Vladimir Zlatic
Domaćin
- Poruka
- 3.937
Ne gine ti kombi sa TNT-jem ispred avlije![]()
Nek se najave , planirao sam da pravim bazen pa da im kazem gde da se parkiraju .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zašto onda ne poštujete Mojsijev zakonik ?
Nije li to po principu menija ?
(ja i dalje ne verujem)
Sirimo bratstvo i jedinstvo na bliski istokDa,važno da se mi družimo![]()

naravno da postujemo Deset Zapovesti,to je osnov hriscanstva, a ljubav je zapovest iznad svake druge...
kad ces da mi odgovoris da li je po tvom misljenju normalno da odseces ruku detetu od osam godina zato sto je ukralo hleb??
pri tom si rekao da verujes da se takva zverstva desavaju u Iranu(ja i dalje ne verujem)
za hriscane je tako nesto ne moguce pojmiti![]()
Cepeš je jednom kad su u posetu došli neki visoki turski izaslanici istima zakucao Fesove na glave jer nisu hteli da ih skinuSirimo bratstvo i jedinstvo na bliski istok![]()

"Onaj ko ubije jednog nevinog čovjeka kao da je ubio sve ljude na zemlji".
Prema tome, nemojte vezati islam sa terorizmom.
Došli su u Irak i objeili Sadama na Bajram.
To vas ne dira jer, naravno, on je musliman...
Licemjerstvo...
Licemjerstvo...
Nek se najave , planirao sam da pravim bazen pa da im kazem gde da se parkiraju .

Cepeš je jednom kad su u posetu došli neki visoki turski izaslanici istima zakucao Fesove na glave jer nisu hteli da ih skinu
Rekao je ako ne poštujete običaje i pristojnost zemlje u koju dolazite možete se ovome nadati.
Kad su oni rekli da im vera to zabranjuje rekao je ''Učvrstiću vas ja u toj veri''![]()
Licemjerstvo...
Malo u rikverc ee,sad malo levo tu kod oraha - moze opali ga majstore![]()

meni je bash bilo zao Sadama...nemoj da optuzujes za bezosecajnost....
zapovest glasi ne ubij a ne ne ubij nevinog
Nije on je bio extremni nacionalista čak i rasista preteča Hitlera ali je znao kako treba postupati sa Turskim Islamskih ZverimaBaš te Tepeš obradovao vidim...
A sad ćeš ovdje prodavati ljubav i sablažnjavati se nad postupcima muslimana.
Da si jedini pa bi moglo proći...ali je većina takvih.
Malo u rikverc ee,sad malo levo tu kod oraha - moze opali ga majstore![]()

Nije on je bio extremni nacionalista čak i rasista preteča Hitlera ali je znao kako treba postupati sa Turskim Islamskih Zverima![]()

72 dobijaI ne mora da izlazi iz kombija ako mu je bas stalo do 72 device![]()

Rekao sam da dijete ne odgovara do 14-te godine.
Dakle, nema djeteta tu.
Ne sijeku se ruke za male vrijednosti kao što je hljeb.
Vjeruj da se to dešava u šerijatksim državama. Zato je stopa kriminaliteta nepojmljiva.
Sad ti meni odgovori zašto ne poštujete Mojsijev zakonik gdje se zbog psovke oca ili majke ubija ?
to dete sa snimka nema 14 godina i pise da je kralo hleb....
Jel imate vi muđahedini neku školu posebnu ili ti neko drugi piše a ti samo bacaš na ekran.Čekam odgovor za Mojsijev zakonik![]()
rekla sam ti,zakon su Zapovesti--one su Boziji zakon , a ti starojevrejski zakoni su njihovi--mi imamo svoje zakone....
72 dobija
bome i ja sad razmisljam da kupim jednog kombija
Jel stvarno se te device pominju?
Jel su oni naracunali oce biti dosta svima ipak treba nafatati taj broj na onoliko butchera
Što se tiče gramatike,ono je bila greška u brzini,obično otklonim,ali sam je sada ostavio da vidim dal ćeš reagovati![]()

Jel imate vi muđahedini neku školu posebnu ili ti neko drugi piše a ti samo bacaš na ekran.