Transcendental
Buduća legenda
- Poruka
- 29.511
A kad hoces da se smoovas, e to je kad je poljoobis, j*m li ga...
woot woot
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A kad hoces da se smoovas, e to je kad je poljoobis, j*m li ga...

Hvala, vam svima najbolje, jer me jedna pitala da se smuvamo, a meni je bilo glupo da potvrdim ako neznam tacan znacaj te reci, najbolji ste hvala, nisam ni znao da ce iko pisati na ovu temu![]()

Mozda zvuci malo smesno, ali meni je potrebna jako velika pomoc u odnosu da imam 13 god. a opet ne znam sta tacno to znaci muvanje
Ko god moze da mi objasni pojam muvanja MOLIM VAS POMOC
P.S. Jedva da sam napisao ovu temu koliko sam se stideo da je napisem![]()
E bre sine kaskaš za vršnjacima...
Pa dobro decko nije znao, sta sad? Vazno je da sada zna...![]()

ops: 
Šta će tebi muvanje sa 13 godina????Ovako stariji izraz ofiranje, malo noviji startovanje......Taj pojam ni do dan danas nije jasno definisan i za različite uzraste podrazumeva vrlo različite stvari.....I nema potrebe za stidom, sasvim je prirodno pitati ako ne znaš....
'Ajde, 'ajde, sve u svoje vreme. Trebalo bi da se ugleda na sebe, a ne na svoje ionako balave vršnjake.Pa bolje da pita sada nego sa 16... TO bi bilo "kaskanje za vrsnjacima"... Sada je jos uvek ok...
'Ajde, 'ajde, sve u svoje vreme. Trebalo bi da se ugleda na sebe, a ne na svoje ionako balave vršnjake.
, ostatak price je poznat, ma, neeeeeeeee, nismo se ljubili

'Ajde, 'ajde, sve u svoje vreme. Trebalo bi da se ugleda na sebe, a ne na svoje ionako balave vršnjake.

Dobre vesti, potvrdio sam joj, ostatak price je poznat, ma, neeeeeeeee, nismo se ljubili
![]()

Joj,ljudi,kad se setim moje prve devojke.
Imali smo 12 godina,kako je to bilo slatko...
Držali se za ruke,pa poljubac u obraz,pa mi slala pisamca... : )

Mozda zvuci malo smesno, ali meni je potrebna jako velika pomoc u odnosu da imam 13 god. a opet ne znam sta tacno to znaci muvanje
Ko god moze da mi objasni pojam muvanja MOLIM VAS POMOC
P.S. Jedva da sam napisao ovu temu koliko sam se stideo da je napisem![]()
Ne znam? I bolje je što ne znam.Uh,ne znaš šta oni rade,već u tim godinama...![]()
Ne znam? I bolje je što ne znam.
Svojoj sestri od 11 godina sam rekao da strogo pazi šta radi.![]()