Sta je "muvanje"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mozda zvuci malo smesno, ali meni je potrebna jako velika pomoc u odnosu da imam 13 god. a opet ne znam sta tacno to znaci muvanje:dontunderstand:
Ko god moze da mi objasni pojam muvanja MOLIM VAS POMOC:worth::worth::worth:
P.S. Jedva da sam napisao ovu temu koliko sam se stideo da je napisem:rumenko::rumenko::rumenko:

Šta će tebi muvanje sa 13 godina????Ovako stariji izraz ofiranje, malo noviji startovanje......Taj pojam ni do dan danas nije jasno definisan i za različite uzraste podrazumeva vrlo različite stvari.....I nema potrebe za stidom, sasvim je prirodno pitati ako ne znaš....

Šta će tebi muvanje sa 13 godina????Ovako stariji izraz ofiranje, malo noviji startovanje......Taj pojam ni do dan danas nije jasno definisan i za različite uzraste podrazumeva vrlo različite stvari.....I nema potrebe za stidom, sasvim je prirodno pitati ako ne znaš....

Pa bolje da pita sada nego sa 16... TO bi bilo "kaskanje za vrsnjacima"... Sada je jos uvek ok...

muvanje ti je brate kad ti se svidja neka devojka i sad pridjes joj e pricas s njom e muvati znaci razgovarati s njom u smislu stavljati joj do znanja da ti se svidja....pokusavas da joj se nabacujes....
a smuvati je kad je poljubis ili jos bolje receno lupis joj zvaku.....kapiras sad....

Vidite da ništa nije ozbiljno, ta drugarica mi je neka klinka kad mu je rekla otvoreno "aj da se smuvamo".
dry.gif

Joj,ljudi,kad se setim moje prve devojke. :rumenko:
Imali smo 12 godina,kako je to bilo slatko... :mrgreen:
Držali se za ruke,pa poljubac u obraz,pa mi slala pisamca... : )

Video sam je pre koji dan,
jbт,u super ribu je izrasla,
poslaću joj SMS da je vodim na piće.

Da obnovimo vezu... :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back