STA JE ISLAM

• Začetnik teme Začetnik teme zivac
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Opet ti mucite se ,pami ginemo za vjeru jer bez vjere si niko i nista,znaci ti nebi pogino za vjeru znaci ne vjerujes u to sto mislis da vjerujes ,to se kaze munafik jedno prica drugo radi,a koliko znam i za tebe je ALAH

Зашто треба гинути за вјеру?
Уосталом те против кога се борите је исто ваљда Алах створио.
Па нека их онда он уклони ако му сметају,а не ви.

Ukapiraj razloge te zabrane kod mene i razloge kod tebe.... Recimo da postoji svetovni zakon koji kaze da ne jedes oluke zato sto mozes da umres, jel bi ti jeo?
Drugo je kada ne jedes nesto zato sto nije zdravo, a drugo je kada ne jedes nesto, cisto da bi zadovoljio Alaha... Odlucio Alah da se ne jede bas svinja bez bilo kakvog razloga...

Zasto glupost dokazi da nije tako

Sta da dokazem ne znam koliko da je gladna to nebi uradila .E sad sto su prosti ljudi videvsi da rije za glistama po zemlji gde ima izmeta mislili da jede izmet .To je njihov problem i sramota .
Uglavnom ja nisam jeo uopste meso do pre par godina ali iz drugih razloga humanih ,i zivi sam dokaz da covek moze ziveti bez namirnica zivotinjskog porekla .Ali reci da Svinje jedu svoj izmet je smesno.
Svaki pravi vernik je za postovanje ali ne mogu da razumem nijednu religiju koja makar i precutno odobrava nasije .

Sta da dokazem ne znam koliko da je gladna to nebi uradila .E sad sto su prosti ljudi videvsi da rije za glistama po zemlji gde ima izmeta mislili da jede izmet .To je njihov problem i sramota .
Uglavnom ja nisam jeo uopste meso do pre par godina ali iz drugih razloga humanih ,i zivi sam dokaz da covek moze ziveti bez namirnica zivotinjskog porekla .Ali reci da Svinje jedu svoj izmet je smesno.
Svaki pravi vernik je za postovanje ali ne mogu da razumem nijednu religiju koja makar i precutno odobrava nasije .

Svinje se valjaju po svom izmetu, pa cak i ako ga bukvalno ne jedu, sigurno bar malkice progutaju... :) (ali svinje jedu sve na sta naidju....)
Svinja je prljava zivotinja...

Ne mesaj babe i zabe.... Drugo je neko nacionalno pitanje, samoodbrana ili slicno. Mi svoju veru ne sirimo tako sto rusimo avione po svetu i dizemo zeleznicke stanice u vazduh, jer drugi ljudi ne veruju u ono u sta mi verujemo...

Pa i ptice na grani znaju da vi stojite iza svega toga ,WTC 5000 jevreja radilo nijedan nije doso taj dan na poso kome ti mazes oci pogledaj film istina o 11 9

Daj ne bulazni kako ces znati da nesto nevalja ako ti neko ne kaze ,tebi je reko TALMUD meni KURAN gdje je tu razlika Talmud sigurno donjela crvenkapica

Знаћеш тако што узмеш сам па одлучиш да ли ваља или не ваља.
И тај ко је рекао да не ваља је радио по том поступку.
Али,то је било његово субјективно мишљење.
Шта некоме не ваља,другом ваља.И обрнуто.

Krava nece da jede sve sto se stavi pred nju... Svinja ce bas sve da pojede...
Tali bali... mani te price.... Neka neko dokaze da iza neceg stojimo... Za sve ono sto ste vi radili postoje opasno dobri dokazi, a ovo o nama su samo pricice dokonih bakica...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back