Šta je gore? =l

Poruka
2.090
Šta je gore?Da budete sa devojkom,koja je bila muškarac,pa se operisala,jer je bila zarobljeno žesnko čeljade u muškom telu,ili kad budete sa devojkom,pa se ona posle operiše,pa bude muškarac,jer je bila muško čeljade zarobljeno u žesnkom telu?Hmm? =l

ja ne razumem kako to neko moze da bude zarobljen u telu suprotnog pola
ali razumem da je sve do socijalizacije i momenta kad neko podsvesno odabere da na sebe gleda kao na zarobljenika u tudjem telu
ono, kao, babe i tetke te teraju da uprkos tome sto si musko, oblacis haljine i peres posudje
tako da bih prvo izlecila tu bolest, pa onda nastavila
mislim, kako neko moze da se odluci da, uprkos tome sto ima divno zensko telo, ne razvija zenskost, nije mi jasno
ja mislim da su to neki mnogo jaki mentalni disbalansi

ja ne razumem kako to neko moze da bude zarobljen u telu suprotnog pola
ali razumem da je sve do socijalizacije i momenta kad neko podsvesno odabere da na sebe gleda kao na zarobljenika u tudjem telu
ono, kao, babe i tetke te teraju da uprkos tome sto si musko, oblacis haljine i peres posudje
tako da bih prvo izlecila tu bolest, pa onda nastavila
mislim, kako neko moze da se odluci da, uprkos tome sto ima divno zensko telo, ne razvija zenskost, nije mi jasno
ja mislim da su to neki mnogo jaki mentalni disbalansi

nije to tako jednostavno.....to je kombinacija sa genetikom....dokazano je da imaju hormonski disbalans koji kod muskarca kreira pod dejstvom viska estrogena zenski mozak.....obrnuto kod zene.....i nije to trip i nije to izlecivo....cak je cesto slucaj da su im hromozomi pobrljavljeni pa zena ima xy (cest slucaj na velikim takmicenjima pa su uveli DNK testvove).....

nije to tako jednostavno.....to je kombinacija sa genetikom....dokazano je da imaju hormonski disbalans koji kod muskarca kreira pod dejstvom viska estrogena zenski mozak.....obrnuto kod zene.....i nije to trip i nije to izlecivo....cak je cesto slucaj da su im hromozomi pobrljavljeni pa zena ima xy (cest slucaj na velikim takmicenjima pa su uveli DNK testvove).....

ma da, hormoni su okupirali citavu teritoriju

Back