Sta je ljubav?

kreki samuraja

Buduća legenda
Banovan
Poruka
32.028
misim da je definitivno kad neko u marketu spomene njegovo ime i ti cujes usputno i prodju te zmarci samo od toga, to moze biti ljubav, zar ne, moja ljubav ima najsladji osmeh i najbistrije oci ikada, moja ljubav nekud oko 6 i dvaes ide svakog dana, moja ljubav zivi u svojoj kuci, jede i spava u svom krevetu, drugi ljudi zive u drugim kucama, drugi ljudi spavaju u drugom krevetu, moja ljubav je aljkava, umetnicka, plavo praskozorje je moja ljubav, ne krati kosu i ne krati pricu on uvek prica i ima taj napet detinji glas koji mutira i to je okej jer je ljubav i ljubav je nesto idealno i to je sablon tvojih parametara ta ljubav kada je tvoja ljubav, vrhunac ekstaze je ljubav i ni sa kim drugim nije kao sa njim, i drugi ljudi te ne vole jer si ih zapostavila, i samo se depiliras i nikad ti nije prljava kosa a kad jeste osecas se brate ko *****, i kad te neko drugi skroz super izgledajuci bolid smara tebe je bas briga i ignorises savrseno uspesno i ne pada ti na pamet ni da mu ruznu rec uputis dakle stvarno te nije ic briga, i svako je izuzev ljubavi nebitan, i najblizi prijatelji takodje, ali sve to nema veze jer se na imena prijatelja iz guzve ne protreses