvu ste zaista želeli. Jer ako ste sa takvom osobom nemate šta više da tražite, to je to.
Dakle zamislite ideal osobe (naravno realan) i budite sa takvom.
A ako budete sa osobom sa stavom "ajde mogu da budem sa njom", uvek ostaje da tražite, makar i podsvesno, ono o čemu ste zaista sanjali.
posle su je ukrali stari rimljaniStara Kineska poslovica kaže
Čvrst kurraac mir u kući
Stabilnost , monoton zivot , dosadan posao ali stabilni prihodi, djeca koja nijesu mnogo zahtjevna, strah od gubitka ……Šta je najbitnije za uspešan brak?
I ko je normalna osoba. Ali to dvoje ne može jer sa nenormalnima je uvek najboljeNadjes nekog s kim ti je seks vrhunksi a sve ostalo da ide lako i bez cimanja.
A ko je rekao seks? Nisam procitala.Dakle, seks u prve tri najvažnijhe stavke, ljubav niko ni ne pominje...
Rekli su rekli... a i ja se slažemA ko je rekao seks? Nisam procitala.
Ljubav na prvom mestu , naravno.
Dobro, salim se, nemoj odmah da se ljutis, primetila sam napredak kod tebe, ne mogu na svakoj novoj temi da te hvalimRekli su rekli... a i ja se slažem
Seks i ljubav idu ruku pod ruku.A ko je rekao seks? Nisam procitala.
Ljubav na prvom mestu , naravno.
idu dani, a ona dva ne moraju