STA JE ISLAM

• Začetnik teme Začetnik teme zivac
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zašto onda ne poštujete Mojsijev zakonik ?
Nije li to po principu menija ?

naravno da postujemo Deset Zapovesti,to je osnov hriscanstva, a ljubav je zapovest iznad svake druge...
kad ces da mi odgovoris da li je po tvom misljenju normalno da odseces ruku detetu od osam godina zato sto je ukralo hleb??
pri tom si rekao da verujes da se takva zverstva desavaju u Iranu:eek: (ja i dalje ne verujem)
za hriscane je tako nesto ne moguce pojmiti:sad2:

Da,važno da se mi družimo:super::mrgreen::lol::D

m0401.gif

naravno da postujemo Deset Zapovesti,to je osnov hriscanstva, a ljubav je zapovest iznad svake druge...
kad ces da mi odgovoris da li je po tvom misljenju normalno da odseces ruku detetu od osam godina zato sto je ukralo hleb??
pri tom si rekao da verujes da se takva zverstva desavaju u Iranu:eek: (ja i dalje ne verujem)
za hriscane je tako nesto ne moguce pojmiti:sad2:

Rekao sam da dijete ne odgovara do 14-te godine.
Dakle, nema djeteta tu.
Ne sijeku se ruke za male vrijednosti kao što je hljeb.
Vjeruj da se to dešava u šerijatksim državama. Zato je stopa kriminaliteta nepojmljiva.

Sad ti meni odgovori zašto ne poštujete Mojsijev zakonik gdje se zbog psovke oca ili majke ubija ?

Sirimo bratstvo i jedinstvo na bliski istok :mrgreen:
Cepeš je jednom kad su u posetu došli neki visoki turski izaslanici istima zakucao Fesove na glave jer nisu hteli da ih skinu:neutral:
Rekao je ako ne poštujete običaje i pristojnost zemlje u koju dolazite možete se ovome nadati.
Kad su oni rekli da im vera to zabranjuje rekao je ''Učvrstiću vas ja u toj veri'':mrgreen:

"Onaj ko ubije jednog nevinog čovjeka kao da je ubio sve ljude na zemlji".

Prema tome, nemojte vezati islam sa terorizmom.
Došli su u Irak i objeili Sadama na Bajram.
To vas ne dira jer, naravno, on je musliman...
Licemjerstvo...

E vidis tu gresis . Sadama su ameri i doveli na vlast , pa kad im se oteo onda su ga skinuli.I nije sadam bio nevinasce , vec tiranin sopstvenom narodu . Ali ono sto ameri rade po iraku nema opravdanja , i sve sto im iracani urade je cista samoodbrana .Ne opravdavam metode koje koriste , jer ne opravdavam nasilje , ali mogu da ih shvatim . Najgore od svega sto uvek strada obican narod koga ne interesuje ni politika , ni vlast , ni rat , vec brine kako ce da prezivi, i zeli da zivot provodi u miru.

Cepeš je jednom kad su u posetu došli neki visoki turski izaslanici istima zakucao Fesove na glave jer nisu hteli da ih skinu:neutral:
Rekao je ako ne poštujete običaje i pristojnost zemlje u koju dolazite možete se ovome nadati.
Kad su oni rekli da im vera to zabranjuje rekao je ''Učvrstiću vas ja u toj veri'':mrgreen:

Baš te Tepeš obradovao vidim...
A sad ćeš ovdje prodavati ljubav i sablažnjavati se nad postupcima muslimana.

Da si jedini pa bi moglo proći...ali je većina takvih.

Nije on je bio extremni nacionalista čak i rasista preteča Hitlera ali je znao kako treba postupati sa Turskim Islamskih Zverima:roll:

Ma nek' je on njima pokaz'o jel'de ?
Zvjerinje je to...

Dobar je onaj spot...Zombie :lol:
A sve u ljubavi i tolerantnosti...:per:

Nakon 33000 postova nije ti se gramatika popravila vidim...Turske Islamske Zveri...

Poslednja izmena:
Rekao sam da dijete ne odgovara do 14-te godine.
Dakle, nema djeteta tu.
Ne sijeku se ruke za male vrijednosti kao što je hljeb.
Vjeruj da se to dešava u šerijatksim državama. Zato je stopa kriminaliteta nepojmljiva.

Sad ti meni odgovori zašto ne poštujete Mojsijev zakonik gdje se zbog psovke oca ili majke ubija ?

panic, rekao si da je snimak iz Irana ok:eek: to dete sa snimka nema 14 godina i pise da je kralo hleb....:(
sto se tice amputacije ruke, to verujem....
rekla sam ti,zakon su Zapovesti--one su Boziji zakon , a ti starojevrejski zakoni su njihovi--mi imamo svoje zakone....
Ako polazimo od najvecih Zapovesti koje Hrist naglasava ne treba nam zakon za svaku sitnicu...
A Hrist je rekao da smo obavezni da prastamo.Zdrav razum koji nam Hrist propoveda nam daje uvid kako da postupimo u svakoj situaciji.
Hrist lepo kaze da ne vazi vise oko za oko...i objasnjava kako treba postovati Zapovesti,jer su jevreji zapali u zabludu ispunjavajuci Zakon samo formalno...
Hrist nas oslobadja tereta forme koja moze da odvede u licemerje, i naglasava sushtinu.

Što se tiče gramatike,ono je bila greška u brzini,obično otklonim,ali sam je sada ostavio da vidim dal ćeš reagovati:mrgreen:Jel imate vi muđahedini neku školu posebnu ili ti neko drugi piše a ti samo bacaš na ekran.

72 dobija :eek:
bome i ja sad razmisljam da kupim jednog kombija
Jel stvarno se te device pominju?
Jel su oni naracunali oce biti dosta svima ipak treba nafatati taj broj na onoliko butchera

Ne znam bas detalje tog "72 device' arnanzmana, sem da se dobija karta u jednom pravcu i da te posle detonacije cekaju 72 nevine zene , samo tvoje.Gde ih nabavljaju ne znam , ime dobavljaca cuvaju u najstrozoj tajnosti .

Što se tiče gramatike,ono je bila greška u brzini,obično otklonim,ali sam je sada ostavio da vidim dal ćeš reagovati:mrgreen:

Dobar pokušaj...trudiš se.
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Jel imate vi muđahedini neku školu posebnu ili ti neko drugi piše a ti samo bacaš na ekran.

Ja, prije nego se uključin na forum, pobacam po podu ispisane stranice a kasnije ih samo prislonim uz ekran i tekst se sam "nabacuje" na ekran....

:vatromet::vatromet::vatromet:

Nije MuĐahedini nego Mudžahedini...opet sam se upecao...:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back