Livingstone
Poznat
- Poruka
- 9.273
kad smo vec kod dece, ova akcija 'armagedon' koja se trenutno sprovodi s moje tacke gledista mogla bi slobodno da bude 'obogacena' nekim kaznama tipa sherijata 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Tako se radi i djeci koja nesto ukradu, zar ne:
Kako si to ti dobio odgovore od Boga ?
Lično ili putem snova ili kako ?
Jeste,kroz mnogo znakova.Kako znaš da ideš ispravnim putem ?
Da li ti je Bog lično potvrdio da ideš ispravnim putem ?
kad smo vec kod dece, ova akcija 'armagedon' koja se trenutno sprovodi s moje tacke gledista mogla bi slobodno da bude 'obogacena' nekim kaznama tipa sherijata![]()
Koja akcija, nisam u toku ?
raskrinkavanje i hapsenje pedofila.
Da, sad će advokati odigrati svoje, psihijatri svoje, malo će se "podmazati" sud i pojeo vuk magarca...pedofil će dobiti simboličnu kaznu.
Poslije će isto to društvo kritikovati odsijecanje ruke kao barbarizam itd...a pedofil će nakon isteka kazne od 2-3 godine zatvora izaći i preseliti negdje i uraditi istu stvar.
Ništa ne stimuliše kriminal kao blage kazne.
a shta kaze sherijat po tom pitanju?Posle gledanja ovoga snimka samo mi jedna stvar pada na pamet - zabraniti islam.
a shta kaze sherijat po tom pitanju?
strava sad sam sve lepo razumela .....
hvala
ali zdravo diskoteka....![]()
ne mogu da verujem da je ovo istina...no way...pa USA ne bi trazili drugi razlog za napad na Iran....
ne mogu da verujem da je ovo istina...no way...pa USA ne bi trazili drugi razlog za napad na Iran....
Ne bih ti znao reći jer nisam čuo nikad za takve slučaje (što ne znači da ih nema).
Pretpostavljam da bi visio na glavnom trgu dva dana sa natpisom da je pedofil.
Naravno, nakon suđenja i presude suda.
Ništa bez čvrstih dokaza i ad hoc.
To je vjera u kojoj moras sam sebi iscupati srce i zivjeti bez srca.A svako ko srca nema, ko ljubavi i milosti nema nije covjek i za Boga ne zna!
Ne, djeca do 14 godina nisu odgovorna.
Ne odgovori ti meni koliko se dnevno u Srbiji dogodi krađa ????
Evo ti jedean ''slučaj'' jednog Imama... Pogledaj O V D E
Ima li u kršćanstvu kakvih kazni ?
Sta je ovo nek mi neko objasni a da nije dont_panic_Im_muslim
ne verujem da je to istina - verovatno jos jedno fanaticno tumacenje Qur'an-a
Ima li u kršćanstvu kakvih kazni ?

Od 14 i jedan dan jesu odgovorna! Sjeci djetetu ruku zbog sjajnog ogledala ili zlatnog prstena! Vi ste bezdusni dzelati i zlikovci!

Imas takvih snimaka na youtube gomilu, nesto od toga je postavljano i na forumu .Mozes da potrazis i da se uveris sama u to kakav je pravi islam .
Rumunski princ Vlad Cepeš je uveo slične kazne i smanjio kriminal za 100%
U jednom gradu je na česmi skoro 50 godina stajao Zlatni pehar iz koga su posetioci i meštani pili vodu.

Rumunski princ Vlad Cepeš je uveo slične kazne i smanjio kriminal za 100%
U jednom gradu je na česmi skoro 50 godina stajao Zlatni pehar iz koga su posetioci i meštani pili vodu.