STA JE ISLAM

• Začetnik teme Začetnik teme zivac
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ја кад би сматрао да се налазим у неморалној средини гледао бих да се склоним на неко моралније мјесто.
По исламу је компјутер и интернет харам па га ти користиш.

Cemu vodi ova rasprava ako niko nikog nece ni u sta da ubedi? Svako ko dodje, ako je musliman mislice kao tali, a ako nije, nece da misli i to je to... Mislim da ovde raspravljati ne vodi nicemu...

E Srecna sahrana pa ubijamo vreme prijatelju a to je ono sto je jedino dozvoljeno ubiti.A mozda i Tai shvati nacin na koji Hriscani razmisljau ili obrnuto.

Ја кад би сматрао да се налазим у неморалној средини гледао бих да се склоним на неко моралније мјесто.
По исламу је компјутер и интернет харам па га ти користиш.

Ko to kaze?Kuran sigurno nez:mrgreen:,mozda su se one komisije za fetve i te stvarcice sastale pa odlucile?
:zgrudvanje:

Не мислим.
Али квалитетније се живи у хришћанским земљама,по свим стандардима.
Ако мислиш друкчије како то да си онда у поганој Европи.
Од толико муслиманских земаља ти изабрао земљу невјерника.
Чудно.

Alahova je cijela zemlja on je njezin tvorac A ja kao sljedbenik ALAH Aimam pravo da zivim i u evropi ,znaci ti si nevjernik, .Pa znam ja da bi ti volio da ja odem iz evrope ali ja necu iz inata JER treba da se siri ISLAM a bez nas to ne ide .Ovaj put bez maca kako vi to kazete.

Муслимани дођу у Европу,уживају социјалне програме,добре плате,вјерске слободе,и онда се почну жалити како је све то лоше и неморално и да то треба промјенити.
А имају више слободе него у својим земљама.
Све што је другачије треба истребити кажу,а онда кажу да су добронамјерни и толерантни.

ihaj,sto bo sirili islam ,nama lepo i bez njega,
covek ti je samo rekao da treba da ides tamo gde ti se vise svidja,vidim vecina muslimana cezne za tim zemljama gde je serijat glavni,nema kriminala,prostitucije,svima lepo...ko ti brani da ostanes u Evropi,samo se ponasaj kao Evropljanjin.
I ako bi mi mogao objasniti termin NEVERNIK,
onaj koji ne veruje,dakle nevernici,sto vi volite da kazete kjafiri,mogu biti ateisti.
Po kojoj logici coveka druge vere nazivas NEVERNIKOM.Glupost nevidjena

Alahova je cijela zemlja on je njezin tvorac A ja kao sljedbenik ALAH Aimam pravo da zivim i u evropi ,znaci ti si nevjernik, .Pa znam ja da bi ti volio da ja odem iz evrope ali ja necu iz inata JER treba da se siri ISLAM a bez nas to ne ide .Ovaj put bez maca kako vi to kazete.

a zasto treba? ako se nesto siri, siri se na racun neceg drugog sto mora da se smanjuje...i eto konflikta...zato mi je muka od takvih vernika i njihovih glasogovornika koji zagovaraju sirenje...opasni ste!!!

То што си ти у Европи мени не смета.
Буди на Марсу ако хоћеш.
Само ако ти толико смета Европска цивилизација што је трпиш.

Муслимани дођу у Европу,уживају социјалне програме,добре плате,вјерске слободе,и онда се почну жалити како је све то лоше и неморално и да то треба промјенити.
А имају више слободе него у својим земљама.
Све што је другачије треба истребити кажу,а онда кажу да су добронамјерни и толерантни.

U tom zapadu najvise i radi muslimana i svako ko radi placa sve drzavne poreze znaci ima pravo da uziva .U Njemackoj je vec 4ta generacija turaka burazeru znas li ti sta znaci 4ta generacija .Vi samo evropa .Pa turska je bila u evropi a evropa nikad u turskoj

pa nema tu pravog i krivog lica,po Kuranu,svi ljudi ce postati muslimani i tek onda ce doci kraj sveta .i naravno cim postanes musliman odma sledi tapsanje po ramenu,brate sestro i slicna oslovljavanja,nema veze kakav si,vazno da si musliman

U tom zapadu najvise i radi muslimana i svako ko radi placa sve drzavne poreze znaci ima pravo da uziva .U Njemackoj je vec 4ta generacija turaka burazeru znas li ti sta znaci 4ta generacija .Vi samo evropa .Pa turska je bila u evropi a evropa nikad u turskoj

И треба да уживају,а не да пљују по систему и култури.
Није Европа дошла у Турску,али јесте у Дубаи.
Изградили су га већином хришћански инжињери.

Imam ja za tebe dobrog prijatelja psihijatra ... a ako to ne upali onda fino na megdan sa ovim našim forumskim zilotima.

Ih,ih,Turska se koliko znam s adva ili tri procenta teritorije nalazi u Evropi,ostalo je Azija,realnost,nema u tome niceg loseg.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back