- Poruka
- 89.439
Ili vi ne razumete šta ja pitam ili ja ne razumem šta vi pišete.
Marko 10,18 A Isus reče mu: što me zoveš blagijem? niko nije blag osim jednoga Boga.
Ako niko nije blag osim Boga, jel ti onda možeš znati šta je blagost?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ili vi ne razumete šta ja pitam ili ja ne razumem šta vi pišete.
Marko 10,18 A Isus reče mu: što me zoveš blagijem? niko nije blag osim jednoga Boga.
Malo dete dok se smeje sa macom u rukama...Ili vi ne razumete šta ja pitam ili ja ne razumem šta vi pišete.
Znači malo dete je Otac?Malo dete dok se smeje sa macom u rukama...
Pitala si me šta je BLAGost...ja ti rekoh...Znači malo dete je Otac?
Pitala sam te ako je samo Otac blag, možeš li ti znati šta je blagost?Pitala si me šta je BLAGost...ja ti rekoh...
Jovan 14,8 | Reče mu Filip: Gospode! pokaži nam oca i biće nam dosta. |
Jovan 14,9 | Isus mu reče: toliko sam vrijeme s vama i nijesi me poznao, Filipe? koji vidje mene, vidje oca; pa kako ti govoriš: pokaži nam oca? |
Negdje sam ctala o ovoj osobini blagoj, pokusacu da se sjetim...mislim da se to donosi na oprost, da je On neko ko ne sudi strogo, kao kad neko dobije blazu kaznu, kad kazu ublazili su mu kaznu...Ili vi ne razumete šta ja pitam ili ja ne razumem šta vi pišete.
možeš...čim dostigneš nivo Isusa onda vidiš Božiju blagostIli vi ne razumete šta ja pitam ili ja ne razumem šta vi pišete.
Rekao je mladicu jasnoNegdje sam ctala o ovoj osobini blagoj, pokusacu da se sjetim...mislim da se to donosi na oprost, da je On neko ko ne sudi strogo, kao kad neko dobije blazu kaznu, kad kazu ublazili su mu kaznu...
Још ти једно недостаје: иди продај све што имаш и подај сиромасима; и имаћеш благо на небу; и дођи, те хајде за мном узевши крст.Rekao je mladicu jasno
Samo Bog je dobar, a ti nisi.
A zasto nije mladuc dobar citaj celu pricu
Naravno da je TADA bio veci,Isus je dosao u oblicju sluge sto ce reci da je tada ,i pored toga sto je bio Bozji Sin - ipak govorio iz pozicije coveka koji se ujedno moli svom nebeskom Ocu.odlicna tema
evo sta je Isus rekao o Bogu
Jovan 14:28
Čuli ste da sam vam rekao: ’Odlazim i vratiću se kod vas.‘
Ako me volite, radovaćete se što odlazim kod Oca, jer Otac je veći od mene
Bas obrnuto.ovde je Isus rekao da on nije Bog...on bukvalno kaže da on ne zaslužuje da se zove blagim jer samo je Bog blag..to jest njegova blagost ni blagost bilo kog čoveka toliko nije uporediva sa Božijom da nema svrhe koristiti termin blag za bilo koga sem Boga...
Koristis svaku priku?Ne, jer samo malo pre tih reči je rekao ovo...
Jovan 14,8 | Reče mu Filip: Gospode! pokaži nam oca i biće nam dosta. |
Jovan 14,9 | Isus mu reče: toliko sam vrijeme s vama i nijesi me poznao, Filipe? koji vidje mene, vidje oca; pa kako ti govoriš: pokaži nam oca? |
Jovan 14,10 | Zar ne vjeruješ da sam ja u ocu i otac u meni? Riječi koje vam ja govorim ne govorim od sebe; nego otac koji stoji u meni on tvori djela. |
Jovan 14,11 | Vjerujte meni da sam ja u ocu i otac u meni; ako li meni ne vjerujete, vjerujte mi po tijem djelima. |
Išao u Kumran ocu Josipu svećeniku.odlicna tema
evo sta je Isus rekao o Bogu
Jovan 14:28
Čuli ste da sam vam rekao: ’Odlazim i vratiću se kod vas.‘
Ako me volite, radovaćete se što odlazim kod Oca, jer Otac je veći od mene
On je toNe, jer samo malo pre tih reči je rekao ovo...
A kako On može da bude njegov otac ako se zna da se Bog nikad nije ženio (pametan čovek)?Kako ga je opisivao i da li ga je opisivao nekako?
Naravno da razumem.Pitala sam te ako je samo Otac blag, možeš li ti znati šta je blagost?
Meni je logično da ne znam. Da znam i ja bih bila blaga. A Isus je
rekao da je samo Otac blag. Razumeš?
Gde sam unizio Hrista?...jel' tamo gde citiram njegove reči?...Koristis svaku priku?
Kao da se tvoja vera sastoji samo na unizavanju Hrista?
Izgleda kao da je to vrhunac tvoje vere?
Gde On to kaže?On je to
Ne kaže ni kad je išao obavljati nuždu.Gde On to kaže?
Nit je Bog covek nit je otac u bioloskom smislu vec je Stvoritelj koji se brine za svoja stvorenja kao sto bi se otac trebao brinuti za svoja bioloska deca...A kako On može da bude njegov otac ako se zna da se Bog nikad nije ženio (pametan čovek)?
Eto,izneo sam cinjenice stoga je trenutno lopta na tvoju polovinu terena,"sutiraj" !
Pustite mene grešnog.da pročitam još jednomNit je Bog covek nit je otac u bioloskom smislu vec je Stvoritelj koji se brine za svoja stvorenja kao sto bi se otac trebao brinuti za svoja bioloska deca...
Inace sama rec otac se ne koristi u Bibliji samo za oznacavanja bioloskih oceva jer bi u tom slucaju mogao imati problema da mi pojasnis sledeci stih:
Jov.8,44:
"...Vaš je otac đavo; i slasti oca svojega hoćete da činite: on je krvnik ljudski od početka, i ne stoji na istini; jer nema istine u njemu; kad govori laž, svoje govori: jer je laža i otac laži..."
Ako cemo se drzati bukvalnog/doslovnog znacaja onda bi smo trebali zakljuciti da su oni ljudi kojima se Isus obracao imali sestru koja se zvala LAZ jer joj je otac bio sotona koji je ujedno bio i njihov otac stoga ako li smatras da mi primedba ne stoji onda mi molim te pojasnio ovaj tekst.
Eto,izneo sam cinjenice stoga je trenutno lopta na tvoju polovinu terena,"sutiraj" !