- Poruka
- 400.000
Po vama..šta bi to bilo ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
po nasem (vasem) misljenju ...Po vama..šta bi to bilo ?
i onda u ime te ljubavi da rade sve i svasta?Uzgred budi receno roditelji ne bi trebalo da uce svoju decu, nego da ih vole i to bezgranicno.
plus i samu temu obesmisljavate, ali tebi je i nick name besmislenOvo je moja omiljena tema.
bas mi je zaoi onda u ime te ljubavi da rade sve i svasta?
i naravno jedan roditelj uvek vise voli, tj, majka, najcesce, a mi ocevi kao nedovoljno volimo svoju decu, ako uopste?
znaci, cuti i voli, nemoj nista da ih ucis, ili vaspitavas?
ja kazem da ste vi koji se tako postavljete deo zavere,
plus i samu temu obesmisljavate, ali tebi je nick name besmislen
pa izvini ako vredjam, i na otvorenosti, necu te pojesti, slobodno mi repliciraj, ja se necu uvrediti, a ovo patronizovanje...bas mi je zao
mogu samo samom sebi da pomognem

kad vec pricamo o ljubavi, da ih naucimo sta je to, kako se ona definise, ili kako se to voli:Po vama..šta bi to bilo ?
pa izvini ako vredjam, i na otvorenosti, necu te pojesti, slobodno mi repliciraj, ja se necu uvrediti, a ovo patronizovanje...![]()
vas-pitanjepitam se sad ko koga ovde sad patronizuje?
- Izvin'te, da vas pitam...
- Koga ces ti bre da vaspitas?
a zar ne postoje neke univerzalne vrednosti koje se ne menjaju sa napretkom tehnologije, a kojima trebamo da ucimu decu?Onda se naravno postavlja pitanje sta treba uciti decu a da im bude korisno u buducnosti?
I tu stvari postaju komplikovane jer tehnologije, pa i uredjenja zastarevaju prebrzo, zivot se menja pod raznim uticajima, i to je naravno izlisno uciti.
vas-pitanje
vazda pitanje, pa odgovor, to je proces ucenja, nisi razumeo zasto sam razlozio slozenicu, ali pazi i ovo:
a zar ne postoje neke univerzalne vrednosti koje se ne menjaju sa napretkom tehnologije, a kojima trebamo da ucimu decu?
eva se naziva i pitateljnica, cime hranu decu, cime ih uci, to je hrana za nekoga znanje, a ono se uci, ni to ti ne kapiras, sav si u tehnologiji